Gnraloo Postat Ianuarie 2, 2009 Share Postat Ianuarie 2, 2009 Salutare si la multi ani! Azi mi-a cazut moto de pe cric si mi s-au rupt maneta de ambreiaj si partea cu cauciuc a schimbatorului. Are cineva piesele astea? Se potrivesc si de la alte Suzuki-uri? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midori Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 Vezi la magazin. Majoritatea nu au pe stoc si dureaza cam 2 saptamani pana iti aduc. Poti sa dai un telefon totusi... Eu cand am scapat motorul si s-a rupt maneta am avut noroc sa gasesc la magazinul din Cotroceni. Una din manetele din stoc se potrivea. Ar fi bine daca te duci acolo sa iei si maneta veche sau ce a ramas din ea. Cu schimbatorul de viteze... nu stiu ce sa iti spun. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Ianuarie 3, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2009 Pai tocmai schimbatorul e beleaua,maneta pot s-o iau de la louis. Tousi,nimeni nu are acest levier sau sa-mi poata aduce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Baga un surub mai gros acolo. Am un prieten care are la un gsxr un surub la pedala de frana de la o cazatura pe drepta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto-shop cristur Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Vezi la magazin. Majoritatea nu au pe stoc si dureaza cam 2 saptamani pana iti aduc. Poti sa dai un telefon totusi... Eu cand am scapat motorul si s-a rupt maneta am avut noroc sa gasesc la magazinul din Cotroceni. Una din manetele din stoc se potrivea. Ar fi bine daca te duci acolo sa iei si maneta veche sau ce a ramas din ea. Cu schimbatorul de viteze... nu stiu ce sa iti spun. Bafta Salut.Maneta de ambreaj costa 10euro+taxa postala.Schimbatorul de viteza 53 euro+taxa postala.Trebuie sa uit daca potriveste de la gsxf .Daca potriveste dau cu 30euro. Relati la nagyistvan@netter.ro Cu respect moto-shop cristur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Ianuarie 7, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 7, 2009 Am rezolvat problema schimbatorului cu ajutorul unui surub. Multumesc celor care au incercat sa ma ajute. Topicul poate fi strers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Si eu tot surub am la schimbator, dar vreau sa il schimb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Ianuarie 16, 2009 Share Postat Ianuarie 16, 2009 Daca tot sunt pe acest topic,caut si eu un schimbator viteze pentru triumph sprint st 955.cine ma poate ajuta,sa dea un pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Baga un surub mai gros acolo. Am un prieten care are la un gsxr un surub la pedala de frana de la o cazatura pe drepta. si eu am un surub la pedala de frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate