sacal Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 am primit noua toba. micron. si am iesit in oras.... dumnezeule, e cu totul altceva! imi place de mor sunetul mai ales la turatii joase, e mai grav. si cel mai tare e cand o turez tare si dupa aia iau mana din gaz si se balbaie ea asa frumos si parca merge si mai tare, urca mai usor, dar poate e placebo nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
janel Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 Bravo domne! Satisfactii nebanuite sa-ti dea noua toba! Off topic: ''ciopartita'' veche toba, in ce stadiu a ajuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 8, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2005 in stadiu de varza! toba a murit, traiasca toba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 Ai simtit ceva putere, fie ea cat de mica, in plus? Sau e numai o schimbare la sunet? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 8, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2005 Ai simtit ceva putere, fie ea cat de mica, in plus? Sau e numai o schimbare la sunet? eu zic ca da. si nu cred ca sunt influentat de sunet. chiar ma bucur ca am facut miscarea asta. ps. ar mai fi o chestie: dupa ce urc in turatii si iau mana din gaz, scoate mici flacari. nu e rau ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 eu zic ca da. si nu cred ca sunt influentat de sunet. chiar ma bucur ca am facut miscarea asta. ps. ar mai fi o chestie: dupa ce urc in turatii si iau mana din gaz, scoate mici flacari. nu e rau ??? La ca nu e rau...sunt gaze arse in toba. Altii nici sa vrea ca de abia fac asta. Era ceva topic despre asta, dar imi pare rau, ca nu il gasesc linkul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 eu zic ca da. si nu cred ca sunt influentat de sunet. chiar ma bucur ca am facut miscarea asta. ps. ar mai fi o chestie: dupa ce urc in turatii si iau mana din gaz, scoate mici flacari. nu e rau ??? Nu e prea tare sunetul,ca pe arunrescu il deranjeaza si vrea sa renunte la el.Eu nu as renunta la sunet doar daca as fi obligat de Politie si amenintat cu pascaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 Nu e prea tare sunetul,ca pe arunrescu il deranjeaza si vrea sa renunte la el.Eu nu as renunta la sunet doar daca as fi obligat de Politie si amenintat cu pascaria Sincer, tre sa asculti cum face katana Si eu mi-as pune, dar unu de la Akrapovik (Yoshi e prea scump ) dar anu asta cu finantele nu sunt programat bine ptr o asemenea investitie. @sacal: Ai fost pe Dyno inainte si dupa noua evacuare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Cand schimbi sau desfunzi o toba senzatia de putere in plus e 99% efect psihologic. Dar te simti al dracului de bine Nu ai observat si efectul asupra populatiei "pasnice" ? Se face partie in fata Eu dupa ce am operat tobele de polipi am observat o scadere clara a nr celor care nu ma vad sau se fac ca nu ma vad si mi taie fata, nu acorda prioritate samd. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Nu e prea tare sunetul,ca pe arunrescu il deranjeaza si vrea sa renunte la el.Eu nu as renunta la sunet doar daca as fi obligat de Politie si amenintat cu pascaria e placut, chiar foarte placut si impresionant sa auzi tonul ala grav si plin de testosteron, mai ales in tunele dar dupa vreo 3 ore in continuu devine stresant problema e ca m-am nascut cu bun simt si cand sunt in trafic, in oras, si sunt nevoit sa invoc o frana de motor in a2-a ma simt de tot cacatul cand toate privirile se atintitesc asupra mea dupa iadul ce se dezlantuie din toba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 am primit noua toba. micron. ! imi place de mor sunetul mai ales la turatii joase, e mai grav. si cel mai tare e cand o turez tare si dupa aia iau mana din gaz si se balbaie ea asa frumos Ce ai schimbat doar finala sau cu totul si coatele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 exact cum ti-am spus in topicul celalalt ,aspectul dar mai ales sunetul fac toti banii. sa o folosesti sanatos si sa te bucuri in continuare de sunetul ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Sa o porti sanatos si sa nu ti se auda niciodata cum iti scade repede din ture si moare motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AnDyTM Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 te invidiez si eu vreau un akra...dar mai am nevoie de ceva $$ sa te bucuri de ea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 Sunetul face toti banii dar se cunoaste si o diferenta de putere!!! +++ respectul celor care merg cu conservele creste simtitor cand iti scapa un pic mana in gaz ca sa-ti faci loc >>> ATUNCI DE VAD!!!!!!!!!!!!!!!!!! see YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Hammer Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 in legatura cu puterea : A scris si in Univers Moto mi se pare , tobele nu iti dau mai multa putere ba chiar unele mai proaste cica ar lua. Si chiar daca ti-ar da 4-5 cai sa zicem ... nu cred ca exploateaza nimeni motocicleta in halu asta incat sa simta 5 cai pe langa cca cei 130. Cat despre sunet ....intr-adevar...eu sunt curios dupa ceva mai multa vreme cand o sa ti se arda sitele cum o sa faca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 14, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 14, 2005 poze cu noua toba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luc_zxr Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Arata bine toba, sa o folosesti sanatos. Si io mi-am pus un final sport, de fapt e chiar "not street legal" , si sincer sa fiu nu am observat o crestere a puterii per total. Dar in schimb trage mult mai bine in ture joase, chestie care m-a bucurat. Plus ca sunetu' face toti banii, nu ca ragalia aia cu care vine din fabrica, si in plus cum mai zicea cineva, e foarte bine ca te aud conservarii care nu te vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 nebunule ai inceput sa gusti din micile placeri ale vietii? eleganta motoreta ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgegogu Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Am si eu o toba SHARK si imi place cum se aude in turatie,dar nu e din carbon,vad ca a ta e din carbon,e mult mai marfa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 e placut, chiar foarte placut si impresionant sa auzi tonul ala grav si plin de testosteron, mai ales in tunele dar dupa vreo 3 ore in continuu devine stresant problema e ca m-am nascut cu bun simt si cand sunt in trafic, in oras, si sunt nevoit sa invoc o frana de motor in a2-a ma simt de tot cacatul cand toate privirile se atintitesc asupra mea dupa iadul ce se dezlantuie din toba Mi-e mi-ar placea sa atrag privirele oamenilor si problema zgomotului o poti rezolva cu niste antifoane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate