DanielM Postat Noiembrie 30, 2005 Share Postat Noiembrie 30, 2005 Salut salut, In ploiesti nu exista enduristi? sau nu-i stiu eu? Stau cu motorul degeaba ca nu am cu cine sa ma dau. Bagati-ma si pe mine in seama va rog cand mai iesiti prin zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Scuze ca ma bag dar din cate stiu eu sunt cam 5 enduristi.Eu personal nu ii cunosc dar ii mai vedeam pe la nea mihai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Salut salut, In ploiesti nu exista enduristi? sau nu-i stiu eu? Stau cu motorul degeaba ca nu am cu cine sa ma dau. Bagati-ma si pe mine in seama va rog cand mai iesiti prin zona. dc extinzi si spre targoviste mai gasesti catziva cu care t poti da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Decembrie 5, 2005 Autor Share Postat Decembrie 5, 2005 dc extinzi si spre targoviste mai gasesti catziva cu care t poti da. Extind la o arie de 100 de km pana la urma nu s-a bagat nici unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Extind la o arie de 100 de km pana la urma nu s-a bagat nici unul daca ai vreodata chef d o tura p la munte sunt catziva baietzi din targoviste care ar veni da si tu cu goarna cand mergi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serviceumi Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Sal'tare, Acuma te-ai gasit si tu, cand e frig. Cheama-ne la o tuica fiarta, ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 Sal'tare, Acuma te-ai gasit si tu, cand e frig. Cheama-ne la o tuica fiarta, ceva. uite aici om destept! la asta ma bag oricand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanielM Postat Decembrie 5, 2005 Autor Share Postat Decembrie 5, 2005 Sal'tare, Acuma te-ai gasit si tu, cand e frig. Cheama-ne la o tuica fiarta, ceva. Gata, hai ca organizez ceva si va chem Campionat de baut tuica fiarta. hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Gata, hai ca organizez ceva si va chem Campionat de baut tuica fiarta. hehe da, dar tre sa pui la bataie o palnie d argint. e f importanta(mai ales dc e plina cu palinca) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu africatwin Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 la cat de mare e capra mea, cred ca enduro adevarat e cam mult spus, da' la un drum forestier cand se incalzeste afara nu ma dau in laturi. Pana atunci, poate o tuica fiarta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Martie 15, 2006 Share Postat Martie 15, 2006 ma bag si eu daca ma primiti cu 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate