carlos* Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Prima mea motocicleta, sper sa nu fie si ultima . Aveti aici o poza de la fostul proprietar. Pacat ca a venit iarna si pe la C-ta si nu am cum sa ma dau cu ea. Dar recuperez eu la primavara - vara, asta e sigur. Peace!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pavel Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Frumoasa ... dar povesteste si tu cum a fost la cumparare, prima plimbare, nu fi asa zgarcit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Decembrie 9, 2003 Autor Share Postat Decembrie 9, 2003 Nu am dat detalii doar ptr motivul sa nu ocup prea mult spatiu pe forum. In rest e o intreaga poveste. Motocicleta am luat-o din Buc. si singura posibilitate sa o aduc era sa o urc sus pe o Dacie ( pe portbagaj ). Problema nu era de greutate caci are vreo 115 kg ci de unde o apucam sa o punem sus. Eram 4 insi si ne-am cam chinuit sa nu aiba pct de sprijin pe frina, toba, schimbator etc. A, era sa uit ! Cind am facut ultima tura inainte sa o urcam pe masina am facut pana pe spate. Si nu am vrut sa ajung acasa cu roata bulita asa ca am fost la o vulcanizare si i-a pus un dop dupa care am stat sa ii reglam lantul si era un frig duminica seara in Buc. Dadusem carenele jos ca sa nu se crape si le-am pus in portbagaj. Dupa ce am ancorat-o bine cu niste sfoara am plecat spre C-ta pe la 18 seara. Pina pe la Urziceni a nins si chiar a dat cu grindina dupa aia vremea a fost buna numai ca pe la vreo 50 km de C-ta era sa raminem fara gaz ( motorul a consumat mai mult fiind mai grea cu 115 kg ale motocicletei ). Noroc ca am gasit o benzinarie care avea si gaz. Si cind in sfirsit am ajuns la C-ta era vreo 22:30 iar noi eram obositi, stresati, inghetati, infometati etc. Dar tot am facut o tura prin jurul garajului, asta dupa ce am incarcat bateria care se descarcase pe drum ( vinzatorul o tinuse in casa pina am luat-o ). Cam asta e treaba pe scurt! Peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicole Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Nu stiu daca am dreptate sau nu, dar parerea mea e ca toba nu se prea potriveste. In rest e super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Nu stiu daca am dreptate sau nu, dar parerea mea e ca toba nu se prea potriveste. In rest e super. Nicole, asa arata o toba de la o motocicleta in 2 timpi. este chiar toba originala, prevazuta de fabricant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Decembrie 9, 2003 Share Postat Decembrie 9, 2003 Da' e mica rau mai....ma rog, sa lasam asta, bravo carlos, bafta cu ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 si eu zic ca nu se potriveste, tai-o de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Decembrie 10, 2003 Autor Share Postat Decembrie 10, 2003 Multumesc ptr aprecieri dar la toba chiar nu am de gind sa-i fac ceva. Ptr performantele ei asta e toba cea mai fiabila. Doar sa lucrez putin la aspectul estetic, cred ca asta-i tot ce pot face. Inchipuiti-va o toba mare care suna a motor in doi timpi. Peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 schimba-i toba si o sa ai surpriza sa-ti mearga ca o mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Decembrie 10, 2003 Share Postat Decembrie 10, 2003 bah cum sa schimbi sau sa tai toba, mai ales sa o schimbi cu una mare!!! Tobele astea sunt si ele gandite s icalculate ca altfel itzi punea o tzeava de la calorifer cu robinet pe ea... pe care scria Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Decembrie 11, 2003 Autor Share Postat Decembrie 11, 2003 Asa m-am gindit si eu si doar ptr faptul ca modifica aspectul exterior nu o sa ii reduc eu performantele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
d3xt3r_kt Postat Decembrie 12, 2003 Share Postat Decembrie 12, 2003 bravo... bine gandit, si pana la urma nu cred ca se merita sa arate mai bine si sa mearga mai prost!!! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Decembrie 12, 2003 Autor Share Postat Decembrie 12, 2003 Cred ca orice posesor de motor ar gindi la fel si oricum ptr cine stie clar ce vrea de la el ( motor ) gindeste ca noi. Multumesc oricum ptr interventie! Peace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttx Postat Decembrie 15, 2003 Share Postat Decembrie 15, 2003 ............... sau poti sa cumperi o toba mai bengoasa de la Leo Vince. S-ar putea sa mai castigi ceva putere. Bafta mare cu motoru' si vezi ca e al 'reacu - eu desi sant obisnuit cu motoare mari in 4 timpi am avut niste experiente tare naspa cu niste motoare in 2 timpi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate