Estremadura Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Stie cineva la ce data va incepe SMAEB 2006? Eventual si locatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 Acum nici organizatorii nu stiu unde o sa fie. Mai e suficient de mult timp ca sa se schimbe multe pina atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 De la ce vin "A" si "E" din SMAEB ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 SMAEB - Salonul de Motociclete, Echipamente si Accesorii Bucuresti. Mai exista si SMAEB - Transilvania - Salonul de Motociclete, Echipamente si Accesorii Brasov - Transilvania In 2006 SMAEB este la a IV-a editie in timp de la Brasov va fi la a II-a. Din informatiile pe care le am pot sa va mai spun ca in Bucuresti salonul se va tine in Aprilie, probabil 6-9, iar in Brasov mai spre mijlocul verii. Pentru relatii puteti suna la Dan Dobrescu - 0722.285.808 - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Noiembrie 23, 2005 Share Postat Noiembrie 23, 2005 o să fie la anul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shak Postat Decembrie 9, 2005 Share Postat Decembrie 9, 2005 Ce de la brasov sa se tina deodata cu inilnirea ar fi dezastru national... ar fi 2 motive sa se merga....dat pasarea malai viseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 o să fie la anul... adiq in 2006?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b05tan Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 (editat) Pana la urma s-a cazut de acord pentru o data si o locatie? Cred ca tot Romexpo ramane locatia si parca auzisem ceva de organizarea salonului in aprilie Later edit: Stupid me... nu ma uitasem pe toate rezultatele search-ului http://www.smaeb.ro/2006/ . again scuze! Ca sa nu mai spun de topicul dedicat /index.php?...opic=37718&st=0 Editat Martie 12, 2006 de b05tan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 se tine la romexpo, odata cu CERF IT. si mai e "umpic"...5-6-7 mai..... Se tine la Romexpo, pavilionul central. intrarea parca 7 ron.vezi ca au site smaeb.ro/2006 tot later edit: a gasit omu' raspunsul, dar eu scrisesem deja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 13, 2006 Share Postat Martie 13, 2006 e aiurea rau pus in mai bine ca nu lau pus in sept la sf sezonului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 dap pai exact asta cred si yo ca practic salonu nu e facut doar ca sa admiri ci si sa cumperi ceva ...uite de ex daca ai vrea un combi lai lua de acum nu ai sta pan in mai pt ca ai putea avea surpriza sa nu ai destui bani sau sa nu gasesti ce vrei....deja in mai e plin sezon daia locul lui era in aprilie dupa parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 (editat) De ce e pus rau? E pus strategic oarecum. Inceput de sezon moto, poate omul vrea sa-si vopseasca Ij-ul in Yamaha, poate vreun gura-casca trece pe acolo si decide subit ca i-ar sta bine pe o MV Agusta acum cand incep sa iasa fustele scurte. Si tot asa. Cand voiati sa-l puna? In aprilie inca se mai ingana vremea uratziuca cu cea calda, dar in mai deja iese omul din barlog. Targetul nu suntem numai noi, motociclistii, ci si cei gura-casca amintiti mai sus. si in plus e si CERF-ul in ac elasi timp (2 iepuri) Editat Martie 14, 2006 de raducu21 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 20, 2006 Share Postat Martie 20, 2006 Computer & Electronics Romanian Fair. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate