Spideru Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Din 2002. Am pus pe ea :discuri wave si furtune frana de la Galfer (numai pe fata), parbriz double-buble de la Puig, mansoane si capete de ghidon de la Rizoma, crash-bumper-e de la ValterMoto, filtru de aer BMC, toba finala carbon LeoVince si Power Commander III USB. Motoreta merge bine, sunt multumit de ea...este foarte ok. O am din 2005 si nu m-a dezamagit pana acum. Este al doilea 'Blade al meu deci cand se va vinde si asta...va veni al treilea 'Blade...imi place rau modelul 2009 pe culorile HRC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) "suna" bine rau....urari numai de bine si....asteptam ceva poze cu care sa ne incanti ochii Editat Februarie 27, 2009 de metaxa09 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 Salutare. Pune poze cu motoreta... Mai are rost sa uti urez lalalala? Intra si pe topicu destinat posesorilor de FIREBLADE 900-954RR la subforumul Motociclete de viteza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Martie 1, 2009 Autor Share Postat Martie 1, 2009 ok o sa pun...insa daca ma credeti...chiar nu stiu pe unde dracu' sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Din 2002. Am pus pe ea :discuri wave si furtune frana de la Galfer (numai pe fata), parbriz double-buble de la Puig, mansoane si capete de ghidon de la Rizoma, crash-bumper-e de la ValterMoto, filtru de aer BMC, toba finala carbon LeoVince si Power Commander III USB.Motoreta merge bine, sunt multumit de ea...este foarte ok. O am din 2005 si nu m-a dezamagit pana acum. Este al doilea 'Blade al meu deci cand se va vinde si asta...va veni al treilea 'Blade...imi place rau modelul 2009 pe culorile HRC. Sunt confuza..... "Vand Hondele....vreau altele Civic Type R EP3 si CBR 954 RR FireBlade" Am citat din semnatura ta ...Oricum, sa te bucuri de ea. Intr-adevar o motoreta deosebita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Super tare motoreta Si ce bine se da pe curbe ,mai vreau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Martie 4, 2009 Autor Share Postat Martie 4, 2009 Sunt confuza..... "Vand Hondele....vreau alteleCivic Type R EP3 si CBR 954 RR FireBlade" Am citat din semnatura ta ...Oricum, sa te bucuri de ea. Intr-adevar o motoreta deosebita ! Da pt ca planul initial era de noul Blade si un S2000. sa vedem daca planul va mai sta in picioare...ca nu stiu Super tare motoreta Si ce bine se da pe curbe ,mai vreau Se rezolva...nu-i problema...te-am dezamagit eu pana acum?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 Pozele? :-? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Martie 5, 2009 Autor Share Postat Martie 5, 2009 si pozele promise...cum nu le-am mai gasit pe celelalte...am facut repede 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Iote n-am intrebat aseara, ca oricum e sigur out of my reach ... da' asa, de curiozitate, cam pe la cat te gandesti sa dai Bleidu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 spiderica, bafta la vanzare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 zii un pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 Scump Constandine scump , aia's km reali sau ai manarit kilometraju ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LOTRU Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 noroc cu pana de curent ca il dadea la zero . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate