wallower Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Nu, in avatar nu sunt eu...insa poza seamana destul de mult cu originalul PS. Cam greu raspunzi la mesaje... inca o data ma scuz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levese68 Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 helou helou..ma numesc diana sunt din bucuresti si am aproape 19 ani ..am "boala"asta de mica..imi plac super sporturile si touringurile..nu am moto inca iar de A sper sa dau in martie in secret (daca afla ai mei ma omoara) ..mi-as dori enorm un motor dar singura solutie este sa mi-l iau bin banii mei..sau doneaza cineva? ..ce sa mai zic..cam atat despre mine..pentru informatii suplimentare...aveti adresa de mess ..asfalt uscat tuturor P.S aici o poza cu mine cu niste catei..ca daca moto nu am .....aa si smokey scz pt topicurile noi..nu am stiut unde sa postez..sorry ...simpatici ....bodygurzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mahasp1 Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 mersi frumos....stiu sunt doua frumuseti ...si mai am inca doi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silraw Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 tari rau "cateii" vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 Butonul asta () nu va sugereaza nimic? Hai ca incep si eu precum Lt. Navarro. Desi stiu ca e in zadar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carmens Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 Ciao! Sunt Carmen Stoian, am 32 ani, lucrez in TV de 13 ani, imi plac motoarele dar si masinile, in special cele mari... Ma bucur ca sunt din ce in ce mai multe fete motocicliste. See U! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Bine ai venit, carmens! Ce Yamaha ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Ciao! Sunt Carmen Stoian, am 32 ani, lucrez in TV de 13 ani, imi plac motoarele dar si masinile, in special cele mari... Ma bucur ca sunt din ce in ce mai multe fete motocicliste. See U! Bine ai venit printre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 Bine ai venit, si sa ne vedem cu bine pe strada la primavara ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 Salutare tuturor!! sau mai bine zis wrmmm wrmmmm nu? Sunt si eu noua de ceva vreme printre voi, dar ma fac eu mare . ( stiu ca la profil apar ca membru din cauza neatentiei mele, pe aceasta cale rog un admin sa imi modifice profilul in "membra"). Cum a inceput totul la mine... ? Microbul l-am prins de la prietenul meu acum putina vreme, ce-i drept in 3 luni am inceput scoala pt categ A si am reusit sa-mi iau si motor. Daca mi-ar fi spus cineva acum 5 luni de zile ca eu voi avea motocicleta i-as fi ras in fata , insa odata ce am urcat pe motocicleta, ca pasager intial, nu am mai vrut sa ma dau jos. Permisul va veni si el la primavara pt ca acum desi s-a prelungit perioada de examinare eu nu am avut dosarul gata, pana atunci ma plimb si eu pe unde se poate V-am pupat.. si asfalt uscat tuturor, si sa nu ninga curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 multumesc pt urari wallower ok ok ma gandeam eu ca o sa vreti ceva poze in poligon la primele ore pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxy03 Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 nope nu-mi mai lipseste nimic (decat plasticul).. am deja tot echipamentul, dar deh.. pana acu' n-am purtat pantalonii in poligon (acolo sunt facute pozele) Am avut grija de asta inainte sa imi cumpar motocicleta si incet incet, mai cu economii, mai cu renuntat la alte lucruri mi-am luat tot echipamentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levese68 Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 multumesc pt urari wallower ok ok ma gandeam eu ca o sa vreti ceva poze in poligon la primele ore pe motor buna, bine ai venit, noroc , succes si asfalt uscat...la vara! ...avem si ceva in comun...marca honda si...oglinzile a trebuit sa le schimb pe cele originale caci erau rotunde si nu-mi erau pe plac!!!... ...si ai grija!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthemis Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 (editat) nenea levese, nu ma pot abtine sa nu te intreb si aici cu ce ocazie ma chestionati pe mine daca stiu sau nu cum arata o motocicleta??? daca vreau sa citesc si sa ma documetez inainte de a-mi cumpara o motocicleta e ceva rau??? in caz ca n-ai obeservat nu m-am bagat in discutiile in care nu-mi era locul si nici n-am activat foarte mult pe forum, plus ca pentru un incepator (ca vad ca ai carnet din 2006) nu e cazul sa te dai rotund, c-o iei la vale... Editat Decembrie 12, 2006 de Arthemis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levese68 Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 nenea levese, nu ma pot abtine sa nu te intreb si aici cu ce ocazie ma chestionati pe mine daca stiu sau nu cum arata o motocicleta??? daca vreau sa citesc si sa ma documetez inainte de a-mi cumpara o motocicleta e ceva rau??? in caz ca n-ai obeservat nu m-am bagat in discutiile in care nu-mi era locul si nici n-am activat foarte mult pe forum, plus ca pentru un incepator (ca vad ca ai carnet din 2006) nu e cazul sa te dai rotund, c-o iei la vale... da, ai dreptate ...am sa vand motocicleta si am sa predau permisul la politie!!!...iar daca ma dau rotund,probabil chiar sunt!totusi nu ai vrea sa ma citezi? sa vada lumea cum ma dau eu rotund,cum te chestionez ca un securist?iar incepator poti fi si dupa zece ani daca n-ai chemare!!!...de bine de rau...incepator asa conduc un motor de 1800 cc si 350kg daca intelegi ceva din datele astea,nu am avut nici o sec tendinta sa o scap sau sa ma las.am facut 9000km in sezon in conditiile in care am stat pe tusa doua luni.un "incepator"cu auto m-a luat pe sus in timp ce stationam la stop!!! am scapat cu bine dar mi-a si testat statutul de incepator, altul cred ca nu mai iesea pe strada dupa o chestie ca asta.totusi abia am asteptat sa fac motorul sa o iau de la capat!!!cred ca am deprins abc-ul ,desi de invatat , inveti toata viata. .....un incepator ...rotund...pentru...un membru simpatizant...al motociclismului... ps...totusi...daca te gasesc pe marginea drumului aflata in dificultate...nu voi ezita sa te ajut...ca sa inveti cate ceva si din spiritul motociclistilor, nu numai ce moto e mai tare si ce culoare se poarta anul asta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 12, 2006 Share Postat Decembrie 12, 2006 Io, fara intentia de a ma baga aiurea in discutii, am cu totul alta intrebare: De ce, domnul levese, pui poze cu tine la fiecare post? Cu atat mai mult in topicul de prezentare al fetelor. Chestia cu poza mai e si optionala. Bine ca nu m-au facut moderator ca taiam in carn... ma rog, KB vii p-aci! . FOLOSTITI BUTONUL INIDCAT IN IMAGINE, ala de sub datele unui user sau "unei" useritze (ce cretinoid suna termenul asta) - acest buton adica- pt mesaje personale va rog! E Chiar in chenarul fiecarui post cate unul. Aici se ureaza cel mult "bun venit si spor(t) la forumit". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
levese68 Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 (editat) Io, fara intentia de a ma baga aiurea in discutii, am cu totul alta intrebare: De ce, domnul levese, pui poze cu tine la fiecare post? Cu atat mai mult in topicul de prezentare al fetelor. Chestia cu poza mai e si optionala. Bine ca nu m-au facut moderator ca taiam in carn... ma rog, KB vii p-aci! . FOLOSTITI BUTONUL INIDCAT IN IMAGINE, ala de sub datele unui user sau "unei" useritze (ce cretinoid suna termenul asta) - acest buton adica- pt mesaje personale va rog! E Chiar in chenarul fiecarui post cate unul. Aici se ureaza cel mult "bun venit si spor(t) la forumit". bravo sergent navarro!...vb pe privat...cum se face, nu? Editat Decembrie 13, 2006 de levese68 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 (editat) Io, fara intentia de a ma baga aiurea in discutii, am cu totul alta intrebare: De ce, domnul levese, pui poze cu tine la fiecare post? Cu atat mai mult in topicul de prezentare al fetelor. Chestia cu poza mai e si optionala. Bine ca nu m-au facut moderator ca taiam in carn... ma rog, KB vii p-aci! . FOLOSTITI BUTONUL INIDCAT IN IMAGINE, ala de sub datele unui user sau "unei" useritze (ce cretinoid suna termenul asta) - acest buton adica- pt mesaje personale va rog! E Chiar in chenarul fiecarui post cate unul. Aici se ureaza cel mult "bun venit si spor(t) la forumit". Thomas&Navara Parca sunteti fetitele alea complexate si urate care stau in prima banca de la scoala Ce zbierati ma asa? Editat Decembrie 13, 2006 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 @ Braccio . Navarro nu navara ca nu-s nissan. In rest-singura problema- ma zgarie pe retina replicile eftine de agatzat . Macar daca as avea ceva de invatzat (urarile de bun venit- not included in categoria asta) . Vreau doar sa-mi mai clatesc ochii cu ceva poze si posturile de genu' alora in discutie sunt ca panourile publicitare imense in mijlocul peisajului frumos din natura. ( In general... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snail Postat Decembrie 13, 2006 Share Postat Decembrie 13, 2006 40 de anisori,permis pt A de cateva luni si posesoare a unei motociclete. Nu e gluma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate