spike Postat Noiembrie 8, 2005 Share Postat Noiembrie 8, 2005 M-a sunat prietena mea si mi-a spus ca in zona lacul Morii dintre Crangasi si Militari era o motocicleta de viteza cazuta si o balta mare de ulei. La fata locului erau politisti care faceau masuratori. Stie cineva mai multe? Cine era? Sper sa nu fie ceva grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 am auzit si eu dar nu stiu mai multe detalii, decat ca era una argintie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 Doamene ajuta sa nu fie ceva grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Noiembrie 9, 2005 Share Postat Noiembrie 9, 2005 (editat) Politaii nu prea fac masuratori daca nu se lasa cu victime... Sa speram ca e macar un accident mai usurel, cu vatamare, nu cu deces. Doamne ajuta! Editat Noiembrie 9, 2005 de f_zoltan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Noiembrie 10, 2005 Share Postat Noiembrie 10, 2005 Sper sa fie accident usor,fara decese pe sfarsit de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VOIKUNEN Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Am trecut marti la scurt timp dupa accident pe acolo. Motocicleta era un CBR alb cu ceva stikere pe ea. Nr. era B89 CBR. Proprietarul am inteles ca se numeste Doru. Ce s-a intimplat: Motocicleta venea pe banda 1. Un Opel Astra argintiu cu nr. B ?? ZER care mergea pe banda 2 a depasit prin dreapta o masina si a lovit motocicleta pe care nu a vazut-o. Opelul avea doua zgirieturi pe aripa dreapta spate. Moticicleta a fost proiectata pe trotuar in dreptul panoului publicitar "T.A.T.U." si s-a dus tirish vreo 25 de metri. apoi a cazut inapoi pe carosabil in dreptul panoului pe care scrie mare: Reduceti viteza, pericol de accident! am inteles ca salvarea il luase deja pe Doru si il dusese la spital. Un prieten al lui Doru a spus ca are un picior rupt. Sper se fie doar atit si sa-i dea Dumnezeu sanatate. Oricum cascati voi ochii pt ca soferii de masini nu o fac. Eu conduc si una si alta si stiu bine ce inseamna. Bafta MAX! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Ai naibii, nu mai invata odata ca mai suntem si noi in trafic!!! Multa sanatate motociclistului si poate intra sa ne povesteasca si noua ce s-a intamplat si ce a patit conservarul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Laur85 Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Si eu conduc si una si alta bine conduceam ca acum sunt pe bara tot din cauza unui conservar neatent dar ce sa faci asta e viat mai ai parte si de idioti din cand in cand. Sanatate maxima si cat mai p0utine ind=cidente de genu asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Insanatosire grabnica! M-am saturat sa vad conservarii cu cata indiferenta schimba benzile fara sa se asigure si sa semnalizeze... asa brusc. Macar sa intoarca naibii capul daca nu vad "unghiul mort" si daca nu le pasa de noi, macar sa le pese de timpul pierdut cu hartiile si altele! Sper sa nu mai auzim de chestii din astea si sa ne amuzam de ele peste ani cand vom ajunge toti la batranete plin de riduri, impotenta si senilatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 asta e cel putin al treilea accident de motocicleta intamplat in zona respectiva de un an si jumatate incoace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate