IraSciBil Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Frumosule, cu carnet si motor Lasa ironia si canalizeaza'ti energia constructiv, mai ai maxim 3 saptamani, eu iti urez succes in realizarea visului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Lasa ironia si canalizeaza'ti energia constructiv, mai ai maxim 3 saptamani, eu iti urez succes in realizarea visului! e, da, asta da incurajare , merci frumos (hai ca nu esti atat de ..."irascibil" precum vrei sa pari . poate semnezi maine condica la kaya ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 e, da, asta da incurajare , merci frumos (hai ca nu esti atat de ..."irascibil" precum vrei sa pari . poate semnezi maine condica la kaya ) Doar daca promiti ca faci o poza a la fata de la pag 5 pe motorul meu si o postezi aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Presimti aiurea, am intervenit doar ca pt mi se pare aiurea sa comenteze 2 tipe fara carnet si motor. Eram pe mess, dar cu alta motociclista Uhhhhh... That hurt! Am fost cat am putut de pacifista. Daca esti incantat de farmecul domnisoarei, go for it! Descoper-o asa cum nu am reusit noi! Iar faza cu "fara carnet"... Don't. Ok? PS: scuzele de rigoare pentru OT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Doar daca promiti ca faci o poza a la fata de la pag 5 pe motorul meu si o postezi aici deci nu ne vedem maine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Uhhhhh... That hurt! Am fost cat am putut de pacifista. Daca esti incantat de farmecul domnisoarei, go for it! Descoper-o asa cum nu am reusit noi! Iar faza cu "fara carnet"... Don't. Ok? PS: scuzele de rigoare pentru OT. Stiu, adevarul e dureros Incercam sa va ambitionez Lasati rautatile, sunteti atat de putine, e loc pt toate deci nu ne vedem maine ... Ok, mutam vrajeala pe mess ca se supara Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Ok, mutam vrajeala pe mess ca se supara Thomas aha, deci nu eram pe mess ... batranetile astea imi tot joaca feste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Pst,Irascibile, eu m-am dezis de rubrica Fetelor de ceva vreme. Nu mai faceam fatza presiunilor si ma certam cu nevasta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Pst,Irascibile, eu m-am dezis de rubrica Fetelor de ceva vreme. Nu mai faceam fatza presiunilor si ma certam cu nevasta Eu imi permit, nu ma cert cu nevasta'ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Merenptah Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Eu imi permit, nu ma cert cu nevasta'ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CMYK Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Salut! Sunt Marilena, dar toata lumea ma stie de Mar...poate pt ca ochii mei seamana cu marea...nu stiu... Sau poate pt. ca numele tau e MARilena ( ) Scz daca sunt rautacios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 (editat) fete noi, ceva ambitii? Editat Aprilie 5, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 (editat) hi, Am si eu o intrebare. Tot am vazut o fata in zona Berceni, pe un Ducati Monster. O stiti cumva? Am vazut ca baga mana in acceleratie un pic. Se tine super bine pe motorul ala, chiar daca este un pic mai mica de inaltime. Toate laudele Editat Aprilie 6, 2007 de tilik Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oz Postat Aprilie 6, 2007 Share Postat Aprilie 6, 2007 unu rosu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tilik Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 unu rosu? Nope. E gri, daca nu ma insel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Am vazut o data la o spalatorie in Drumu Taberei o fata pe un Moster gri - probabil e aceeasi. Oricum - multi/multe nu nici-o treaba sau nici macar habar de forumul asta si au motor acum - asa ca nu te astepta prea tare la un raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bucu' Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Am 20 de ani, permis de A de un an dar din pacate inca nu am motor...in vara asta sansele sunt cam de 80% sa-mi iau motor.Vara trecuta m-am mai plimbat cu motoarele prietenilor, am si o cazatura la activ(asta vara, nimik grav, doar julituri) bineinteles din lipsa de experienta. ciao de unde esti? pt ca am vazut in timisoara o bikeritza pe un motor rosu. nu erai u? ce mai frate,baieti astia pe motoare sunt BETON.sincera sa fiu mai mult imi place sa privesc baieteii pe motoare pe la romana decat sa calaresc un astfel de calut. apropo aveti grija nenicilor ca au loc din ce in ce mai multe accidente,pacat de voi!poate sunteti curiosi numele meu este cristina,bucuresti ciao multu pt griji Salutare!!Sunt Stelu din TM am 20ani si sper ca in curand sa ma alatur voua!!!Astept "Un sfat........" pe 'Incepatori"........Cam asa arata motorul pe care mi l-as dori........ :wink:Si aia-s eu. ciao din oradea mersi frumos....stiu sunt doua frumuseti ...si mai am inca doi ciao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C motor Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Buna,eu sunt Raluca sau Nangel pentru cei ce ma cunosc..asta e noua mea achizitie..suzuki gs500 cu care ma inteleg de minune... Promit ca motorul acesta nu va avea aceeasi soarta cu cel vechi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackrose Postat Aprilie 10, 2007 Share Postat Aprilie 10, 2007 Buna!In sfarsit mi-am facut si eu un cont, ca de anu trecut tot vizitez site-ul.pai sa ma prezint nu?fata,2 picioare,2 maini,un singur cap cu ceva par...restul las la imaginatia voastra.aaa...vreti mai multe detalii?in primul rand puteti sa-mi ziceti Corina si in al doilea rand puteti sa nu-mi ziceti nimic. sunt infectata cu microbul comun de curand sa zicem, ca pana in anu trecut nu prea a dat simptome. ce sa va mai spun...dati-mi idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Bine ai venit! Am observat ca esti nascuta in aceeasi zi cu mine! Drept ca eu am fost mai grabit cu cativa anisori :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackrose Postat Aprilie 13, 2007 Share Postat Aprilie 13, 2007 Bine ai venit! Am observat ca esti nascuta in aceeasi zi cu mine! Drept ca eu am fost mai grabit cu cativa anisori :-) ms . pana akm nu am cunoscut pe nimeni care sa fie nascut in aceeasi zi cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_herself Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Sunt Alina,moto- suzuki GSF600N Bandit, permis-august 2006... eu si suzuka mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Caly Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Sunt Alina,moto- suzuki GSF600N Bandit, permis-august 2006... eu si suzuka mea Foarte frumoasa Suzi a ta.. defapt sunteti doua fete frumoase ! Si se vede sa ai grija de ea Am si eu sansa sa ma delectez cu un Bandit din `96, tot de 600cc, dar asta e verde inchis (poza de profil), dar din pacate inca doar ca pasagera. Dar intr-o zi..... Sa o tii sanatoasa cat mai mult timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alina_herself Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Foarte frumoasa Suzi a ta.. defapt sunteti doua fete frumoase ! Si se vede sa ai grija de ea Am si eu sansa sa ma delectez cu un Bandit din `96, tot de 600cc, dar asta e verde inchis (poza de profil), dar din pacate inca doar ca pasagera. Dar intr-o zi..... Sa o tii sanatoasa cat mai mult timp merci mult,caly...chiar azi m-am uitat la profilul tau si am vazut banditul...de suzi a mea am foarte mare grija(chiar daca am dat de vreo 2 ori cu ea de pamant...stii...pana m-am obisnuit cu greutatea.e un pic cam mare pt mine). mi-am dorit-o din suflet si am asteptat ceva timp pana am avut-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gusterica Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Buna!In sfarsit mi-am facut si eu un cont, ca de anu trecut tot vizitez site-ul.pai sa ma prezint nu?fata,2 picioare,2 maini,un singur cap cu ceva par...restul las la imaginatia voastra.aaa...vreti mai multe detalii?in primul rand puteti sa-mi ziceti Corina si in al doilea rand puteti sa nu-mi ziceti nimic. sunt infectata cu microbul comun de curand sa zicem, ca pana in anu trecut nu prea a dat simptome. ce sa va mai spun...dati-mi idei. Buna ,corina! Si bine ai venit, sunt si eu o incepatoare ca si tine ,dar partea buna la u e k mai ai putin pana s poti da de permis , yo mai am vreo 2 anisori , da de ata ete, toate la timpul lor, m-am uitat putin la profilul tau si am obs o poza tare frumoasa cu tine, esti simpatica rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate