Deer T-Ace Postat Martie 3, 2009 Share Postat Martie 3, 2009 contati si pe mine mi-am luat un supermoto sa vaza ochiu meu ce ti-ai tras.......baga o poza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 sa vaza ochiu meu ce ti-ai tras.......baga o poza! sper ca place ochiului tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 sper ca place ochiului tau niceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......... ..............pai cum sa nu-i placa ochiului meu asa bestiutza verde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 ba.... da mai lasa oamenii sa respire!!! nu toti au opinii cum ai tu, fiecare avem dreptul la o parere. Nu are nici o relevanta ce zici tu ,si eu pot avea o parere ca nu sunt chopere decat 2V dar uite ca sunt indiferent de parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_kill Postat Martie 4, 2009 Autor Share Postat Martie 4, 2009 sper ca place ochiului tau e foarte tare capritza ta so stapanesti sanatos si fara incidente ne placute . poate ne intalnim o data la o tura sami scot si eu capritza de la naftalina . asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_kill Postat Martie 4, 2009 Autor Share Postat Martie 4, 2009 mai pun si eu niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreigin Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 exista un circuit de cart la noi in sibiu si acolo ar trebui sa mergen sa ne facem mana.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 exista un circuit de cart la noi in sibiu si acolo ar trebui sa mergen sa ne facem mana.... din cate am inteles e cam naspa asta din sb, adica ok de cart dar naspa de sm. din spusele altora care au dat o tura acolo, risti sa te lovesti rau daca iei o freza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 mai pun si eu niste poze Din toate pozele alea doar cea cu jenti rosii e supermoto.Restul..-funduro,sreetfighter,si ktm-urile sunt alea mari care doar dau a supermoto -in clasa cu Hypermotardu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_kill Postat Martie 8, 2009 Autor Share Postat Martie 8, 2009 ok dar erau prea frumoase si nu mam putut sa ma aptzin sa nu le postez .tot respectul asfalt uscat mai am si eu o rugaminte face cineva comanda de produse de la louis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lombardia Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 OFERTA discuri WAVE /index.php?showtopic=331265 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bimbo's Fighter Postat Martie 17, 2009 Share Postat Martie 17, 2009 OFERTA discuri WAVE/index.php?showtopic=331265 iarasi incepi cu tot felul de panarame de Linkuri si coduri htm,......... cine naiba crezi ca comanda o "pesa" de pe o pagina fara referinte, sau vreo adresa de contact??????? ............si parca am mai discutat noi odata despre discuri, pe vremea acea erai cu totul impotriva discurilor Wave, acum le fai reclama, ai..........? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibat Postat Aprilie 12, 2009 Share Postat Aprilie 12, 2009 Haideti pe la Saliste-Sibiu,avem macadam cit cuprinde,pe la noi a fost si v-a fi Redbull romaniacs,va asteptam.Dati un semn de viata pe rodi_tex@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tibat Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Haideti in zona Saliste,va asteptam cu drag. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 Haideti in zona Saliste,va asteptam cu drag. Care se da cu slick-uri pe trasee de Romaniacs-ala da Mociclist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin cbr Postat Iulie 24, 2009 Share Postat Iulie 24, 2009 neata , nu prea se arata oamenii cu supermoto pe aici , stau ascunsi , apropo cosmin kill mai ai mobra ? , parca am mai vb noi mai demult , poate iesim la o tura o plimbare , numa bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Iulie 26, 2009 Share Postat Iulie 26, 2009 Da, da, cu slick-uri in sus pe Raul Caselor - not for gay, fireste.... Dincolo de eterna controversa 2T vs 4T, ce dracu' e cu apocalipsa aia? Vine sau nu vine? Si daca vine, cu ce vine? Cu supermoto in 2 sau in 4 timpi? Sincer, cosmin_kill, waddafuck? Explica-ne si noua care-i intelesul ascuns sau ezoteric a ceea ce scrii acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Iulie 28, 2009 Share Postat Iulie 28, 2009 Da, da, cu slick-uri in sus pe Raul Caselor - not for gay, fireste....Dincolo de eterna controversa 2T vs 4T, ce dracu' e cu apocalipsa aia? Vine sau nu vine? Si daca vine, cu ce vine? Cu supermoto in 2 sau in 4 timpi? Sincer, cosmin_kill, waddafuck? Explica-ne si noua care-i intelesul ascuns sau ezoteric a ceea ce scrii acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 neata , nu prea se arata oamenii cu supermoto pe aici , stau ascunsi , apropo cosmin kill mai ai mobra ? , parca am mai vb noi mai demult , poate iesim la o tura o plimbare , numa bine pai sunt vreo cativa cu supermoto, dar nu intra pe forum si se dau cu ele numa pe circuit! 3 din ei participa in campionatul national de sm! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bebelusha2001 Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 u ai mers cu sm pe drum accidentat sau macadam cum se conporta ? " u" ai luat bacul la romana? sau ai dat toate probele "in preuna"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_jack Postat Iulie 29, 2009 Share Postat Iulie 29, 2009 " u" ai luat bacul la romana? sau ai dat toate probele "in preuna"... critica ne omoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Iulie 30, 2009 Share Postat Iulie 30, 2009 Da, da, cu slick-uri in sus pe Raul Caselor - not for gay, fireste....Dincolo de eterna controversa 2T vs 4T, ce dracu' e cu apocalipsa aia? Vine sau nu vine? Si daca vine, cu ce vine? Cu supermoto in 2 sau in 4 timpi? Sincer, cosmin_kill, waddafuck? Explica-ne si noua care-i intelesul ascuns sau ezoteric a ceea ce scrii acolo... Iluminatii inteleg ei-restul nu conteaza -am avut dreptate Cosmin-apocalipsa-se foloseste la propozitie sau la postare ca sm uitat dozarea exacta.Hocus Pocus SM si iata-ma in Drift cu 125 -nu ptr oricine doar ptr magicieni care isi amplifica prin forza magica puterea motorului ptr a rupe aderenta -unii au reusit nu numai pe zapada-chiar si pe gheata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_kill Postat August 8, 2009 Autor Share Postat August 8, 2009 imi pare rau pentru acest topic vad ca alti sunt mai bine dotatzi ...... poate ei stiu mai multe despre sm decat mine daca vretzi sa ne dam o tura ori cand pe dealul gusteritza no luatzi in nume de rau bafta in continuare in tot ce facetzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat August 9, 2009 Share Postat August 9, 2009 imi pare rau pentru acest topic vad ca alti sunt mai bine dotatzi ...... poate ei stiu mai multe despre sm decat mine daca vretzi sa ne dam o tura ori cand pe dealul gusteritza no luatzi in nume de rau bafta in continuare in tot ce facetzi cred ca ti-am vazut motoreta la hill climb pe langa aro lui dan-arata mult mai bine decat in poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 10, 2009 Share Postat August 10, 2009 " u" ai luat bacul la romana? sau ai dat toate probele "in preuna"... sa zicem ca N este langa M pe tastatura si e gresala de dactilografiere ... pe de alta parte nu stiam ca diploma de bac a ajuns atat de penala ... gramatica e proba de bac, nu se mai nvata la gimnaziu... wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate