Gogule Postat Mai 28, 2013 Share Postat Mai 28, 2013 Va multumesc! Cu bautura mai usor va rog, da?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 La Multi Ani! pentru adrianm, milioane de km fara probleme! si sa dai de baut, bineinteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrianm Postat Iunie 3, 2013 Share Postat Iunie 3, 2013 Vă mulțumesc tuturor ! Poate mergem în we la vaporaș să dau o ciorbiță. Cât despre băutură vezi și "cu băutura mai ușor vă rog, da?!" Să ne vedem cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
varugica Postat Iunie 4, 2013 Share Postat Iunie 4, 2013 Aha...deci nu zici nimic...a? Te prind eu pe tine...Sa fii sanatos si voios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 1, 2014 Share Postat Februarie 1, 2014 "LA MULTI ANI!" azi 01.02.2014 pentru @Varu Gica...si sa nu uite de cinste...ca de obicei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Martie 6, 2014 Autor Share Postat Martie 6, 2014 (editat) Slabă activitatea pe aici,cred că sânteți cu toții la plimbare că văd că v-a venit primăvara.Salutări Salutări śi din partea copilotului meu Midas! Ah ,am uitat să vă fac cunoștință.... Meet Midas! Editat Martie 6, 2014 de dijmarescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Martie 6, 2014 Share Postat Martie 6, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Martie 11, 2014 Autor Share Postat Martie 11, 2014 Pssssstttttt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Frumos, frumos Dijmare! Vezi ca ti-am trimis rubedeniile peste ocean, sa ai grija de ei pe-aci, sa nu ii haleasca dulaul tau! Salutari maxime din Gorjul nostru natal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Martie 11, 2014 Autor Share Postat Martie 11, 2014 Frumos, frumos Dijmare! Vezi ca ti-am trimis rubedeniile peste ocean, sa ai grija de ei pe-aci, sa nu ii haleasca dulaul tau! Salutari maxime din Gorjul nostru natal! Păi credeam că de asta i- ai trimis că acu' am doi dulăi!văd că aveți vreme frumoasă a- ți început plimbările? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Pai daca nu fac indigestie dulaii, lasa-i sa-i guste...ca mai avem! Vremea abia de ieri s-a imbunat putin, si-acum lucrez la un motor de Jawa. Zic "lucrez" dar mai mult stau la taina, ba cu @Sarpele, ba cu prietenii la telefon...mai usor cu lucratu'! Motorul l-am scos inca de prin ianuarie...apoi o data prin februarie...si de atunci, ioc! Astept sa se faca mai cald, ca-s batrin si ma doare spatele la vreme rece... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Nu te lasa @ivan pedala ! Lucrezi dupa cum iti convine dar nu te molesi , revino-ti precum iarba . Sa ne traiesti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 11, 2014 Share Postat Martie 11, 2014 Apai...motorul este cam gata! Trebuie dat jos cel vechi de 250 de pe cadru, luat de pe el alternatorul cu flansa adaptoare si montate pe actualul. Apoi asta de 350 trebuie pus pe cadru, efectuate reglaje...si bice neica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Martie 12, 2014 Autor Share Postat Martie 12, 2014 Luai o capră în doi timpi Ivane!smulge mâinile din umeri drăcovenia draq! Mă mâncă și pe mine-n poponeata să fac o plimbare duminica trecută și în 3 minute am făcut jur împrejurul...-8 grade aproximativ.nu de alta ta râsă muierea și cu curu' de atâta pregătire pentru 10 minute de plimbare.Mama măsii de iarnă!oricum voi aveți vreme faină Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 La multi ani S@rpe!!! Sa fie sanatos si sa aiba parte numai de soare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Multumesc Kza! Milioane de km pe 2 roti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Multi ani, Serpalaule...si nu scapi doar cu sucu' ala! Asa ca trebuie sa incintam gratarul si s-o punem de-o prajeala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Multumesc Ivane! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 "LA MULTI ANI!" astazi pentru @adrianm...si muuuuulti kilometri pe doua sau mai multe roti, fara reparatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iunie 3, 2014 Share Postat Iunie 3, 2014 La multi ani @adrianm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77VFR Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Salut baeti am o problema cu vfr eul se incalzeste releul de încarcare si mufa dintre releu si stator stie careva care ar fi problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iunie 5, 2014 Share Postat Iunie 5, 2014 Releul e normal sa se incalzeasca....mufa nu face contact bine sau este oxidata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dijmarescu Postat Aprilie 3, 2015 Autor Share Postat Aprilie 3, 2015 Salutare băieți!ieșirăți din hibernare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Salutare oltene! Uite ca unii se trezira, dar altii zac inca in birlog...din cauza frigului care aduce mai abitir a iarna decit primavara! Pentru mine sezonul asta a inceput de pe 02.01.2015...si continua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nouras Dijmarescu Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Salutare oltene! Uite ca unii se trezira, dar altii zac inca in birlog...din cauza frigului care aduce mai abitir a iarna decit primavara! Pentru mine sezonul asta a inceput de pe 02.01.2015...si continua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate