IraSciBil Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Ahhhh,si cat imi placea topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 nasol.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mutulica Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Deci hai sa cautam alternative rapid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baldovica Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 asta e au furat-o altzii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 S'a dus ultima sansa de revelion inafara Bucurestiului Suntem condamnati sa'l facem in mizeria asta AIUREA.Las'ca gasim noi altceva Suntem frumosi si destepti(mai ales eu ) asa ca sigur gasim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Totushi mai este o shansa!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Cu respect va anunt (si pe aceasta cale) ca raman la domiciliul personal, dar cred ca voi avea invitati. Pe noul meu partener. De drum. Una bucata GSX600F. Va tin la curent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 Pai mult mai important GSX-ul, ma bucur ca va veni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 24, 2005 Share Postat Noiembrie 24, 2005 offtopic: mie-mi spui?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miu! Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 nush daca mai vreti sa mereti la munte undeva cu totii dar pot sa va dau o solutie, nush daca e cea mai buna...VILA , ZAMORA, 37 LOCURI, SUPER LIVING, CEVA LUX ACOLO... 5 ZILE=4800euroi daca va pare interesanta oferta raspunsul pana duminica.... mai stiu 2 locuri super dar va zic maine ca nush detalii bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 Eu am fost acu' cativa ani la Zamora si nu era lux deloc,o fi fost renovata ca era bomba rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Noiembrie 25, 2005 Share Postat Noiembrie 25, 2005 e o idee buna, miu!, dar daca venim cate 2 pe loc, ca nu prea-mi vine sa dau 130E pe rev... daca facem cum am zis raman cate 65E, ceea ce e super ok... alta pb e ca multi n-o sa poata sta 5 zile din cauza muncii... 3 zic io ca-s maximul cat se poate sta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 Eu am mai primit in mail o oferta " "Stimate Androne Ortansa! Am primit o oferta de last minut. De revelion Ferma din Atid ( judetul Hargita) ofera cazare pt un grup de 25-30 persoane. Se poate rezerva pt min. 3 nopti. Proprietarul ofera un cadou: a 4-a noapte este gratis. Cazarea 35.000.000 Lei/3nopti/pensiune. Oferta detaliata gasiti la : http://www.cazaretransilvania.ro/Atid168a.html Daca va intereseaza am rugamintea de a ne contacta imediat." Cu stima si respect, Gal Tibor Manager de dezvoltare regionala si turism Cazare Transilvania www.cazaretransilvania.ro Tel/Fax: 004-0266-219456 Mobil: 004-0723-877570 Intr-adevar este cam departe dar sincer eu cred ca la munte nu mai gasim decat la niste preturi monstruoase...aici ne va costa cam 30 euro de persoana (fara mancare). Daca va place nu ramane decat sa ne organizam insa va spun ca eu nu am timp sa ma ocup de asta ca am de dat niste examene .Cine vrea si poate sa se ocupe poate sa sune la numarul de fix din oferta si sa vorbeasca cu secretara de acolo si sa ceara mai multe informatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Eu am mai primit in mail o oferta " "Stimate Androne Ortansa! Am primit o oferta de last minut. De revelion Ferma din Atid ( judetul Hargita) ofera cazare pt un grup de 25-30 persoane. Se poate rezerva pt min. 3 nopti. Proprietarul ofera un cadou: a 4-a noapte este gratis. Cazarea 35.000.000 Lei/3nopti/pensiune. Oferta detaliata gasiti la : http://www.cazaretransilvania.ro/Atid168a.html Daca va intereseaza am rugamintea de a ne contacta imediat." Cu stima si respect, Gal Tibor Manager de dezvoltare regionala si turism Cazare Transilvania www.cazaretransilvania.ro Tel/Fax: 004-0266-219456 Mobil: 004-0723-877570 Intr-adevar este cam departe dar sincer eu cred ca la munte nu mai gasim decat la niste preturi monstruoase...aici ne va costa cam 30 euro de persoana (fara mancare). Daca va place nu ramane decat sa ne organizam insa va spun ca eu nu am timp sa ma ocup de asta ca am de dat niste examene .Cine vrea si poate sa se ocupe poate sa sune la numarul de fix din oferta si sa vorbeasca cu secretara de acolo si sa ceara mai multe informatii. Eu ma bag. 2 persoane.In mod sigur. Atid e aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 fratzilor sper ca de data asta e pe bune. ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 EU ZIC SA NE GRABIM CU AVANSUL SA NU MAI PATIM CA DATA TRECUTA.DACA POATE SUNA CINEVA SA AFLE CAND TREBUIE DATI BANII SI SA NE APUCAM SA'I STRANGEM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 (editat) Eu cu Stefan- sigur Inca 10 locuri am nevoie- serios vorbesc Myando- ocupa-te azi! Hai ca o sa sun eu azi, dar inscrieti-va Noi am ocupat deja 12 locuri- vedem noi cum le platim! Editat Noiembrie 29, 2005 de ninja_skija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 si eu ma bag sigur !!!! dar singur cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 (editat) Eu am incercat sa sun pe fix (pe mobil nu am incercat ca nu pot de la munca) si nu raspunde.Incerc sa scriu un mail sa astepte pana mai tarziu raspunsul nostru . Inca o data precizez ca eu nu ma pot ocupa de toate cele asa ca predau stafeta altcuiva....eventual pot ajuta dar foarte putin (am niste examene de dat si nu am timp). Aaaa si sigur eu si tro5 suntem pentru. Editat Noiembrie 29, 2005 de myando79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Daca intradevar oferta este inca disponibila, sper! Noi ne inscriem cu 10 spirite libere! Asteptam detaliile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 asadar: am vorbit cu domnul respectiv....inca este valabila oferta....dar pentru rezervare am nevoie de cateva detalii : trebuie sa stiu exact data sosirii si data plecarii. nr de persoane. dupa ce stiu aceste amanunte ...se trimite un e-mail...cu cerere de rezervare...dupa care se achita un avans prin banca sau posta. Hai sa ne grabim!!!! Deci inscrieri rapide si sigure, precum si stabilirea datei de sosire.! PS: astazi vreau sa trimit e-mail iar maine strangem avansul (50%) si tot maine ii trimitem prin banca sau posta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 (editat) asadar: am vorbit cu domnul respectiv....inca este valabila oferta....dar pentru rezervare am nevoie de cateva detalii : trebuie sa stiu exact data sosirii si data plecarii. nr de persoane. dupa ce stiu aceste amanunte ...se trimite un e-mail...cu cerere de rezervare...dupa care se achita un avans prin banca sau posta. Hai sa ne grabim!!!! Deci inscrieri rapide si sigure, precum si stabilirea datei de sosire.! eu zic ca ar fi bine mai intai sa vedem la fatza locului despre ce este vorba ....doar nu putem sa dam banii asa oricui ....nu stiu eu nu ma pricep prea bine la probleme de-astea Cat despre datele de sosire si plecare ; eu zic sosirea sa fie pe 30 .12 si plecarea pe 2 dimineatza (adik noptile 30,31 si 1). Pana acum 15 persoane sunt in lista Haideti ,oameni ca la munte nu gasim la banii astia Editat Noiembrie 29, 2005 de myando79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
joee_cretz Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 Eu cu Stefan- sigur Inca 10 locuri am nevoie- serios vorbesc Myando- ocupa-te azi! Hai ca o sa sun eu azi, dar inscrieti-va Noi am ocupat deja 12 locuri- vedem noi cum le platim! care sunt aia 12? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myando Postat Noiembrie 29, 2005 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2005 (editat) Deci vad ca pana la urma se vor strange....eu zic sa inchiriem ....deci avans 500 euro.....fiecare cate 15 euro. Eu am vazut ca pe site-ul ala sunt disponibile 33 locuri ...asadar, bagati Editat Noiembrie 29, 2005 de myando79 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Noiembrie 29, 2005 Share Postat Noiembrie 29, 2005 care sunt aia 12? Conteaza?!?!?Suntem 12 si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate