PepsiMan Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 Stiati ca exista scutere cu atas???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Noiembrie 13, 2005 Share Postat Noiembrie 13, 2005 da da din cate stiu un atas nou costa cat scooterul la sh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Eu zic ca nu merita atas la scuter...in primu rand pentru puterea scuterului...si apoi cu scuteru te dai prin oras (deobicei) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Noiembrie 14, 2005 Share Postat Noiembrie 14, 2005 Bestial: BMW C1 cu atas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mosul Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Este o firma din Italia CENTOALLORA, modelul este PX sidecar. Versiunea de 125 costa 5600EUR si cea de 150 5800 EUR. Cam tare plus ca nu mai este scuter, intepenesti intre masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Noiembrie 15, 2005 Share Postat Noiembrie 15, 2005 Sau deconectezi repede atashu, tu te strecori printre conserve si-l lasi pe ala din atash cu kuru-n balta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Noiembrie 21, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 21, 2005 (editat) Bestial: BMW C1 cu atas! Tot BMW C1 dar cu alt model de atas... Off topic: Cu ce sunt dotati italieni... Editat Noiembrie 21, 2005 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Noiembrie 22, 2005 Share Postat Noiembrie 22, 2005 (editat) Da-o dreaq, e prea de tot... atas la scooter. Cat despre politaii italieni cum BMW C1, aia cred ca au sarit de bucurie cand le-au vazut: "Mamma-mia! Avem acoperis la ele! O sa avem unde sa punem girofaru! Nino-nino!" Editat Noiembrie 22, 2005 de Mr.Watt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 arata destul de futurist ... dar cum zicea cineva mai sus ... la 50cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Decembrie 3, 2005 Share Postat Decembrie 3, 2005 arata destul de futurist ... dar cum zicea cineva mai sus ... la 50cc BMW C1 are doua motorizari: 125cc si 200cc. In nici un caz 50cc. Numai bine! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan1992 Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Sau deconectezi repede atashu, tu te strecori printre conserve si-l lasi pe ala din atash cu kuru-n balta. si dup-aia plangi dupa atash ca ai dat o gramada de bani pe el Da-o dreaq, e prea de tot... atas la scooter. Cat despre politaii italieni cum BMW C1, aia cred ca au sarit de bucurie cand le-au vazut: "Mamma-mia! Avem acoperis la ele! O sa avem unde sa punem girofaru! Nino-nino!" cred ca ai dreptate cu scuterul scapi de aglomeratie...de ce sa-i mai pui atas?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Road Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 SUNT CHIAR MARFA SCUTERELE DAR PACAT CA NU SUNT TOTODATA SI PRACTICE IN ORAS BAFTA:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate