profesoru_2000 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Foaie verde shi-o aluna Eu tzi-am spus ca nu-i a buna Ne-am pus haiducii n`cap Shi-o sa ne faca de [cuvant urat] Shase.... a venit Zane Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) - foaie verde de islazu' / io' ma urc pe miz cu krazu' / ca rebut de MADE HAND ii / vai's'amar de [.....] lui / de haiducu' anticrist / cu MZ'u extremist ....!!! / hai sa traiaeste toate haiducurile............ dupa o oaie cruda si gretoasa ... merge.. Foaie verde shi-o alunaEu tzi-am spus ca nu-i a buna Ne-am pus haiducii n`cap Shi-o sa ne faca de [cuvant urat] Shase.... a venit Zane profesore.. tu nu stie /ca sa face poezie / nu ai rima la sfarsit/ haiducile'o descoperit / acuma vine pe mz-uri /si galop ca niste zmeuri / si este tare hotariti /sa ne vede rastigniti //[sau ciopartiti] nu mai pot.... 'io nu mai prind revelu'..... Editat Decembrie 17, 2008 de kraz-trial Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
profesoru_2000 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) Mare adevar graieshti.... eu nu shtie nimika..... ashtept mentorul sa ma invetze la poezie.... poate imi da shi un sfat cum sa imi choparesc motoru`.... Io sper macar Craciunul sa il prind...... da` in ritmul asta.... slabe shanse.... Editat Decembrie 17, 2008 de profesoru_2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Mare adevar graieshti.... eu nu shtie nimika..... ashtept mentorul sa ma invetze la poezie.... poate imi da shi un sfat cum sa imi choparesc motoru`.... Io sper macar Craciunul sa il prind...... da` in ritmul asta.... slabe shanse.... a venit maiestu,,,,dom' profesor ascultati......... Foaie verde sta sa cada.........ZANE-I PROST FACUT GRAMADA!!! la anu' si la multi ani,sa imi dati pe cioper bani,c-am depus efort si stres,CA SA MA HAIDUCARESC!!! foaie verde doru-n ciuci,NIKA CHIAR L-A FACUT MUCI!! foaie verde de profesor,geografia se invata pe RS-u de acasa!!comunistele nu-mi plac,oparitii mi-au venit de hac! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
profesoru_2000 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Foaie verde doua alune............ nope, nu merge Foaie verde trei alune...... asha merge.... sau mai bine Foaie verde trei cireshe..... asta da..... Sa va tzinetzi cand apare shi a treia cireasha de pe tort...... pardon... haiduc, sa fim la subiect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 haiducie haiducie,,,,,,pe MZ e veselie,nu prea inteleg eu rostul da ma roade-n poponeata sa ve spun ce am de spus,oitele s-au mutat pe-o pajiste mai firava,unde zane si-o lua n-barba,ce sa mai sa ma mai fac,pentru ca zane si-a luat ,din mia de ieuroi stransi pentru un pitigoi,un bambuin cocalar ce ii zice pardosar!! ,numai pot ma dor obrajii de la atata ras haiducesc-pe moment mezeiesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
profesoru_2000 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Toate ca toate..... da e greshit topicul... nea Tudorache nu prea are imaginatzie.... ganditzi-va cum ar fi fost sa se "intituleze" Haiducie, Haiducie..... cu MZ-u pe campie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) ,da stai sa vezi ce o toarna acuma kraz!!ca scrie de zor Editat Decembrie 17, 2008 de Mihai_Mobra Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 ps. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
profesoru_2000 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Doua mere in panere Am MZ de shapte stele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 ps. as scrie da' nu mai pot.... o sa sun la 112 hai baga si tu ceva mai mihai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 pune-ti frate pofta-n cui n-astepta de UNDE NU-I!!numai bun de dus cu pluta sa-ti manace altu ciorba,nmai bun de dus cu sacu' si-o dai in plin de dracu,cu stilul tau AUUUUUU fistichiu,de-a scoate din raht rachiu,sa bea da sa bea pan-or ramane lati ,toti proletari insetati,ce fara cap fara busola ai dat cu muci-n fasole!! haiducie haiducie,cu MZ-u pe felie,si cu prazu in rucsac,scos proaspat de la-niernat,ca tudor o mai trai,si destept si el va fi!!PAM-PAM!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudosoiu_tudor Postat Decembrie 17, 2008 Autor Share Postat Decembrie 17, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=jhXEaKNF334...feature=related Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 mai scriu una ca tr sa plec ....... .. foaie verde de mohor/ haiducu-i gladiator/si s'apuca de tractor/da din cheie acu de zor / zane mare ucenic/ da din cheie 'da ..nimic / tre' sa mearga la discuit /cu UTB-u' ciopartit/ ... nu-i asa buna , da' ma grabesc, bafta la inspiratie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 haide puiul mami......nu face din MZ armasar!!tu singur l-ai construit-saracit de stress,esti chit!!ai aprindere de mobra sa te caci in ea de cobra! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tudosoiu_tudor Postat Decembrie 17, 2008 Autor Share Postat Decembrie 17, 2008 doi opariti de un haiduc ;by media pro film :burnout:do http://www.youtube.com/watch?v=jhXEaKNF334...feature=related Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 ps. la-ti vazut pe tudorel si pe zane? ne-au pus un filmuletz cu ei,sa vedem ca nu e prosti..... cine conducea? sau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 mai scriu una ca tr sa plec ....... .. foaie verde de mohor/ haiducu-i gladiator/si s'apuca de tractor/da din cheie acu de zor / zane mare ucenic/ da din cheie 'da ..nimic / tre' sa mearga la discuit /cu UTB-u' ciopartit/ ... nu-i asa buna , da' ma grabesc, bafta la inspiratie foaie verde sobolan,Emo,rapper,manelar,zane mic lindic ce-o fi,tudorel cam cocalr,tractorist MAMALIGAR,pe cioperul romanesc zane-i mester haiducesc!! prea taree Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 haide puiul mami......nu face din MZ armasar!!tu singur l-ai construit-saracit de stress,esti chit!!ai aprindere de mobra sa te caci in ea de cobra! cica ne-a oparit haiducu'.... sigur la oo,acu sa vina sa pudreze.... OPARITI ...atatia termeni sti si el ca becali... zdrente si boschetari,, a si hahalero... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mike06 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 haide puiul mami......nu face din MZ armasar!!tu singur l-ai construit-saracit de stress,esti chit!!ai aprindere de mobra sa te caci in ea de cobra! cica ne-a oparit haiducu'.... sigur la oo,acu sa vina sa pudreze.... OPARITI ...atatia termeni sti si el ca becali... zdrente si boschetari,, a si hahalero.. vezi ca mai e si GAOZARO....sau e de la base asta???HAI CE-MI PLAC GLUMELE MELE-AHA AHA AHA AHA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
profesoru_2000 Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 kraz...... ne faci de ras..... cum adica: care conducea.... normal ca haiducu` Tudorica, ca doar Zane nu suie pe comuniste, el suie pe atashu` ala adevaraciune.... ca doar e haiduc cu renume........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 eu nu inteeg rostul la a treia poza! e un forum de motociclete, nu?la ce te-ai gandit cand ai atasat-o? Metoda de ridicare a mobrei cazute.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 ba da voi cine sunteti si ce cautati aici? Ia strangeti-va jucariile si mutati-va la alt bloc, aici e de comuniste, va recomand sa va mutati la cioperisti si cruiseristi ca doar asta se vor fiarele din poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 (editat) -foaie verde si hai hui / paste tudor turma lui / ca acum a promovat / din haiduc - cioban cu cap / sade el ca cocalaru' /si cu zane BA! boitaru' / dati zane roata bre / da' dati tu in [...] me / de nimica nu esti bun / ai [....] mz-u' 'al bun / sa ma lasi cu rs cu tot / ca si tu esti prost da tot / tie nu-ti plac comuniste / belesti ochii prin reviste / ca 'io barem am facut / cu mz-u' ce-am putut / l-am [.....] ,l-am ras[....] / am carpit cum am putut / uite iaca ci'o iesit / un miz cum n-am mai pomenit / d'aia li la toti nacaz / ca-i mai tare ca un craz / are vo' 8 mi de cai / hmm.. da' tu la rs cati ai? / ce te 'intere ba limbric / nu vezi ca ascult hop hip / ia vezi ca mai suparat / una'ti dau... puti a rahat / foaie verde da pa jos / vez' ca 'io 's periculos / pam pam ..../// pare mai buna decat hai hai, prea veke asta ..... Editat Decembrie 17, 2008 de kraz-trial Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 17, 2008 Share Postat Decembrie 17, 2008 Bai Alekule, unii s-au trezit mesteri mari, mah, și isi permit sa rada de altii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate