ZIDU' Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Plecare pe la 11 de la arc nici o destinatie stabilita deocamdata doar eu si Aleko. (vine cu RT -ul deci strada) oricine e binevenit, numa sa aiba chef de drum lung si sa nu chitaie la umezeala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 Plecare pe la 11 de la arc nici o destinatie stabilita deocamdata doar eu si Aleko. (vine cu RT -ul deci strada) oricine e binevenit, numa sa aiba chef de drum lung si sa nu chitaie la umezeala Zidule, hexcursie de o zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 24, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2009 da, ceva de genu macar 2 - 300 km acolo, de dezmortire (vedem noi daca asta inseamna numa dus ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 da, ceva de genu macar 2 - 300 km acolo, de dezmortire (vedem noi daca asta inseamna numa dus ) Dupa cum o fi si vremea.. ca vremurile stiu cum sunt. As cam veni...chestia e ca marti m'am operat de apendicita... teoretic sunt ok.... Azi ma cam manca fundu' sa ma sui pe balaur... vad eu maine ce si cum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2009 As cam veni...chestia e ca marti m'am operat de apendicita... teoretic sunt ok....Azi ma cam manca fundu' sa ma sui pe balaur... vad eu maine ce si cum. pune si tu 112 pe speed dial hai, care se mai baga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 eu cred ca o sa ies doar prin oras nu prea imi inspira incredre norii astia + vant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 A mers treaba, o tura de dezmortire, ploaia ne-a deranjat un pic doar intre Calarasi si Oltenita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 A mers treaba, o tura de dezmortire, ploaia ne-a deranjat un pic doar intre Calarasi si Oltenita. dati si voi cu poze-n noi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Lukoilul dinainte de Calarasi, singura poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 25, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 25, 2009 dati si voi cu poze-n noi ! eu unu nu prea fac poze. in poza lui aleko se poate observa sistemul meu anti inghetat maini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Lukoilul dinainte de Calarasi, singura poza frumos, frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 in poza lui aleko se poate observa sistemul meu anti inghetat maini unde sunt oglinzile ??? ai montat senzorii de prezenta de la '56 ??? Bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Senzorii de prezenta la Ijul 56 al lui Zidu sunt tobele. Mult timp dupa trecerea sovieticei se simte prezenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2009 Senzorii de prezenta la Ijul 56 al lui Zidu sunt tobele. Mult timp dupa trecerea sovieticei se simte prezenta. moaaa ii fac revizia si iti dau ceatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate