Marius-Vinga Postat August 31, 2009 Autor Share Postat August 31, 2009 imi cer scuze pt intarziere... Hondita mea... intrunire TM si intrunire la Balaton... Frumosa Hondita la fel si stapina,ne bucuram sa te avem printre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 bine te-am gasit. mersi la fel... Mesaj completat Frumoasa.., hondita Bine ai venit si asfalt uscat sa ai mersiii la fel... Mesaj completat CeauTe-am vaz la Ghioroc Sambata Faina Honda, faina stapana SANATATE Buna, am fost la Ghioroc da... mersi mult ... asfalt uscat... Mesaj completat Marius-Vinga: mersii si eu ma bucur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 (editat) am si eu o intrebare....numarul AR69ROC e preferential sau ti-a fost impus? Editat August 31, 2009 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 am si eu o intrebare....numarul AR69ROC e preferential sau ti-a fost impus? Preferential.... alte intrebari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat August 31, 2009 Share Postat August 31, 2009 (editat) Preferential.... alte intrebari? ma gandesc ca nu simbolizeaza anul nasterii, seamana totusi cu un mic yin~yang , dar ma gandesc ca nici asta nu e... care e simbolistica lui pentru tine? Editat August 31, 2009 de higheaven Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 ma gandesc ca nu simbolizeaza anul nasterii, seamana totusi cu un mic yin~yang , dar ma gandesc ca nici asta nu e...care e simbolistica lui pentru tine? Vezi, imi place ideea cu yin-yangul... nu m-am gandit la asta... numarul 69 e pur si simplu numarul meu preferat poate ca sunt eu mai rebela si imi place reactia oamenilor cand e vb de asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 numarul 69 e pur si simplu numarul meu preferat Ce ... coincidenta ... si mie imi place nr. asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Ce ... coincidenta ... si mie imi place nr. asta Pot sa te ating? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Ce ... coincidenta ... si mie imi place nr. asta Pot sa te ating? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 Pot sa te ating? .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 danutt: Ce ... coincidenta ... headscratch.gif si mie imi place nr. asta mwink.gif Daa? e binee... I think... it's a beginning of a beautiful friendship... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 I think... it's a beginning of a beautiful friendship... naturlich Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 (editat) Preferential.... alte intrebari? Cum te simti intre noi?Ai pasager sau pasagera? ce zice amicul tau(daca ai) cand mergi cu mobra? Editat Septembrie 9, 2009 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Vezi, imi place ideea cu yin-yangul... nu m-am gandit la asta... numarul 69 e pur si simplu numarul meu preferat poate ca sunt eu mai rebela si imi place reactia oamenilor cand e vb de asta... Da,da... io pa centrala la birou am preferential ....6969 Dir-ul general cand vrea cu mine o pune tot timpul pa secretara sa ma formeze prin centrala ...cred ca are ceva cu '' interiorul'' meu Restul lumii care ma cauta prima data, 98 % imispun ca am numar fain ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Cum te simti intre noi?Ai pasager sau pasagera? ce zice amicul tau(daca ai) cand mergi cu mobra? Intre voi... motociclisti sau.. intre voi ......forumisti? Raspunsul oricum e: foarte bine.... poate suna exagerat dar m-am regasit intre "voi", in stilul asta de viata Si nu in ultimul rand pe motor. Asta-s eu.. si cine ma cunoaste stie ca asta nu este numai un capriciu.. Ma dau singura.. pe motor nu si la plimbari.. Si n-are cine sa comenteze ca n-am prieten,... doar prieteni buni cu motoare... PS. vineri scap de ghips.. Mesaj completat ALINPAPA2000: Inseamna atunci ca stii despre ce vorbesc dar e si mai interesant cand esti fata si ai acest numar provocator... la mine rate e 100% ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 naturlich baaa denastea faci? te zic la Crina Lasa fata in pace ca tu ai Yamaha, Honda la Honda trage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Lasa fata in pace ca tu ai Yamaha, Honda la Honda trage Da, dar nu la Transalp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 baaa denastea faci? te zic la Crina Lasa fata in pace ca tu ai Yamaha, Honda la Honda trage Ca bine zici...ne spurca marca pe aici si cine stie ce iese... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Ca bine zici...ne spurca marca pe aici si cine stie ce iese.. Ai ceva cu Yamaha? P.S. Suntem offtopic, da' nu oricum, ci rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Mai baieti.... o sa decid eu catre cine ma trag nu va mai certati ca va iubesc pe toti... Mesaj completat Ai ceva cu Yamaha? P.S. Suntem offtopic, da' nu oricum, ci rau de tot Da ce sa fac.. daca nu mai apare nimeni nou pe aici... ca ma plictisesc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Am eu impresia sau chiar se duce si topicul asta pe ...apa sambetei? Hai sa facem cumva sa fie bine... Bafta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 Intrati pe topicul ,,mesaje,vorbe discutii "si ne replicam acolo,! Nu mai postati aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 nah bene, sa fiu ontopic, sunt de un an pe forum dar inca nu m-am introdus aici. Alex Pirlea, din Gradiste, cu o Honda ce-i la fel de veche ca si mine: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 cu o Honda ce-i la fel de veche ca si mine: ce mah tu esti vechi ? Spune si tu ca esti tanar ca TransALP-u , suna mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 nah bene, sa fiu ontopic, sunt de un an pe forum dar inca nu m-am introdus aici. Alex Pirlea, din Gradiste, cu o Honda ce-i la fel de veche ca si mine: unde in gradiste?,si eu stau acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate