chopperman Postat Aprilie 16, 2014 Share Postat Aprilie 16, 2014 Postul meu este de actualitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmdmitza Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 Vin si eu cu gazduire in zona Brasov cu parcare pt motociclete de cca. 50 buc. (am gradina destul de mare) locuri de dormit se gasesc pt ca am o camera libera si se mai poate face loc si in alte camere pe saltele gonflabile, baia va sta la dispozitie iar micii, carnea , tuica si vinul le dau eu (in limita a 20 persoane) iar berea o dati voi. Tel: 0747968349. Raspund doar la sms pt ca mai tot timpul sunt la volan si nu va pot raspunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Mai 14, 2015 Share Postat Mai 14, 2015 In Buzău(chiar in oras), pot oferi cazare intr-un apartament, doua persoane pot sta in conditii super-bune, inca doua pe o saltea in aceeasi camera, iar, daca mai aveti saltele, am mai înghesui inca vreo 4. Cu motoarele e mai nashpa, ca trebuie lăsate în faţa blocului, dar e o zonă linistită, nu trebuie sa va faceti probleme. + ca va pot împrumuta două huse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Decembrie 13, 2015 Share Postat Decembrie 13, 2015 la anu mai exact in august fac o plimbare(austria,franta germania,slovacia,italia,belgia,spania,ungaria)ofera cineva loc de un cort de 2 persoane?in plan am campingurile dar sar putea sa nu ajung la timp si vreau sa am un plan B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Februarie 26, 2017 Share Postat Februarie 26, 2017 salut! in caz ca treceti prin deva, vreti sa stati o vreme sau cu probleme mecanice acum puteti lasa motocicleta pe mainile noastre. in complexul nostru gasiti mecanica,vulcanizare,anvelope noi sau sh,spalatorie si HOTEL(supravegheat video si alarma) pt motociclete/atv etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate