tudosoiu_tudor Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 SALUT TUTUROR MOTOCICLISTILOR AM UNMOTOR DE MZ ETZ PREPARAT CHOPPER SI AM PROBLEME CU CUTIA DE VITEZE LA TREAPTA A3A E CA SI CAND AR FI UN PINION UZAT AMI SCAPA IAR AMI PRINDE DECI NU POT SA O FOLOSESC A3A DATIMI SI MIE UN SFAT NUSTIU CE SAI FAC EXACT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 da-i foc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 din pacate cam asa e.. am avut si eu,am ajuns sa turez tare a 2,apoi sa schimb direct a 4,sarea in fractiune de secunda din a 3 era un chin mersul in oras.vezi ca augustyn a avut cam aceeasi probleme,cauta i topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 SALUT TUTUROR MOTOCICLISTILOR AM UNMOTOR DE MZ ETZ PREPARAT CHOPPER SI AM PROBLEME CU CUTIA DE VITEZE LA TREAPTA A3A E CA SI CAND AR FI UN PINION UZAT AMI SCAPA IAR AMI PRINDE DECI NU POT SA O FOLOSESC A3A DATIMI SI MIE UN SFAT NUSTIU CE SAI FAC EXACT frate...ti s-a blocat tastatura pe MAJUSCULE?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 ce aveti mai cu omu, are un mz dichisit, vrea sfaturi , ca este cam analfabet e alta treaba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 frate eu nu mai inteleg nimic ,pe topicul celalalt omu se da meserias si aici cere sfaturi ce dreaq Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 13, 2008 Share Postat Decembrie 13, 2008 ce ziceam???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazar_viorels Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 bai "Stress" daca tot ai intentii piromane da-ti tie foc ,omul a cerut o idee daca nu ai asa ceva lasai pe alti sa isi dea cu presupusul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Decembrie 14, 2008 Share Postat Decembrie 14, 2008 tot viteza a 3-a spor la reparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 bai "Stress" daca tot ai intentii piromane da-ti tie foc ,omul a cerut o idee daca nu ai asa ceva lasai pe alti sa isi dea cu presupusul. tu nu vezi ca asta-i dus cu pluta? poti sa-i explici tu ce-ai vrea, el tot mezeuri chopperite viseaza si alti frankensteini! sa nu mai vorbesc de faptul ca a fugit de limba romana ca de dracul! o fi bozgor de ala nationalist dar nu la el in tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 (editat) sa nu mai vorbesc de faptul ca a fugit de limba romana ca de dracul! o fi bozgor de ala nationalist dar nu la el in tara? foarte urat din partea ta! asta da spirit de motociclist!!! Editat Decembrie 15, 2008 de Nagy_Arpad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudosoiu_tudor Postat Decembrie 15, 2008 Autor Share Postat Decembrie 15, 2008 bai stres eu cred ca tu esti la categoria bicicleta ca sa nu mai zic ca esti un sosoi inputit[made galati] eu sunt din jud CALARASI bai carici pansat asa ca vezi de jucaria cu pedale si trei roti...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 foarte urat din partea ta! asta da spirit de motociclist!!! ce e asa de urat in faptul ca macar limba romana ar trebui s-o stie un cetatean al acestui stat? bai stres eu cred ca tu esti la categoria bicicleta ca sa nu mai zic ca esti un sosoi inputit[made galati] eu sunt din jud CALARASI bai carici pansat asa ca vezi de jucaria cu pedale si trei roti...... ia un rudotel sau ce plm se ia in cazul tau si lasa-ne. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 frate eu nu mai inteleg nimic ,pe topicul celalalt omu se da meserias si aici cere sfaturi ce dreaq aici primeste sfaturile si dincolo le spune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bn13hor Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 tind sa cred ce e m-ai usor sa-ti dovedesti barbatia pe tastatura unde nu te poate lua nimeni de gat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 bai stres esti un sosoi inputit[made galati] eu sunt din jud CALARASI bai carici pansat crezi ca e relevant faptul ca esti dintr-o zona anume? esti mai meserias ? eu vad ca mai mult la injuraturi te pricepi ,si vroiam sa-ti cer ceva sfaturi dar acu las-o moarta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudosoiu_tudor Postat Decembrie 16, 2008 Autor Share Postat Decembrie 16, 2008 ami cer scuze poate sunt anteles gresit dar nu ma refer decat la jignirile nemotivate a le lui stress care are ca pasiune barfa si bagatul an seama la misto nici de cum ceva legat de viata moto.....? are cineva spirit de echipa ,vointa,seriozitate,si technica pt preparat vechituri.......? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 ami cer scuze poate sunt anteles gresit dar nu ma refer decat la jignirile nemotivate a le lui stress care are ca pasiune barfa si bagatul an seama la misto nici de cum ceva legat de viata moto.....? are cineva spirit de echipa ,vointa,seriozitate,si technica pt preparat vechituri.......? vechiturile au fost preparate la vremea lor in fabrica,tu prin cea ce faci iti bati joc de ele,mai degraba le ciopartesti,haiduceste cum sti tu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) ami cer scuze poate sunt anteles gresit dar nu ma refer decat la jignirile nemotivate a le lui stress care are ca pasiune barfa si bagatul an seama la misto nici de cum ceva legat de viata moto.....? are cineva spirit de echipa ,vointa,seriozitate,si technica pt preparat vechituri.......? Ce zici tu e total ambigu,din ce scrii aici as intelege ca de fapt faci angajari si cauti forta de munca. De fapt ce doresti, concret? L.E. Gata. m-am edificat de pe un alt topic. Editat Decembrie 17, 2008 de Jorjel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) ami cer scuze poate sunt anteles gresit dar nu ma refer decat la jignirile nemotivate a le lui stress care are ca pasiune barfa si bagatul an seama la misto nici de cum ceva legat de viata moto.....? are cineva spirit de echipa ,vointa,seriozitate,si technica pt preparat vechituri.......? frate... no offence dar cum pana mea sa fie cineva serios cu tine cand tu vii si incepi sa spui numai bazaconii? este "În", "Înteles", "Îmi" etc. Daca erau numai cateva greseli care se pot trece cu vederea poate nu erai asa de criticat, dar tu nu stii cum se scriu cuvinte simple. Traiesti in Romania. Sunt o gramada care nu au macar bunul simt sa invete macar sa scrie cum trebuie, la ce te-ai putea astepta? La nimic din partea celor care scriu pe aici, oameni pasionati cu adevarat, oameni care stiu sa se exprime si mai ales, stiu macar sa scrie corect . Editat Decembrie 17, 2008 de danutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 ...AM UNMOTOR DE MZ ETZ PREPARAT ...LA TREAPTA A3A ... ..ce motor? pe stanga sau pe dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 ..ce motor? pe stanga sau pe dreapta? cel din mijloc... la cele dispuse lateral baga el cum poate ranga in cutie si piscaleste la craboti... defapt.. cred ca are mai multe mz-uri preparate,pentru fiecare are cate un topic,ori le-a preparat pe toate pe un cadru .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 preparate culinare,pe mezeuri tot calare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudosoiu_tudor Postat Decembrie 19, 2008 Autor Share Postat Decembrie 19, 2008 salut,se pareca problema cu treapta a3a e un mister pt multi posesori de mz etz ,anca gandesc problema sistematic,astept si alte pareri referitoare la subiect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 de fapt numai haiducii..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate