marque Postat Februarie 3, 2009 Share Postat Februarie 3, 2009 (editat) Motociclismo, numar de iarna, cu eXtra sport. Pe piata de saptamana viitoare. Enjoy! VIAĂA PE DOUĂ ROĂI 6. PoÂşta redacției 8. ÂŞtiri 14. Sportul românesc în 2009 18. Story: Gabriel Olariu, Secretar General FRM 22. Interviu: Cătălin Ciolan 26 Story: Ice Speedway TESTE 32. Avanpremieră: Noul Motor KTM LC4 38. Ducati 1198 S 44. Kawasaki ZX-6R 50. Honda CBR 600 & 1000 RR ABS 58. Yamaha XJ 600 64. Malaguti Madison 3 125 66. Moto special: Travertson V-Rex ACCESORII ÂŞI ECHIPAMENTE 68. Selecția Motociclismo SPORT 70. Interviu: Troy Bayliss 76. Moto GP & WSBK 78. Interviu: Max Neukirchner 80. Raliul Dakar 86. Ceremonia de premiere a FRM TURISM 88. Peru, pământ al cerurilor Âşi al nisipurilor SECOND HAND 92. Analiza pieței: goana după chilipiruri 94. Anunțuri moto SH Editat Februarie 3, 2009 de marque Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat Februarie 5, 2009 Share Postat Februarie 5, 2009 yeah! a dat domnu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Februarie 6, 2009 Autor Share Postat Februarie 6, 2009 asa e, se mai intampla. acum trebuie sa asteptam rabdatori pana apare pe la diverse chioscuri. gata, am primit revista de la tipografie. a intrat nitel la apa, dar in rest e absolut "juicy". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 7, 2009 Share Postat Februarie 7, 2009 asa e, se mai intampla. acum trebuie sa asteptam rabdatori pana apare pe la diverse chioscuri. gata, am primit revista de la tipografie. a intrat nitel la apa, dar in rest e absolut "juicy". hai sa vina abonamentu odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 hai sa vina abonamentu odata Tot nu ti-a ajuns? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 Tot nu ti-a ajuns? inca nu. unde fac plangerea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 la dracu! asta e injuratura mea, plangerea la 021 307 91 71. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 la dracu! asta e injuratura mea, plangerea la 021 307 91 71. well cica ma suna luni astept. si uite asa mai trece un week-end fara revista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babicu Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) Pare intereant ce vad. A aparut la chiosc? Daca ma duc acum pe-afara o gasesc?? Editat Februarie 13, 2009 de babicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 stiu ca sunt probleme cu distributia revistei, dar daca vrei sa o gasesti o gasesti. de exemplu, luni am gasit-o in carrefour orhideea la inmedio, era singura revista moto romaneasca, iar in orasul meu de bastina, targu mures, e adevarat ca nu o gasesti la chioscurile de cartier, dar pe centru am gasit-o intotdeauna. probabil daca ar fi fost o revista proasta ar fi avut o super ditributie, asta judecand dupa legile lui murphy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babicu Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) stiu ca sunt probleme cu distributia revistei, dar daca vrei sa o gasesti o gasesti. de exemplu, luni am gasit-o in carrefour orhideea la inmedio, era singura revista moto romaneasca, iar in orasul meu de bastina, targu mures, e adevarat ca nu o gasesti la chioscurile de cartier, dar pe centru am gasit-o intotdeauna. probabil daca ar fi fost o revista proasta ar fi avut o super ditributie, asta judecand dupa legile lui murphy Mersi mult Ies de la servicu peste o ora si voi aruca un ochi. Am un mall prin apropiere. Editat Februarie 13, 2009 de babicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marque Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 Pentru putin. Mersi pentru interes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 stiu ca sunt probleme cu distributia revistei, dar daca vrei sa o gasesti o gasesti. de exemplu, luni am gasit-o in carrefour orhideea la inmedio, era singura revista moto romaneasca, iar in orasul meu de bastina, targu mures, e adevarat ca nu o gasesti la chioscurile de cartier, dar pe centru am gasit-o intotdeauna. probabil daca ar fi fost o revista proasta ar fi avut o super ditributie, asta judecand dupa legile lui murphy am abonamne ma astept asa fiu printre primii care o primesc. o fi din cauza ca abonamentul meu a fost cel la juma de pret?? nu cred Murphy a avut intodeauna dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 am abonamne ma astept asa fiu printre primii care o primesc. o fi din cauza ca abonamentul meu a fost cel la juma de pret?? nu cred Murphy a avut intodeauna dreptate Pai, daca maine esti matinal si ajungi la mine pana la 10 dimineata (ora la care o sa plec), iti dau eu o revista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 14, 2009 Share Postat Februarie 14, 2009 Pai, daca maine esti matinal si ajungi la mine pana la 10 dimineata (ora la care o sa plec), iti dau eu o revista. done Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 16, 2009 Share Postat Februarie 16, 2009 se pare ca revista mea a ajuns nu stiu cum la o alta firma din blocul in care lucrez. draguta domnisoara de la voi de la distributie mi-a trimis un nou exemplar care l-am primit l 3 ore dupa ce am vb cu ea. excelent domnilor daca ar fi asa de fiecare data ce bine ar fi love u all. si pe fetele de la distributie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 Bun numar... insa (si nu vreau sa par rau) cam sarac fata de ce asteptari aveam... ... probabil dupa lunga asteptare am astepatm sa citesc mii si mii de prezentari si de comparatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Bun numar... insa (si nu vreau sa par rau) cam sarac fata de ce asteptari aveam... ... probabil dupa lunga asteptare am astepatm sa citesc mii si mii de prezentari si de comparatii! Pai iarna nu prea mai da nimeni motoare la teste, asa ca.... Numarul care vine o sa aibe teste comparative si ceva noutati. Chiar acum redactorul sef e plecat undeva unde e cald sa se dea cu ceva frumos. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Pai iarna nu prea mai da nimeni motoare la teste, asa ca.... Numarul care vine o sa aibe teste comparative si ceva noutati. Chiar acum redactorul sef e plecat undeva unde e cald sa se dea cu ceva frumos. . asteptam cu drag noul numar. asta este cam subtire desi vine dupa 2 luni asta a fost facut sub efectele crizei la multe numere baieti respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate