ninja_skija Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Pentru ca AXA e varza, se recupereaza pana diseara , invitatia generala o fac eu : Azi la o bere, doua trei, in Etrusco. Asa ca o sa fie cel putin doi sarbatoriti.El cu Janel. Daca apare si Cata M, Adolphino sau Nicu Porfesoru' tavaliti-va pe jos pana va dau de baut.Ca si ei se sarbatoresc saptamana asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 ninjoninjoninjoninjoninjo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 de aici rezulta ca tre sa venim fara motoare...ceea ce este cam nasol... mie personal mi-e lene.... asa ca am sa beau ....dar fara alcool.... LMA inca odata AXO si Janel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Parca as trece si eu. La ce ora? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Eu o sa apar pe la 9 si ceva. Lumea incepe sa se stranga dupa ora asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 sa traiasca... LMA axo,cata m,janel,adolphino,nicu profesoru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaicbr Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 LA MULTI ANI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAzuga Postat Noiembrie 4, 2005 Share Postat Noiembrie 4, 2005 Ahhhhhhhhh cat ma oftic ca nu am reusit ca sa ajung si eu pe acolo pe la bucuresti!!1Si-a luat unu inaintea mea concediu medical si eu nu am mai avut cum!!! naspha! Oricum Axa , adolphyno ,cata_m ,Janel si nu in ultimul rand Profesore pentru fiecare in parte si zic eu ca in cursul saptamanii de o sa vina va vizitez sa ne cinstim cu o sampanie de Azuga si un wishichi!!!! La multi ani baieti si sa nu va schimbati (de caracter)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 LA MULTI ANI sarbatoritilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pastiluta Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 Lma axo......si stii prea bine hitul cum si altii il stiu "Sa traiasca mata care te-a facut datorita matii noi te-am cunoscut....axo axo axo " ..... Lma janel..sa ne traiestii si ce va doresc este asfalt uscat si fara peripetii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 lma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andaria Postat Noiembrie 5, 2005 Share Postat Noiembrie 5, 2005 la multi ani tuturor!!! axa...daca tot am avut ocazia sa te cunosc satamana trecuta la bucuresti....safe ride...and whatever u wish 4 will come true! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate