Purghy Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Asa e in presa, cand n-ai deschidere, n-ai deschidere!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Veste proasta:nu se mai da pizza gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Kali, duminica nu poti sa vii in etrusco, ca vreau sa te cunosc si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Sader, aceeasi invitatie am primit-o si de la Motobrand. Nu o pot onora, pentru ca duminica este cea mai lunga zi din saptamana... Muncesc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 Imi pare rau... Poate altadata ne cunoastem si noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
white_raven Postat Noiembrie 11, 2005 Share Postat Noiembrie 11, 2005 we are in 2 dar sa speram ca nu se opreste lumea in seara asta doar la Etrusco, cine stie poate un Juke-Box ceva... sau altceva intersant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 A fost si Etrusco, a fost si Jukebox pentru unii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Noiembrie 12, 2005 Share Postat Noiembrie 12, 2005 au fost de toate,numai pizza gratis n-a fost:D cine stie,poate data viitoare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Noiembrie 16, 2005 Share Postat Noiembrie 16, 2005 au fost de toate,numai pizza gratis n-a fost:D cine stie,poate data viitoare... ne tot amageshte viorel de juma de an cu pizza gratis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate