Roadkill_Himself Postat Martie 26, 2009 Autor Share Postat Martie 26, 2009 pentru rd , cu drag ( ) Ce naspa-i gagica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 (editat) ete fleoshc ... de ti'oi mai da tie vreo poza Editat Martie 26, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Ce naspa-i gagica! merge de o putza ... i dragutza , poate pantaloni nu o ajuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roadkill_Himself Postat Martie 27, 2009 Autor Share Postat Martie 27, 2009 The coolest cars on TV: Dragula and Munstercoach... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 nu e dom'le ... ti se pare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 (editat) Editat Martie 29, 2009 de ->Bullet<- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Iulie 22, 2009 Share Postat Iulie 22, 2009 Ia, noise up in here, ca e liniste de prea mult timp. Badass, heh? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Go-Getter Postat August 30, 2009 Share Postat August 30, 2009 (editat) Editat August 30, 2009 de Go-Getter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Go-Getter Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Say what? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 ratrod-urile is cele mai tari! imi plac mai mult decit alea incarcate cu crom si airbrush. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Septembrie 17, 2009 Share Postat Septembrie 17, 2009 Well, let's have some Culmea, nu prea le place termenul de Rat Rod. Desi eu zic ca e ok. Straight to the bone, no gimmicks, no flashy stuff. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Go-Getter Postat Septembrie 22, 2009 Share Postat Septembrie 22, 2009 (editat) http://www.youtube.com/watch?v=AO7PT1DgVAM http://www.youtube.com/watch?v=Iv9m6rlI-90 Editat Septembrie 22, 2009 de Go-Getter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veninovidiu Postat Ianuarie 16, 2013 Share Postat Ianuarie 16, 2013 Aloo salutare! Vad ca nimeni n-a mai postat nika pe aici de ceva timp. imi plac si mie foarte mult hot rod-urile :x Dati-mi idei unde pot gasi in Romania ceva dracii ruginite bune de bagat flexu in ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 uite si o poza cu un rat rod facut in barcelona. si poza e facuta tot acolo, e motocicleta mea si masina presedintelui clubului RAZZLERS C.C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Ianuarie 17, 2013 Share Postat Ianuarie 17, 2013 fain, de tot pentru colegul de mai sus: in Romania n-o sa gasesti asa ceva, eu ma gandesc demult la un proiect de genul asta, si singura varianta care s-ar preta cat de cat si ar fi disponibila in Romania, este kaefer-ul; Bine, au mai fost facute si volga, wartburg, dar cu modificari masive si multa experienta. Un hot rod mai european in principiu poti face din orice masina mai veche (pre '80), cum sunt ascona, taunus, mercedes, etc. Idei bani si pasiune sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Ianuarie 31, 2013 Share Postat Ianuarie 31, 2013 (editat) Un brotac fierbinte. http://www.dwrenched.com/2013/01/hot-hot-hot_30.html Editat Ianuarie 31, 2013 de choppermaniac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate