odhin Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 (editat) Ieri am facut contact cu asfaltul! again. Pe Floreasca, dincolo de Spitalul de Urgenta, coloana de masini, in fatza mea un tir. Se mergea cu viteza melcului asa k prind liber pe sens invers, accelerez si depasesc tirul, inca o masina si sa ma bag inapoi pe banda. intre timp coloana se blocheaza si trebuie sa franez ceva mai tare. nimic special. stranga fataza pun si spatele. dar chiar sub rotile mele gramezi de pamant cazute din basculante(si tasate de rotzi). prind asa ceva sub fatza o pierd si jos. pagube. vizibil: ceva polizari pe geaca. putin peste celelalte deja existente. la motor nu pot sa-mi dau seama. e zgariat serios pe dreapta de ceva vreme. . Eu :un genunchi care doare. nu a fost mare lucru dar m-am enervat cu nervii pt k nu era caz de cazut acolo. dk nu ar fi fost pamantul ala... Editat Decembrie 1, 2005 de odhin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 ce-mi place sa vad ca se mai plimba lumea in continuare... bv, domnule! imi pare rau, pt ce ti s-a intamplat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Pentru asa ceva firma careia ii apartineau utilajele poate fi data in judecata. Dar din pacate prinde orbul, scoate-i ochii, ca politistilor nu le pasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 in ce tara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Asta e bine ca nu e nimic grav io de 2 zile ma pup cu taximetristii si din fericire pana acum e totul bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sader Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Asta e bine ca nu e nimic grav io de 2 zile ma pup cu taximetristii si din fericire pana acum e totul bine Cum adica te pupi? N-ai gasit ceva mai bun? Ai grija ca daca esti asa iute risti sa nu fii vazut! Ride safe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Am observat ca oamenii cad (accidente usoare)in procentaj mai mare toamna decat primavara sau vara, nu inteleg de ce?Asta pentru ca este umed si chiar alunecos pe jos sau ce Ps bine ca nu ai patit tu ceva grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Am observat ca oamenii cad (accidente usoare)in procentaj mai mare toamna decat primavara sau vara, nu inteleg de ce?Asta pentru ca este umed si chiar alunecos pe jos sau ce Ps bine ca nu ai patit tu ceva grav Te-ai prins. Din pacte frigul nu afecteaza doar oasele ci si aderenta. In conditiile aste o franare banala pe timp de vara se poate transforma intr-o cazatura nedorita. Daca traficul din Ro nu constituie un pericol poate nu cadeau atatia in zilele astea. Din cauza asta am si pus motorul la iernat si astept cu nerabdare vremuri calduroase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pacasac Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 Nasoale rau cazaturile astea, am patit-o si eu Imi venea sa imi dau niste pumni in gura. La fel ca tine am cazut pe partea pe care era deja cazut motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate