stres Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 @booboo,scrierea noua consta in modificarea unor cuvinte.ex:"nici o"- scriere veche, "nicio"-scriere noua;la fel e si cu "niciun(a)","odata" etc @mira,e ffff frumos motorul pe care-l vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 ... mi-a ramas inima la asta, dar... Bine ai venit. Motocicleta aia mi se pare cam grea pentru o fata incepatoare, sare 270 de kg cu plinurile facute.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Nu sare de 250 kg, am avut eu si stiu ce zic. Oricum, pot sa-ti confirm ca este o motocicleta grea. Eu am culcat-o de doua ori, stand pe loc. In momentul in care se inclina mai mult de 20-30 de grade, adio, nu mai poti sa o tii. Bine, eu sunt si plapand... Oricum, bine ai venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Pe site-ul Suzuki este data greutatea de 247 kg fara lichide. Mai adaugam 16 kg de benzina, 3 de ulei, 3 de antigel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mira Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Bine ai venit. bine v-am gasit Motocicleta aia mi se pare cam grea pentru o fata incepatoare, sare 270 de kg cu plinurile facute.. stiu, sint constienta, insa la aia mi-a ramas inima. o sa va dau detaliile cind iau o decizie. pina una alta tre' sa-mi iau categoria A. si asta intr-un viitor nu prea indepartat btw scrierea veche se refera si la cuvintele scrise cu â sau î Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Terminati cu batutul campilor !! Date despre motoare se iau de pe siturile lor oficiale, discutiile despre, se fac in sectiunile de specialitate ale forumului si palavrageala/vrajeala - pe PM. PS: E valabil si pt discutiile despre gramatica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Di@n@ Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 Eu sunt Diana din Iasi, si curand voi fi posesoare de permis categoria A iar moto sper sa ajunga in toamna (un gs 500 pentru inceput) .... Pana atunci va salut pe toate si va urez asfalt uscat . Vremea sa tina cu voi si bugetul cu mine ca sa reusesc sa ma numar printre voi la toamna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 hei sunt din bucuresti, am 30 de ani, permis A din august 2006, putini kilometri pe moto si dorinta mare de a-mi achizitiona ceva mic sa pot face "scoala de ora" pe ea. sper in timp sa va cunosc (pe voi fetelor) - fara suparare (pt voi baieti), sunteti mai serioase si posturile voastre sunt interesante in orice tema ai citi. sper sa nu fiu luata "tare" din prima ca am sesizat ca se mai obisnuieste intru de multicel pe forum si acest motiv a fost principal in decizia de a posta atat de tarziu va rog fetelor daca aveti o zi speciala de intalnire sau ceva de gen postati ca mi-ar placea tare sa va cunosc in rest asfalt uscat tuturor si un an fara evenimente tragice aa va rog sa ma ajutati .... sunt "membru" cum fac sa devin "membra" ???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Bine-ai venit! Vei fi schimbata in "membra" de catre admini. Rabdare. Pana una alta, spor la adunat kilometri si mare grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 bine te-am gasit niki, mersi am rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Salutare! Eu sunt Dana. ( incantata ca mai vad un om din Iasi pe aici, cu atat mai mult cu cat vom avea inca un motociclist in oras ) Am 23 (desi nimeni nu mi-i da ), o mare pasiune pentru motoare si o mare gaura in portofel. Adica slabe sanse sa-mi iau motor in viitorul apropiat. In curand sper sa-mi iau B-ul si apoi poate reusesc sa fac scoala si pentru A. Pana atunci ... frecventez "locurile" astea sa invat ce pot despre motoare. Bafta multa si drumuri sigure! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Bine ati venit fetelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 salutare...ana ma numesc din constanta..calaresc un ij planeta si din cand in cand simsonul unei prietene...visez la ceva nu extraordinar de puternic ...vizes la un virago...sa vedem....bine v-am gasit ...asfalt uscat si s-auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexxa Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 BUNA!!!!! SUNT ALEXA, ACUM AM 22 DE ANI. LA MINE IN PROFIL SCRIE "MEMBRU" SI NU STIU CUM SA-L SCHIMB IN "MEMBRA", AM UN MINSK NEGRU DE DOI ANI IN CARE AM FOST PREA OCUPATA SA MA CASATORESC SI IMEDIAT DUPA SA NASC UN BAIETEL PE CARE L-AM PORECLIT "BULDOG BLOND" ASA CA NU AM AVUT TIMP SA DAU DE CARNET NICI PT A NICI PT B, SC. DE SFERI PT B AM FACUT=O IAR IN PRIMAVARA DACA IMI GASESC CURAJUL PIERDUT DE A MA URCA PE MINSK-UL MEU SAU PE ALTA MOTO SA FAC SC. PT A IN VARA VOI AVEA CARNET PROBLEMA CU BULDOGUL BLOND PT MINE E CA ATUNCI CAND L-AM PRIVIT IN OCHI PRIMA OARA AM CAPATAT O FRICA GROAZNICA DE ACCIDENTE DE MASIMA SAU DE MOTO MAI ALES DE CE NU STIU. DRAGOSTEA PT MOTOARE O AM DE LA 12 ANI CAND AM VAZUT PRIMUL VIDEOCLIP DE LA MEATLEAF - "i WOULD DO ANYTHING FOR LOVE" ,IAR DRAGOSTEA PT ROCK SI PUNK ROCK O AM DE LA 16 ANI JUMATE. FARA A VA MAI PLICTISI VOI INCHEIA . PA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caly Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 BUNA!!!!! SUNT ALEXA, ACUM AM 22 DE ANI. LA MINE IN PROFIL SCRIE "MEMBRU" SI NU STIU CUM SA-L SCHIMB IN "MEMBRA", AM UN MINSK NEGRU DE DOI ANI IN CARE AM FOST PREA OCUPATA SA MA CASATORESC SI IMEDIAT DUPA SA NASC UN BAIETEL PE CARE L-AM PORECLIT "BULDOG BLOND" ASA CA NU AM AVUT TIMP SA DAU DE CARNET NICI PT A NICI PT B, SC. DE SFERI PT B AM FACUT=O IAR IN PRIMAVARA DACA IMI GASESC CURAJUL PIERDUT DE A MA URCA PE MINSK-UL MEU SAU PE ALTA MOTO SA FAC SC. PT A IN VARA VOI AVEA CARNET PROBLEMA CU BULDOGUL BLOND PT MINE E CA ATUNCI CAND L-AM PRIVIT IN OCHI PRIMA OARA AM CAPATAT O FRICA GROAZNICA DE ACCIDENTE DE MASIMA SAU DE MOTO MAI ALES DE CE NU STIU. DRAGOSTEA PT MOTOARE O AM DE LA 12 ANI CAND AM VAZUT PRIMUL VIDEOCLIP DE LA MEATLEAF - "i WOULD DO ANYTHING FOR LOVE" ,IAR DRAGOSTEA PT ROCK SI PUNK ROCK O AM DE LA 16 ANI JUMATE. FARA A VA MAI PLICTISI VOI INCHEIA . PA! wellcome! La profil o sa schimbe un nene moderator/admin, trebuie sa ai putina rabdare. Bafta la facut scoala. Cred ca iti inteleg oarecum teama de accidente. dar cu timpul poate o sa diminueze. ... imi aduc si eu aminte de video`ul ala . fain dom`le, fain! numa bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suza23 Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 (editat) Crina, 24 ani...permis din 2004! heeeeellllooooo! frecventez acest forum de ceva vreme dar d-abia acum m-am gandit sa ma inscriu! Editat Februarie 23, 2007 de Suza23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Bine-ai venit, Suza! Mult noroc pe sosele! Ce Suzuki ai? Cumva Intruder? De cat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Bine ati venit fetelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Bine ati venit fetelor la dreacu fata, credeam ca esti baiat. daca stiam, te luam azi cand ai dat cafeaua, la mine acasa. dar sa faci ceva cu parul de pe fata si de pe c..r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deea_BikerGirl Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Haideti sa va cunoastem mai bine. Pe majoritatea va cunoastem din spicuiri de prin diferite posturi. Scrieti si voi cateva randuri despre voi, despre motocicleta voastra, eventual o poza-doua, etc. [/quote sal sal.... sunt andreea din pitesti si sunt pasionata de viteza,suspans si adrenalina....intr-un cuvant de motoare am ajuns la concluzia ca motoarele sunt viatza mia.......pot spune ca sunt dependenta.momentan sunt proprietara unui derbi predator dar abia astept s avansez la o yamaha r 1 pentru k am doar 16 anisoriD:D:D:D: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comos Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 )))))))))))) r1...... ai grija ca motoarele sunt periculoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 la dreacu fata, credeam ca esti baiat. daca stiam, te luam azi cand ai dat cafeaua, la mine acasa. dar sa faci ceva cu parul de pe fata si de pe c..r tare mult ai vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_eyes Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Salut! Sunt Marilena, dar toata lumea ma stie de Mar...poate pt ca ochii mei seamana cu marea...nu stiu...Ador motoarele, mai ales cele de viteza...Am avut ocazia sa merg odata, pasagera, dar vreau sa imi iau propriul motor si sa fac scoala cat mai curand... Astept sfaturile voastre. Rog un admin sa ma faca membra bye Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 (editat) eu m-am mai prezentat cu ceva timp in urma...pe vremea aia era o simpla pasagera. acum fac scoala moto...deja ma plictisesc de poligon...fac totul cu o singura mana...sunt mandra de mine...dar in acelasi timp sunt constienta ca pe strada nu e asa easy... am 19 ani....o pasiune imensa pt motoare...nimic nu imi sta in cale. motorul e pe vine, e in germania, tre sa apara in cateva saptamani in romania...abia astept...rabdarea e la limite...motorul: kawasaki gpz500s...defapt e model american adica kawasaki ex500a. unele din voi ma stiu din poligonul ilioara sper sa ne vdm la cateva ture asa ca intre fete. raven Editat Martie 3, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mari.d Postat Martie 9, 2007 Share Postat Martie 9, 2007 Ola, eu sunt Mari, Bucuresti, posesoare permis cat B din 98, de ceva timp admir motoarele, m-am decis sa dau si de A(aici a stimulat si un raider, "sa nu ti se urce la cap"), sper sa incep cat mai curand, momentan voi ramane in "umbra" pt a-mi da seama ce inseamna motor si ce-mi permite statura sa "calaresc" (ma refer la motor doritorilor de fantezii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate