cstelia Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Este a unui amic, are talon vechi, nu functioneaza, pret 250eur. Starea o vedeti in poze. Daca va intereseaza, PM si dezvoltam subiectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Hai sa dezvoltam putin si aici.Panonia a avut si motoare in doi cilindri?Ce capacitate?Poti da mai multe detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4bike Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Pannonia P20,246cmc ,1960-1973 Pannonia P21,246cmc ,1973-1975 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) Vreau si eu un ghidon ca ala ....acelasi model ....identic...caut in disperare ....nu se vinde cel de pe mootor? salutare si astept un raspuns .... Editat Ianuarie 24, 2009 de kta_bmxpunk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2009 Se poate vinde ghidonul, doar impreuna cu motocicleta Omul a cumparat motocicleta acum cativa ani dar din lipsa de bani si timp nu s-a mai apucat sa o faca. Initial am vrut sa o cumpar eu, dar si eu incerc sa ma mai scap de ale mele, tot din lipsa de timp si bani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Si eu vreau ghidon din acela!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 ala e un ghidon facut prin taiere si sudare. motoreta a avut pretentii de racer in mainile cuiva. nu va sfatuiesc sa puneti asa ceva daca mergeti pe strada - e mult mai greu de controlat. bani ar fi da nu am loc si timp ......... e o motoreta simpatica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 ala e un ghidon facut prin taiere si sudare. motoreta a avut pretentii de racer in mainile cuiva. nu va sfatuiesc sa puneti asa ceva daca mergeti pe strada - e mult mai greu de controlat. bani ar fi da nu am loc si timp ......... e o motoreta simpatica stiu este un ghidon pe care l-am vazut pe cafe racere ....si a fost folosit la cafe racere si probabil inca este ....daia vreau sa si eu unul ...o mica transformare vreau sa fac .... sper sa gasesc unul ....aveti idee pe cineva care face ghidoane ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 off topic eu am avut un ghidon identic pe jupiter 4nu la-m tinut decat 1 saptamana pt ca intra in voblaj foarte puternic pina la 20 kmh dupa nu , cu atasul nu am reusit sa-l folosesc din aceeasi cauza se poate folosi cu un amortizor pt voblaj, succes voua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kta_bmxpunk Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 off topic eu am avut un ghidon identic pe jupiter 4nu la-m tinut decat 1 saptamana pt ca intra in voblaj foarte puternic pina la 20 kmh dupa nu , cu atasul nu am reusit sa-l folosesc din aceeasi cauza se poate folosi cu un amortizor pt voblaj, succes voua si ce ai facut cu el ? ... il mai ai ? scuze pentru offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 28, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2009 Exista si aripa de fata (dar cred ca nu e originala), sticla+oglinda de la far, si un picior lateral. Am primit 200 eur. Da cineva mai mult? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shelby.rajmi Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Si eu vreau ghidon din acela!!!!!!! :blink: pai de ce nu-ti faci unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 Am vazut ghidoane din astea la un magazin din Tg Mures, noi, facute in Ungaria pt. ETZ-uri, tel: 0365-410.920. Scuze pt. off-topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 8, 2009 Autor Share Postat Februarie 8, 2009 Inca valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate