ghost Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 de ieri am planificat impreuna cu pacasac o plimbarica moto, asadar de dimineata ne-am intalnit eu, pacasac si un amic de-al lui pacasac, rares (cu un pasager) cu animalele noastre zx6, gs500 si gsxf600. dupa cateva reparatii la motorul lui pacasac facute la un amic de-al meu sorin (enduro), am plecat la drum spre sighisoara. drum fara evenimente in afara de faptul ca le-am dat in gura la motoare soseaua fiind ca de circuit , in final, ziua a fost cat se poate de interesanta si fara surprize neplacute temperatura de afara nefiind un factor de decizie asupra noastra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 mama masii de treaba...mor de oftica... trebuia sa fii mers si eu cu ei, daca nu veneam la munca. de parca mi-ar face astia statuie......... Baieti, keep up the good work ! Sper sa mai facem iesiri cat e vremea buna pe aici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 Super faina plimbarea Eu am fost... mai incet un pic De cand cu accidentul am o mica problema cu depasirile Sper sa imi revin anul asta, daca nu... la anul. Drumul a fost excelent, curbe (pe care sincer sa fiu nu le prea agreez acum ), linii drepte, asfalt "de circuit"... intr-un cuvant..perfect. Data viitoare poate ne strangem mai multi Poate chiar weekendul viitor, daca tine vremea cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 ma iei pasager Pacasac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 ma iei pasager Pacasac? Am doua bushe la activ in 900 km, te risti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Noiembrie 6, 2005 Share Postat Noiembrie 6, 2005 daca stau sa ma gandesc mai bine, PAS ! las' ca mai bine merg cu italianca mea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 daca stau sa ma gandesc mai bine, PAS ! las' ca mai bine merg cu italianca mea.... Asa sa faci, si mergi in spate cu mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radeon Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Paca... m-am gandit mai bine.... nu-mi mai comanda capacul ala pt scanul din spate!! Mai bine te duc eu unde vrei decat se te vad tavalit saptamana de saptamana Te dadeai destept cand iti spuneam sa ai grija ca la viteza mica o pui jos Hai.... sper ca ti-a ajuns....... mai usurel tati!! Asfalt uscat si sanatate.... gabule!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Hai.... sper ca ti-a ajuns....... mai usurel tati!! Pai.. trebuie sa merg cu viteza mai mare, ca sa nu cad, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 -Salut GHOST -frumoasa plimbare .... mai bine vorbeam sa ne vedem undeva la Brasov. Ar fi fost o placere sa te reantalnesc si sa-i cunosc pe prietenii tai.... poate altadata . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Daca in weekend-ul care vine vremea tine cu noi, mai iesim la o plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Planiuesc si eu de ceva vreme sa dau o tura pana la Tg. Mures (din Bucuresti). Poate o sa se intample weekendul viitor, asa ca anuntati-ma si pe mine daca vreti sa o mai luati inspre Sighisoara, ca ne intalnim in Brasov, atunci. Sau poate facem un ocol, pe la Bran (o fi bun drumul?). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motortrash Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Intr-adevar o plimbare de neuitat Sic celor care au stat acasa din cauza frigului aparent. Soseaua e ca in palma asa ca am testat un pic bestiile noastre . Sper ca si in acest weekend sa mai facem una mica in jurul casei. P.S. Mie tot nu-mi vine sa cred cum mergea R1 ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Noiembrie 7, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2005 P.S. Mie tot nu-mi vine sa cred cum mergea R1 ala poate se simte tipul care ma facut la liniuta de pe sosea ........nu stiu cine e dar era super meserias...... pai hai sa o punem de o plimbare wek=ul viitor doru, sa ne dam de la brasov la tg mures......ce zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Sa-mi spuneti cand plecati, sa plec cu o zi inainte, poate ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 vad ca vremea se arata f buna pt weekendul asta....ceva planuri prin zona? Apropo, Ghost, am vb cu Pacasac, cica joi te invitam la o cafea la tine... cred ca vom ajunge in jurul pranzului ! ai timp de musafiri ? Borkonnen, nu erai tu prin Brasov acum vreo doua luni cu un Gsx cu probleme la lant, de ne-a intrebat de sanatate pe mine si Ghost-u' ? ca tare seamana motorul tau cu ala....eram doar curios ce s-a mai intamplat cu lantul, drumul pana acasa etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borkonnen Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Salutare Skywalkere! Ba eu eram, in carne si oase si motocicleta. Pe Ghost l-am gasit pe forum, dar nick-ul tau nu-l stiam. Am ajuns cu bine in Bucuresti atunci (viteze mai domolite), dar m-am mai dat asa, pe urma, pana cand mi-a venit lantul nou. De, nu m-am putut abtine. Am mai avut intre timp o belea cu mobra - mi-a cazut un filtru K&N (nu era fixat bine, dracu sa-l ia), dar am avut iar noroc si l-am gasit repede (altul, nou, adica). In rest, sper sa mai tina vremea frumoasa si pe la voi. Sambata o sa trec prin BV inspre Mures daca nu ma impac cu d-na Borkonnen. Daca ma impac, o sa ma tina in casa, mai mult ca sigur. Dati-mi si mie un PM cu un nr. de tel., sa iesim la o cafea daca vin. Sau poate si la o tura. Salutari motociclismului brasovean, cu ai sai reprezentanti Skywalker, Ghost si John mecanicul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 salutare...ti-am trimis PM ... cum ti-am spus, pt weekendul asta mi s-au schimbat planurile...spre sud.. Dar de duminica seara incolo, oricand treci, suna cu incredere, astept cu placere sa iesim la o cafea/suc/bere fara alcool sa iti mai tragi rasuflarea de pe drum ! Mult succes cu motoreta, frumoasa jucarie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate