butchers Postat Septembrie 26, 2009 Share Postat Septembrie 26, 2009 maine mergem pe undeva?cat mai tine vremea frumoasa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Octombrie 13, 2009 Share Postat Octombrie 13, 2009 Salutare, Cred ca aici putem pune o poza facuta alaturi de 4 colegi ai vostri in acest weekend cand ne-am intersectat la Harsova: Numai bine, Florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Octombrie 23, 2009 Share Postat Octombrie 23, 2009 (editat) cine are chef duminica de o endureala la coroana?noi suntem trei... Editat Octombrie 23, 2009 de jadeu69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Octombrie 31, 2009 Share Postat Octombrie 31, 2009 (editat) ii dam una mica pana la granita cu Bulgaria si poate si mai departe ? de preferat sa plecam pe la 2 Editat Octombrie 31, 2009 de sorinm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_s Postat Noiembrie 1, 2009 Share Postat Noiembrie 1, 2009 ii dam una mica pana la granita cu Bulgaria si poate si mai departe ? de preferat sa plecam pe la 2 Astazi, Duminica, nimic ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stradivarius Postat Noiembrie 2, 2009 Share Postat Noiembrie 2, 2009 Sal bikeri de Dobrogea. Io's mai nou in bransa si nu prea am cu cine sa ma dau...asa ca ma bucur ca v-am gasit. Daca faceti ceva iesiri pe negru la sf. de saptamina, m-as baga si io cu capra mea. Nu-s io prea priceput... da' sper sa ma pot tine dupa voi. Astept cu nerabdare...asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 Sal bikeri de Dobrogea. Io's mai nou in bransa si nu prea am cu cine sa ma dau...asa ca ma bucur ca v-am gasit. Daca faceti ceva iesiri pe negru la sf. de saptamina, m-as baga si io cu capra mea. Nu-s io prea priceput... da' sper sa ma pot tine dupa voi. Astept cu nerabdare...asfalt uscat bine ai venit!acum asteptam sa treaca ploaia.sa vedem weekend-ul asta daca facem ceva. Mesaj completat maine dimineata(sambata07.11)iesire enduro combinata cu pescuit la balta conacu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stradivarius Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) bine ai venit!acum asteptam sa treaca ploaia.sa vedem weekend-ul asta daca facem ceva.Mesaj completat maine dimineata(sambata07.11)iesire enduro combinata cu pescuit la balta conacu. mmm. simabata... pe la ce ora plecarea ? si de unde ?... si daca ploua se mai tine ? Editat Noiembrie 6, 2009 de stradivarius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 Cred ca cel mai bine e sa ne auzim la un telefon... Se pare ca pescuitul la Conacu se amana pentru o data viitoare (din spusele unor prieteni nu se prea prinde mai nimic in perioada asta). Asa ca o sa ramana partea de enduro pe dealurile de la Coroana si imprejurimi... Ciprian - 0727440247 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 nu va ploua,si oricum noi suntem deschisi si la o mocirleala.va fi o zi frumoasa deci cine mai are chef... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2009 Stie cineva in ce stare se mai afla drumul spre Ostrov? Parca ma bate gandu sa dau o tura la Calarasi duminica. Mai are cineva chef de plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Basarabi-ciocarlia nu era asfaltat recent acum 3 sapamani. Ciocarlia-cobadin e proaspat asfaltat; Cobadin-Urluia era neasfaltat. De la urluia la ion corvin era asfaltat. Mai in colo nu stiu ca nu am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 Seaus! So, vreme faina, soare cat cuprinde (cel putin la mine in cartier, pe unde m-am si invartit ca un titirez de m-am saturat, dar, de... is incepator, tre' sa fac lucruri de baza)... Voi pe unde v-ati dat? Da' sa nu-mi spuneti ca n-ati mers pe nicaieri...M-as intrista  Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinm Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 maine o sa dau o plimbare mai lunga pe la Slobozia, cine vrea sa vina cu mine e bine venit. de intors se va intoarce singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_kid Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 maine o sa dau o plimbare mai lunga pe la Slobozia, cine vrea sa vina cu mine e bine venit. de intors se va intoarce singur Pai, sa ai asfalt uscat tot drumul! Si soare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 (editat) sambata,la coroana... Mesaj completat sambata,o noua zi insorita!cine doreste sa ni se alature... Editat Noiembrie 8, 2009 de jadeu69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dienutza Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 sambata,la coroana... Mesaj completat sambata,o noua zi insorita!cine doreste sa ni se alature... Frumos filmuletz! Actorul principal cine este?...tu, jadeu? Iar locatia, cam la cati km de Mangalia? ....la urmatoarea iesire primiti si o fata in echipa voastra?... dar cam incepatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Noiembrie 15, 2009 Share Postat Noiembrie 15, 2009 zona coroana se afla la cativa km de mangalia.ce se vede am invatat acolo.si mai avem multe de facut.vom posta ptr urmatoarea iesire.esti binevenita.cu cat mai multi,cu atat mai distractiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dienutza Postat Noiembrie 16, 2009 Share Postat Noiembrie 16, 2009 zona coroana se afla la cativa km de mangalia.ce se vede am invatat acolo.si mai avem multe de facut.vom posta ptr urmatoarea iesire.esti binevenita.cu cat mai multi,cu atat mai distractiv. Astept cu nerabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stradivarius Postat Noiembrie 20, 2009 Share Postat Noiembrie 20, 2009 simbata si duminica baga soare... ceva nebuneala cu motoarele ? ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jadeu69 Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 simbata si duminica baga soare... ceva nebuneala cu motoarele ? ? mda,din pacate sunt de serviciu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Noiembrie 21, 2009 Share Postat Noiembrie 21, 2009 Eu o sa ies in jur de ora 14. Asta daca termin de schimbat placutele pana atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fizzer Postat Noiembrie 26, 2009 Share Postat Noiembrie 26, 2009 Pentru cine e interesat, duminica noi vrem sa dam o tura prin Bulgaria sa mancam un pestic. Am gasit un loc extraordinar de frumos unde sa mancam. M-am uitat pe progoze si astia arata vremea foarte ok de moto. (pentru perioada asta....) O sa stabilim ora si locul de plecare probabil ca Sambata si o sa postam aici.. Enjoy the ride. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Noiembrie 26, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2009 O sa va inghete boasele in costumele voastre smechere de piele. HA HA HA Drum bun si pofta mare. Eu nu pot sa va incutc la sfarsitu asta de saptamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cubamarian Postat Noiembrie 28, 2009 Share Postat Noiembrie 28, 2009 da careva o roata azi , da incepand cu ora 15:00? Mesaj completat vad ca se ingramadeste lumea pe aici, si va mai numiti motocilicisti, unii macar sunt de weekend da unii nici atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate