Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 La mine se învârte încet, se opreÂşte foarte uÂşor cu mâna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlah Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Salut! Caut de ceva vreme semnalizari fata de Honda CB500 (din 2002), aveti idee unde pot sa gasesc, la modul concret? Am cautat si la louis.de, si pe la diverse service-uri ... nimic ! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negru_bv Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 salut ..am aflat carei baiu cu vibratiile...ambreiaju..coroana de ambreiaj de dusa....deci CAUT AMBREIAJ CB 500 DIN 94 am gasit ambreiaj de cb dar e din 99 in haynes nu ice cas diferite deci teoretc is la fel ...stie cineva daca se potrivesc? multzumesc salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 Caut de ceva vreme semnalizari fata de Honda CB500 (din 2002), aveti idee unde pot sa gasesc, la modul concret? Dar la Honda ai căutat? Sigur găseÂşti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negru_bv Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 (editat) Dar la Honda ai căutat? Sigur găseÂşti. sigur gasesti la honda ..dar e scump salut ..am aflat carei baiu cu vibratiile...ambreiaju..coroana de ambreiaj de dusa....deci CAUT AMBREIAJ CB 500 DIN 94 am gasit ambreiaj de cb dar e din 99 in haynes nu ice cas diferite deci teoretc is la fel ...stie cineva daca se potrivesc? multzumesc salut! nimeni nik? Editat Iunie 20, 2008 de negru_bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 nik? nik-nik? nik-nik-nik? nik ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clif Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 salut ..am aflat carei baiu cu vibratiile...ambreiaju..coroana de ambreiaj de dusa....deci CAUT AMBREIAJ CB 500 DIN 94 am gasit ambreiaj de cb dar e din 99 in haynes nu ice cas diferite deci teoretc is la fel ...stie cineva daca se potrivesc? multzumesc salut! incearca la louis ca au piese si pt cb din 94 eu unu de la ei imi fac comanda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 nik? nik-nik? nik-nik-nik? nik ce? a intrebat omul daca ambreiajul de la cb din 94 e la fel cu ala din 99 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 Deci nik e o întrebare? Pare o onomatopee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
negru_bv Postat Iunie 22, 2008 Share Postat Iunie 22, 2008 (editat) Deci nik e o întrebare? Pare o onomatopee. merci pt raspunsuri!!!!!!!!!!!! a intrebat omul daca ambreiajul de la cb din 94 e la fel cu ala din 99 meci pt sustinere! incearca la louis ca au piese si pt cb din 94 eu unu de la ei imi fac comanda 10q ...dar e cam scump, ca si la magazine, reprezentantze Editat Iunie 22, 2008 de negru_bv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Aveti idee la citi km se recomanda schimbarea lantului de transmisie motor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 am auzit ca pe la 50000, dar nu stiu. se pare ca incepe sa faca ceva zgomot cand se strica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Salut....prietena mea este proaspata propietara de HONDA CB 500. Ma intereseaza si pe mine cateva piese... si anume: -bord complet SH -crash-urile alea din teava care imbraca motorul;) -eventual un manual de reparatie format .pdf va multumesc mult si asfalt uscat CB 500 RULZZZZZZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Crash-bar am facut la Mihai 0722556318 super multumit de cum au iesit in trei puncte. Un manual ar fi dar mai incolo. Bord poti lua nou de pe louis , ceasuri-universale, cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 (editat) ok, multam fain herr danutzul 123 Editat Iunie 26, 2008 de NASHUGABI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 Aveti idee la citi km se recomanda schimbarea lantului de transmisie motor ? Lanțul de transmisie e cel de transmisie finală, la pinionul de la roată, la motor e lanțul de distribuție și întinzătorul. Nu are o durată de viață predefinită, dar mai mulți posesori de CB 500 l-au schimbat pe la 50.000 km. Face un zgomot specific când începe să se ducă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Eu am 45.000km si cam ce zgomot specific ar treb sa aud >? mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 ceva zanganeala de fier, in interiocul motorului de altfel trenuie sa-l asculti din fata motorului, la cca juma de metru se mai poate auzii dupa accelerari relativ bruste pe loc, fara ca mobra sa fie in sarcina, insa acel zgomot se aude pe reducerea turatiei spre relanti...... daca se aude la relanti...este deja grav daca se aude pe reducerea turatiei......este la inceput, dar mai merge 2000-5000 km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skrillex Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Chiar daca e vorba de moto, totusi e vorba de lant de distributie iar la 50.000Km mi se pare devreme sa ai probleme daca e un motor ingrijit. Altii abia la 100.000 au schimbat lantul: The 499cc parallel twin DOHC engine was designed, according to Honda engineers, to last for 300,000 km. One bike was tested by Moto Revue from 1993 to 1996. Dismantled at 50,000 km, the engine was in perfect condition. At 100,000 km only the distribution chain and the pistons were replaced, although, in the tester's opinion, it could have run with the original parts for longer with no problems. http://en.wikipedia.org/wiki/Honda_CB500_twin Daca e un motor forjat, ulei schimbat rar sau manopera dupa ureche, poti sa ai probleme cu lantul si mai devreme de 50.000Km. Editat Iunie 27, 2008 de Adam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 Lanțul de distribuție se uzează exagerat la mersul în oraș față de mers constant în afară. La fiecare schimbare de turație (plecare de pe loc și schimbat 2/3 trepte de viteză) uzura e poate cât vreo 10 de km de mers constant, deci depinde cum sunt făcuți cei 50.000 km. 50.000 nu îi faci în 3 ani în oraș, ci preponderent în afara localității, și atunci rezultatul acelui test e explicabil, iar în țările în care limitele de viteză se respectă foarte strict nu prea forjezi motocicleta decât foarte rar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) Crash-bar am facut la Mihai 0722556318 super multumit de cum au iesit in trei puncte.Un manual ar fi dar mai incolo. Bord poti lua nou de pe louis , ceasuri-universale, cred si eu sunt interesat. pe tine cat te-a costat? poti pune o poza? ma refer la crashbar Editat Iunie 27, 2008 de pogor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clif Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) multam la amandoi, am gasit unu de 150 pana la urma si l-am pus pe ala @pogor- da, am fost ok, nu am cazut pt ca mergeam relativ incet cand s-a intamplat, iar de vina cred ca am fost eu am si eu o intrebare de la ce model e carena fata cu faru din poza? Editat Iunie 28, 2008 de clif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 (editat) nu stiu la ce far te referi, dar modelul din poza e un cb500s, iesit asa de la mama lui din fabrica azi mi-am schimbat si eu cauciucul spate. nu am avut bani pt unul nou asa ca am luat un pirelli demon sport 130/70 sh. ,productie 2007 si binenteles ca am fost la un drive test imediat dupa. Ce pot sa zic? nu credeam ca poti dobandi o asa incredere in cauciucuri si o asa stabilitate in curbe. am ajuns cu varful cizmei pe asfalt(fara sa vreau). motociclismul a capatat azi alta fata. nu-mi vine sa cred cat de prost a putut fi vechiul cauciuc, un metzler dar probabil destul de vechi(luat tot sh la urgenta dupa ce am observat o crapatura in cauciucul anterior) ma gandesc, cum o fi sa ai cauciuc nou si pe spate(pe fata am tot demon sport nou)? voi afla eu ... oricum, pe cauciucul spate am vazut ca a ramas o portiune de 1 cm in fiecare margine nerulata, fata de vreo 3 cm cat era la cel vechi Salut....prietena mea este proaspata propietara de HONDA CB 500. Ma intereseaza si pe mine cateva piese... si anume: -bord complet SH -crash-urile alea din teava care imbraca motorul;) -eventual un manual de reparatie format .pdf va multumesc mult si asfalt uscat CB 500 RULZZZZZZ am eu 3 manuale: manual de reparatieii generale honda, nu e pt un model anumemanual de reparatie pt cb 500 editat de honda(a se folosi impreuna cu manualul general, asa zic ei) manual de raparatii haynes pt cb 500 cea mai usoara cale de a ti le da mi se pare a fi yahoo messenger, deci adauga-ma in lista ta , si mentioneaza scopul si durata vizitei am vazut ca cineva a deschis un topic pe tema asta, si m-am gandit sa intreb si aici: la franare puternica, se aude un zgomot urat in zona cutiei de viteze? ca la mine asa e. ma refer la franare in caz de urgenta. si se aude asa , desi trag ambreiajul Editat Iunie 29, 2008 de pogor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Vreun bord? VREAUUUUUUUUUUUU BORDDDDDDDDDDDDDDDD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Iunie 29, 2008 Share Postat Iunie 29, 2008 Abia m-am intors de la mare, am mers constant cu 100-110km/h pe A2 si consum per total 3l/100km. Problema e ca pe A2 am vazut ca-mi curge ulei din furca, asa ca unde gasesc garniturile si uleiul pentru furca ? un cod de pe Louis >? multam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate