mih Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Salutare , Faceti cunostinta cu noua mobra Pe aceasta cale tin sa multumesc celor care m-au ajutat Darian (tapiterie) , Mertan (stickere) si Claudiu (xtrem airbush) sa o transform in ceea ce este acum . Datorita problemelor tehnice dupa motociclism am fost nevoit sa pun pozele aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Alb perlat? Te-am vazut cred aseara pe la Muncii...e frumoasa! Prietenul meu o admira cand ai fost cu ea la un magazin moto Sa ai grija de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 foarte frumoasa, sa o patrezi asa singura chestie care nu imi place MIE este ca ai pus dungile alea negre (nu-si prea au locul pe genul asta de motor, mergeau mai degraba pe un naked gen monster) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 11, 2009 Autor Share Postat Februarie 11, 2009 Alb perlat? Te-am vazut cred aseara pe la Muncii...e frumoasa! Prietenul meu o admira cand ai fost cu ea la un magazin moto Sa ai grija de ea! dap , alb perlat Ii mai multumesc lui Razvan , un baiat de nota 20 de la service-ul din Vitan (stie el de ce:P)cum de altfel ii urez mumux lu dinicuta ptr ca m-a respins pe motiv ca nu aveam baterie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 (editat) dap , alb perlat Ii mai multumesc lui Razvan , un baiat de nota 20 de la service-ul din Vitan (stie el de ce:P)cum de altfel ii urez mumux lu dinicuta ptr ca m-a respins pe motiv ca nu aveam baterie Am auzit ca ai nevoie de ceva om pt saua de pe moto? Ce vrei sa ii mai faci? Editat Februarie 11, 2009 de ravenitza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misterio Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Foarte frumoasa ti-a iesit!E cu gust facuta..felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Foarte frumoasa, unele motoare chiar arata bine pe alb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 11, 2009 Autor Share Postat Februarie 11, 2009 Am auzit ca ai nevoie de ceva om pt saua de pe moto? Ce vrei sa ii mai faci? Din pacate calitatea pozelor nu este foarte stralucita sa scoata in evidenta munca lui Darian (saua). O sa revin cu alte poze in varianta finala care vor include schimbarea de finala cat si un double bubble @ restu , multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Foarte frumoasa, unele motoare chiar arata bine pe alb. In general Hondele arata bine Eh, glumeam! Foarte speciala Mih, sa o stapanesti cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Din pacate calitatea pozelor nu este foarte stralucita sa scoata in evidenta munca lui Darian (saua). O sa revin cu alte poze in varianta finala care vor include schimbarea de finala cat si un double bubble @ restu , multumesc Mi s-a spus cum arata saua! Da neaparat tre sa faci niste poze pe zi, afara sa se vada frumos opera ta de arta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Frumoasa. Sa va poarte sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iurox Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Ce bine arata ! Aproape ca sunt ciudos. Sa ai grija de ea si spor la spalat, cu prafaraia astaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 12, 2009 Autor Share Postat Februarie 12, 2009 Va multumesc tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BBL Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Foarte frumoasa. Cat au fost oglinzile alea? din cate am vazut au semnalizare incorporata. A fost nevoie sa ii schimbi culoare din CIV?Care e procedura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anjin Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Salut, arata excelent motocicleta. Inainte o aveai de alta culoare? Sunt curios cat de repede se vede praful pe albul ala ca in Bucuresti avem parte din plin de praf. Multa bafta cu ea in plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 (editat) Felicitari, e superba ... daca te uiti atent se vede ce e pe sa, dar sa stiti ca numarul e cel mai tare, LOL Editat Februarie 12, 2009 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Februarie 13, 2009 Autor Share Postat Februarie 13, 2009 (editat) Foarte frumoasa. Cat au fost oglinzile alea? din cate am vazut au semnalizare incorporata. A fost nevoie sa ii schimbi culoare din CIV?Care e procedura? Salutare , Oglinzile m-au costat 290 ron/setul de la motoadventure . In schimb nu iti recomand sa-ti iei de acolo deoarece la cateva zile am trecut pe la scorpio a-z unde am vazut niste oglinzi similare la 200 roni/setul . In prima faza am avut motoru albastru fiind neimatriculat in tara . Cand am facut RAR-ul m-am dus cu noua culoare si cu actele mobrei. Nu am avut nevoie de alte prostii sa schimb culoarea. Editat Februarie 13, 2009 de mih Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate