DariGeo Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Asteptam detaliile! Ma bag si eu ..... cu conditia sa nu-mi fie bolnava vaca. Deci 3 din Cluj. M-as baga si eu daca imi permite timpul si sper sa imi permita. Doar sa anuntati din timp. Deci suntem 4 din Cj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amerikanu Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Si pentru mine suna interesant, dar sunt incepator si nu am deloc experienta (doar 1500km pe motocicleta) Daca lucrurile sunt prea tehnice, ma depasesc! Dar daca se accepta si chibiti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Si pentru mine suna interesant, dar sunt incepator si nu am deloc experienta (doar 1500km pe motocicleta) Daca lucrurile sunt prea tehnice, ma depasesc! Dar daca se accepta si chibiti... Pana la concurs mai ai timp sa te mai inveti cu motocicleta,stai linistit ca nu mergem sa ne omoram intre noi,sa ne simtitm bine in primul rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Februarie 26, 2009 Share Postat Februarie 26, 2009 Vreo noutate avem? Care-i situatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 Ne-ai lasat in aer,se mai face ceva?suntem vreo 3-4 in Constanta numai din ce am intrebat,in Braila,Galati trebuie sa mai fie si pe acolo,plus din restul tarii.Vreti poze sa vedeti cam cum arata terenul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 M-as baga si eu, dar sa fie un traseu aborbabil cu motoare grele si de motociclisti mai ne experimentati pe coclauri. Niste poze ar fi chiar indicate, pt a ne face o parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
taxi Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 Alo!Alooo! Ce se mai intampla? Cand? Unde? Poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 Poze,mentionez ca unele nu sunt facute de mine,sunt preluate de la Cristi_mic(sper sa nu se supere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircealeschian Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Pozele sunt din muntii macinului? Ce se mai aude? Mai faceti ceva? Any news? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate