Supapa_Jr Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 Vreau sa stiu cam care ar fi limitele unui minsk ...in curs de modificare enduro...pot sa ies pe camp si pe dealuri cu el sau raman pe acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Decembrie 6, 2005 Share Postat Decembrie 6, 2005 depinde in ce stadiu de modificare e... i-ai schimbat amortizoarele? oricum la rusesti poti ramane pe unde te astepti mai putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Nu stiu sa-ti raspund, incearca si tu sa vezi ce poate dar la hard enduro o sa il faci franjuri mai mult ca sigur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CheluRebel Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 chiar daca nu se rupe ce faci cu 11 CP? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiviraj Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 Bag-i amortizoare bune ca daca te lasa si prinzi vale!...te-ai scos!!! In rest vb lu chelu',11cp nu prea urca pe unde vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Decembrie 10, 2005 Share Postat Decembrie 10, 2005 Mai bine puneisi pedale... ca poate ajungi acasa... Io am ceva sute-mii (nush exact ) de chilometrii in Fagaras-trasfagarasan-rau cu minsku si a mai dormit prin santuri cand nu mai pleca asa ca ia si un sac de dormit bun(eventual folia de supravietuire ... si te descurci tu... Stai draq cuminte!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate