fanu_lu_doctoru Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Fratilor am si eu o mare dilema.As vrea sa schimb sistemul de evacuare de la ,,surfilica"..mea .Acum posed un sistem 2x2 in 1 deci am 2 tobe. modelele de gsx f dupa 97 sunt 4 in 1.credeti ca as putea sa-mi iau un sistem 4 in 1 de la una mai noua sa-l montez ,,pur si simplu"......pe a mea?.V-as fi extrem de recunoscator daca mi-as lamuri aceasta mica DILEMA! IN REST............. MULTI KM SI ASFALT USCAT( CAT MAI E VREME FRUMOASA) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Eu am cumparat-o cu 4:1 m-am uitat mai atent si nu pare originala adica alea 2 in plus sunt sudate de teava care da in toba (unica). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanu_lu_doctoru Postat Noiembrie 7, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 7, 2005 Eu am cumparat-o cu 4:1 m-am uitat mai atent si nu pare originala adica alea 2 in plus sunt sudate de teava care da in toba (unica). AM MAI VAZUT UNA CU EVACUARE ,,FACUTA"..SI NU SUNA BINE DELOC..DAR IN SCHIMB ORIGINALA SUNA SUPER BINE..MOALE LA TURE JOASE, SE DEZLANTUIE LA PESTE 4500 TURE..E SUPER SUNETU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 AM MAI VAZUT UNA CU EVACUARE ,,FACUTA"..SI NU SUNA BINE DELOC..DAR IN SCHIMB ORIGINALA SUNA SUPER BINE..MOALE LA TURE JOASE, SE DEZLANTUIE LA PESTE 4500 TURE..E SUPER SUNETU. Asa e a mea! Suna biiine de tot si gros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Asta vreau sa fac si eu acum! Mi-am cuparat o toba mai periculoasa si vreau sa-i modific evacuare(taiat si sudat) Nare de ce sa nu meargasi n-are de ce sa nu se auda bine sau mai bine ca inainte. Totul este toba, cum suna ea, sunetul nu-l face galeria!!!! Cat despre tobele originale, suna naspa, adica nu suna nici de o cloare! Tre sai dai 6-7 mii de ture ca sa sune un pic!!! Si bafta la modificat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elf_away Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 Fratilor am si eu o mare dilema.As vrea sa schimb sistemul de evacuare de la ,,surfilica"..mea .Acum posed un sistem 2x2 in 1 deci am 2 tobe. modelele de gsx f dupa 97 sunt 4 in 1.credeti ca as putea sa-mi iau un sistem 4 in 1 de la una mai noua sa-l montez ,,pur si simplu"......pe a mea?.V-as fi extrem de recunoscator daca mi-as lamuri aceasta mica DILEMA! IN REST............. MULTI KM SI ASFALT USCAT( CAT MAI E VREME FRUMOASA) De ce nu iti iei direct tobe pentru motocicleta ta ? sau daca vrei doar pentru sunet .. de ce nu iti iei doar finalul ( X 2 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Noiembrie 7, 2005 Share Postat Noiembrie 7, 2005 sau scoate finalu' de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 AM MAI VAZUT UNA CU EVACUARE ,,FACUTA"..SI NU SUNA BINE DELOC..DAR IN SCHIMB ORIGINALA SUNA SUPER BINE..MOALE LA TURE JOASE, SE DEZLANTUIE LA PESTE 4500 TURE..E SUPER SUNETU. AMIN! SI oricand se poate verifica la mine Totul este toba, cum suna ea, sunetul nu-l face galeria!!!! Cat despre tobele originale, suna naspa, adica nu suna nici de o cloare! Tre sai dai 6-7 mii de ture ca sa sune un pic!!! Da? De la 2-3000 iti dau un sunet de zici ca e Akrapovik si nici nu am scoase sitele Si e X2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 lamine ,e gsx-f din 95 are2 finale ,si pleaca 2 cu 2.sint originale si scot un sunet de fiara.nu au fost scoase sitele ,doar 3 gauri intr teava dinmijloc si teava mare ,la finala zic,o sa pun si o poza cind apuc.unul mai meserias ,cica are experienta ,zicea sa modific evacuarea si sa pun o singura finala yoshimura,ca cica suna mai barbateste ,adica numai cunoscatorii apreciaza.voi ce z iceti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fanu_lu_doctoru Postat Noiembrie 10, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 10, 2005 lamine ,e gsx-f din 95 are2 finale ,si pleaca 2 cu 2.sint originale si scot un sunet de fiara.nu au fost scoase sitele ,doar 3 gauri intr teava dinmijloc si teava mare ,la finala zic,o sa pun si o poza cind apuc.unul mai meserias ,cica are experienta ,zicea sa modific evacuarea si sa pun o singura finala yoshimura,ca cica suna mai barbateste ,adica numai cunoscatorii apreciaza.voi ce z iceti ? chiar mai facut curios, inseamna ca ai acelasi esapament ca al meu..dar nu suna deloc bine....posteaza o poza cand poti te rog ..ca daca-i asa cu trei gauri m-am scos nu mai dau sute de euro pe tot sistemul sau pe finala..astept Asa e a mea! Suna biiine de tot si gros tu ce zici?....sa schimb intreg sistemul sau sa iau o finala si sa merg la un nea gheorghe cu un aparat de sudura si sa ma apuc sa o ,,operez"..???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Daca gasesti un Gheorghe priceput: nu ai ce pierde si pui direct Finala Eu am finala ROMBO. Rupe la auz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
masterus Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 tu ce zici?....sa schimb intreg sistemul sau sa iau o finala si sa merg la un nea gheorghe cu un aparat de sudura si sa ma apuc sa o ,,operez"..???? EU ZIC SA O LASI ASA SI SA DAI TREI SAU MAI MULTE GAUR INTRE TEAVA MICA SI CEA MARE ,LA FINALE MAREFER,CHIAR LA CAPETE,SI INCEARCA SA UNESTI DOUA TREI GAURI SA IASA O FORMA OVALA DAR AI GRIJA SA NU TAI DE TOT .INCERC SA PUN SI O POZA DAR NU PREA CURIND CA SUNT MULTE DE FACUT. LA MINE SE AUDE CA O "BESTIE". E FOARTE IMPUNATOR SUNETU' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_evil Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Salut hai sa va dau o adresa unde un tovaras de-al meu si-a facut toba sa sune cu 300 000 de lei vechi (Lary).Dupa intersectia munci vreo 300 de metri mai in fata, cum veniti dinspre piata Alba Iulia treceti de intersectia Muncii si la 300 de metri mai in fata pe stanga e un service care are mare scris Tobe Auto Moto(vizavi e o piatza fantoma), acolo le spuneti problema si oamenii sunt profesionisti adica au facut de multe ori lucrul asta ei ti-o gauresc sau o taie in interior cu sudura in argon, nu lasa semne si o fac dupa cum vrei tu sa se auda si scapi ieftin si ramai si cu toba originala.Salutare!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate