motormaniac1 Postat Decembrie 8, 2003 Share Postat Decembrie 8, 2003 Cu totii stim si am vazut destule motoare de viteza vopsite in cele mai pestrite culori posibile... Acest lucru l-am urmarit de curand cand am vizionat filmul "Biker Boys" si m-am lamurit pe deplin de cultura americanilor in ceea ce priveste estetica motociletelor lor. Combinatia de crom, nichel, auriri cu desenele "grafiti" de pe carenajele speed-urilor mi-i se pare cam nereusita dupa gustul meu (artist fiind... arhitect ). Ce parere aveti de cum ar trebui sa aratae un speed??? Ar trebui sa reprezinte proprietarul, filosofia motorului respectiv... sau doar fitzele de design ale unor "artisti rataciti"...??? Am vazut si pe la noi speed-uri colorate in tot felul de nuante si cu tot felul de autocolante pe ele, care mai de care mai "reprezentative", dar care se mai si contraziceau (marci diferite de aceleasi produse...). Pana unde merge oare kitch-ul in decorarea carenajelor??? Astept pareri indraznete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Mie imi place ca un speed sa arate cat mai mult a "GP Replica". Am vazut in superbike un CBR vopsit gen Tamada si arata de 10 ori mai bine decat de la mama lui din fabrica. Bine, si costa vre-o 700 de lire vopsitul asa ca ... e mai greu pentru noi. Busele cromate cele-am vazut si eu prin poze, numai idiotii pot sa faca asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Decembrie 9, 2003 Autor Share Postat Decembrie 9, 2003 Mie imi place exprimarea politistilor nostrii dragi care scriun in taloanele motarelor la culoare o culoare de baza (care de multe ori nu se stie care-i...) si apoi una din restul de 10 culori de pe motor o pun la culori secundare. Daca ai si ceva actzishuri pe ea viu colorate si cu nume de marci, poate te pun si la amenda ca n-ai voie cu inscriptii pe vehicule fara autorizare... Deci cred ca daca ai venii cu o replica (eu am avut Aprilia RS Race Replica Chesterfield si era trecuta in talon cu negru la baza si rosu la secundar...) ar trece-o cu culorile de pa steagul de race: alb si negru!!!! Busa cromata e ca pixu', desi are un aer mai hi-tech si mai futurist putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 in fata mea la rar, motocicleta albastru ultra-marin metalizat era trecuta in talon ca "negru".... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dogg Postat Ianuarie 17, 2004 Share Postat Ianuarie 17, 2004 Una din cele mai marfa chestii este sa-ti pictezi motorul dupa personalitatea ta sau a lui ,si binenteles ca totul depinde de asta si de ceea ce-ti place tie...eu de exemplu mi-as picta unu din catei pe o carena si celalalt pe cealalta da nu stiu unde as putea gasi asa x-perti in ale painting-ului...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retiani Postat Ianuarie 18, 2004 Share Postat Ianuarie 18, 2004 (editat) Mai motormaniac de ce nu raspunzi la intrebari?acum stiu cine esti dar tu am impresia ca traiesti in aer mai baiatule si faci niste afirmatii pe care nu le-ai trait in viata vietii tale sper ca stii la ce m-am referit,nu? Editat Ianuarie 18, 2004 de Dobrescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Ianuarie 18, 2004 Share Postat Ianuarie 18, 2004 Mai motormaniac de ce nu raspunzi la intrebari?acum stiu cine esti dar tu am impresia ca traiesti in aer mai baiatule si faci niste afirmatii pe care nu le-ai trait in viata vietii tale sper ca stii la ce m-am referit,nu? apropos de culori fostul meu mptor asa l-am vopsit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Ianuarie 18, 2004 Share Postat Ianuarie 18, 2004 Woauu...Andrei unde l-ai vopsit si cam cat te-a costat? Poti sa-mi spui? Multumesc... Superb arata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SABBYKE Postat Februarie 7, 2004 Share Postat Februarie 7, 2004 MOTOMANIAC ARHITECT , MAI DA NISTE DETALII POATE NE CUNOASTEM , EU AM TERMINAT IN 2000 LA BUCURESTI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Februarie 7, 2004 Share Postat Februarie 7, 2004 MOTOMANIAC ARHITECT , MAI DA NISTE DETALII POATE NE CUNOASTEM , EU AM TERMINAT IN 2000 LA BUCURESTI. D-aia a inventat D-zeu PM dude Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Februarie 10, 2004 Autor Share Postat Februarie 10, 2004 Eu is la Cluj si mai am putin... O sa ne cunoastem poate odata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makalu Postat Februarie 10, 2004 Share Postat Februarie 10, 2004 Parerea mea este ca motocicleta trebuie sa reprezinte pe cel care o piloteaza ... deci io mi-as vopsi-o unicat ... asa cum mi-am place mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 10, 2004 Share Postat Februarie 10, 2004 baietzi, eu ma ocup cu vopsit motoare,casti, airbrush,custom painting si alte shmecherii, si ma pricep .daca va intereseaza, da-tzi cu buzduganu la 0744 582148 cosmin aka kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormaniac1 Postat Februarie 11, 2004 Autor Share Postat Februarie 11, 2004 m-ar interesa pt niste casti... De unde esti??? Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate