kato_arad Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 kato ca tot o dai cu cearta referitor de offtopic de ce nu ii scrii in privat la PM??? Am postat oficial sa se stie de catre toti urmatoarele:ca nu sta la Polivalenta ci langa teatru!Sa vina el cu precizarea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 ba stau la polivalenta, m-am mutat din toamna, motoru sta la teatru Anyway, ar fi bine daca un admin ar sterge toate topicurile in afara de cele cu prezentari. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 ba stau la polivalenta, m-am mutat din toamna, motoru sta la teatru Anyway, ar fi bine daca un admin ar sterge toate topicurile in afara de cele cu prezentari. Ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Ianuarie 27, 2009 Share Postat Ianuarie 27, 2009 ba stau la polivalenta, m-am mutat din toamna, motoru sta la teatru Anyway, ar fi bine daca un admin ar sterge toate topicurile in afara de cele cu prezentari. Ce ziceti? Se pot sterge dar numai daca cei care au scris se adreseaza adminului la rubrica ,,report" De acord! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black Wolf Postat Ianuarie 28, 2009 Share Postat Ianuarie 28, 2009 (editat) Salutare desi m-am mai prezentat acuma ani si ani o mai fac odata.Updateurile nu strica: Dani ma numesc 19(anu asta) motocicleta: Kawasaki VN750, Simson Sport,Simson Sr2e x2(pe care multi il stiti) si...poze: Editat Ianuarie 28, 2009 de Black Wolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 ba stau la polivalenta, m-am mutat din toamna, motoru sta la teatru Anyway, ar fi bine daca un admin ar sterge toate topicurile in afara de cele cu prezentari. Ce ziceti? La admini li se rupe de topicurile noastre am incercat de vreo 2 luni sa fac ceva sa se stearga off-topicurile si nimic.Asta e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Salutare desi m-am mai prezentat acuma ani si ani o mai fac odata.Updateurile nu strica:Dani ma numesc 19(anu asta) motocicleta: Kawasaki VN750, Simson Sport,Simson Sr2e x2(pe care multi il stiti) si...poze: Hai ma ca esti jupan cu 4 motorete cu care ne vedem prima oara anu asta ? Hai ca si eu sper ca anu asta apare si a doua bitzigla la mine in garaj da.. tot nu te ajung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Ianuarie 30, 2009 Share Postat Ianuarie 30, 2009 (editat) VAD ca in continuare altii CHIAR NU AU INTELES ACEST TOPIC.... FAC COMENTARII IN PLUS INUTILE.... pt ce ai facut comentul de mai sus?...PUTEAI sa ii trimiti un PM sau sa daca chiar vroiai sa vada toata lumea..era deschis topicul mesaje vb discutii.... dar in acest fel se vor face din nou sute de pagini in care daca vrei sa gasesti pe cineva mai bine te lasi pagubas....... ESTE MARE NEVOIE DE UN ADMIN PE ARAD... Editat Ianuarie 30, 2009 de JVC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Ianuarie 31, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 31, 2009 VAD ca in continuare altii CHIAR NU AU INTELES ACEST TOPIC.... FAC COMENTARII IN PLUS INUTILE.... pt ce ai facut comentul de mai sus?...PUTEAI sa ii trimiti un PM sau sa daca chiar vroiai sa vada toata lumea..era deschis topicul mesaje vb discutii.... dar in acest fel se vor face din nou sute de pagini in care daca vrei sa gasesti pe cineva mai bine te lasi pagubas....... ESTE MARE NEVOIE DE UN ADMIN PE ARAD... Se pare ca uni chiar posteaza pentru a avea cit mai multe posturi,fara a tine cont ca pe forum sunt si citeva sute de motociclisti sau "prieteni cu motociclisti" total dezinteresati de discutile lor, fara sens.Baieti exista si obtiunea PM sau daca vreti sa pareti mai interesanti ,ca aveti citeva sute de posturi,incercati in topicurile de discutii generale sau prin alte judete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atze3 Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Salutare Ma numesc Vlad toti prietenii imi spun Cici, Cici vine de la numele de familie Cicirean detin o motocicleta Husqvarna 350 TE din '96, din pacate am doar permis pentru categoria B , cu motocicleta mai mult prin padure pe la Vladimirescu si din cand in cand cu Doru de la Soimos, bafta Eu http://img159.imageshack.us/my.php?image=95062090fd3.jpg http://img516.imageshack.us/my.php?image=85612325wa7.jpg http://img16.imageshack.us/my.php?image=42424149cu5.jpg Un mic arab 4 fun http://img22.imageshack.us/my.php?image=28498282wi5.jpg Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqqora Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 sall to all.....numele e bogdan, de vreo 15 ani de zile ma dau pe hard enduro iar dupa o absenta de pe strazi de 8 ani(permis anulat!!)...AM REVENIT, permis recuperat........motorul?.....am mai multe de cross iar de strada sper sa-mi iasa ghidusia si sa-mi iau un bandit(inca in tratative!!)....abia astept sa ma dau....ma ia cu friguri cand ma gandesc (revin cu poze, nu merge upload-ul!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 (editat) sall to all.....numele e bogdan, de vreo 15 ani de zile ma dau pe hard enduro iar dupa o absenta de pe strazi de 8 ani(permis anulat!!)...AM REVENIT, permis recuperat........motorul?.....am mai multe de cross iar de strada sper sa-mi iasa ghidusia si sa-mi iau un bandit(inca in tratative!!)....abia astept sa ma dau....ma ia cu friguri cand ma gandesc (revin cu poze, nu merge upload-ul!) scz ca intreb, dar 8 ani fara permis ?! :| lai omorat pe presedinte cu masina, sau dc ti`au anulat permisu 8 ani oricum bine ai revenit Editat Februarie 4, 2009 de AR 88 ROL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqqora Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 .....n-am omorat pe nimeni.....8 ani s-au facu in felul urmator: 18 luni a durat procesul+ 5 ani de,, anulare'' is 6 ani jumate.....(in mod normal trebuia sa mi se scada cele 18 luni din pedeapsa, dar suntem in romanica, si se poarta!!) dup acare mi-a trebuit inca un an si ceva sa reusesc sa fac iar scoala, examene, permis ...alea-alea...treburi de pustani....dar pana la urma am iesit cu un permis brand new....asa ca, o sa am mare grija de el.... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Februarie 4, 2009 Share Postat Februarie 4, 2009 .....n-am omorat pe nimeni.....8 ani s-au facu in felul urmator: 18 luni a durat procesul+ 5 ani de,, anulare'' is 6 ani jumate.....(in mod normal trebuia sa mi se scada cele 18 luni din pedeapsa, dar suntem in romanica, si se poarta!!) dup acare mi-a trebuit inca un an si ceva sa reusesc sa fac iar scoala, examene, permis ...alea-alea...treburi de pustani....dar pana la urma am iesit cu un permis brand new....asa ca, o sa am mare grija de el.... .... pff, ce sa zic, asfalt uscat fara neplaceri dinastea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22nfs Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 putini ma cunosc.... multi nu..... Pop Teodor, Arad, Micalaca, 233 Am o trotineta pe care sper sa o schimb anu asta.... da nu se stie ce reusim HONDA CBR 600f in curand o sa ne vedem pe strazi poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atze3 Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 putini ma cunosc....multi nu..... Pop Teodor, Arad, Micalaca, 233 Am o trotineta pe care sper sa o schimb anu asta.... da nu se stie ce reusim HONDA CBR 600f in curand o sa ne vedem pe strazi Te stiu din vedere, eu stau pe langa orizont la 714 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morbid angel Postat Februarie 6, 2009 Share Postat Februarie 6, 2009 Leszay Zoltan (ZOZO), Vlaicu B-uri, HONDA NX 650 Dominator, ID mess: leszayz, mail:leszayz@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 (editat) Ceau la voi , ma numesc Szalma Robert Eduard ( Berty ), am 20 de ani si sunt din Arad , Arad`ul Nou! Am o Honda XL 600 V TransALP din 92 ... detin carnet moto din Oct.2007 ! ID de mess: lutziferoi Cateva poze cu mine ... Editat Februarie 7, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dice79 Arad Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 (editat) Salut. Cristi Podani, Aprilia Pegaso MX 650, Arad GrădiÂşte id mess: cristi_podani Editat Februarie 7, 2009 de Dice79 Arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius-Vinga Postat Martie 14, 2009 Autor Share Postat Martie 14, 2009 .....n-am omorat pe nimeni.....8 ani s-au facu in felul urmator: 18 luni a durat procesul+ 5 ani de,, anulare'' is 6 ani jumate.....(in mod normal trebuia sa mi se scada cele 18 luni din pedeapsa, dar suntem in romanica, si se poarta!!) dup acare mi-a trebuit inca un an si ceva sa reusesc sa fac iar scoala, examene, permis ...alea-alea...treburi de pustani....dar pana la urma am iesit cu un permis brand new....asa ca, o sa am mare grija de el.... .... cam nasoala treaba.Oricum bine ai revenit printre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RougeDart Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Ples Catalin KTM 620 Supercomp SM Micalaca 303 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Ples Catalin KTM 620 Supercomp SM Micalaca 303 Si blonda,tot motociclista sau ramane acasa cand te dai tu cu mobra?Ca ce ai tu nu merge cu 2 persoane.Bun venit printre noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RougeDart Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 De obicei....ramane acas'......are alte mijloace de transport......ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tacanel Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Cipri,ma cheama,lumea imi spune tzacanel.stau prin zona gari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firecapricorn Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 (editat) pentru cine nu ma cunoaste: Adi - Suzuki Bandit 1200 N - 2005 Editat Martie 23, 2009 de firecapricorn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate