sogard82 Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 cumpar scuter an fabricatie cel putin 2002 aprilia , piagio, yamaha, malaguti.... stare buna ofer maxim 20mil cu acte si fara probleme ascunse preferabil din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 1. aici nu e sectiunea BAZAR. Aici posteaza doar cei care AU scutere, cei care CAUTA sunt la BAZAR. 2. Nu ti se pare ca vrei cam multe de la un scuter de 20 milioane? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Februarie 28, 2009 Autor Share Postat Februarie 28, 2009 am incercat si aici nu mi se pare ca cer prea mult, asta vara am fost in italia si se dadeau scutere gen gilera runer un exemplu cu 200e din 2002 eu caut scuterul pt un prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 am incercat si aicinu mi se pare ca cer prea mult, asta vara am fost in italia si se dadeau scutere gen gilera runer un exemplu cu 200e din 2002 eu caut scuterul pt un prieten Atunci ia din Italia ! DNA cu 200 Euro nu il gasesti nici pentru piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Februarie 28, 2009 Autor Share Postat Februarie 28, 2009 nu am sa ma duc in italia acum pt un scuter...logic, si daca deschizi un pic ochii ai sa vezi ca nu am zis dna asa ca nu mai scrie degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 daca vezi in italia scuter la 200euro nu inseamna ca trebuie sa gasesti si aici la aceiasi bani. Scuterele de la noi sunt aduse de acolo. cei care le aduc nu trebuie sa castige si ei ceva?? sau tu le vrei la pretul de italia? Aici e ROMANIA nu e ITALIA! daca nu stiai. Bafta mare la cautat! desi nu cred ca o sa gasesti ce vrei cu banii aia. mai strange !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Februarie 28, 2009 Autor Share Postat Februarie 28, 2009 este pt un prieten care nu poate oferi mai multde 2000ron. vroia sa-si ia nu stiu ce chinezaraie noua... si l-am oprit sa o faca si am zis sa-l ajut dand un anunt aici mai bine un sh bun decat orice chinezaraie noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 nu am sa ma duc in italia acum pt un scuter...logic, si daca deschizi un pic ochii ai sa vezi ca nu am zis dnaasa ca nu mai scrie degeaba Da , ai zis Runner . Scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 am incercat si aicinu mi se pare ca cer prea mult, asta vara am fost in italia si se dadeau scutere gen gilera runer un exemplu cu 200e din 2002 eu caut scuterul pt un prieten pe langa aia 200 de euro iti mai trebuie ceva euro sa ii cumperi si motor am glumit cam greu de crezut scuter din 2002 la 200 euro... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Februarie 28, 2009 Autor Share Postat Februarie 28, 2009 nu mint scuterul la cumparat un vecin cu care eram si-l are si acum . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 (editat) am incercat si aicinu mi se pare ca cer prea mult, asta vara am fost in italia si se dadeau scutere gen gilera runer un exemplu cu 200e din 2002 eu caut scuterul pt un prieten 200e + 200e transport + 100e acte + timpul pierdut degeaba ca nu toti isi permit sa faca acte caritabile. Si pune poze cu scuterul ala de 200e din 2002, ca poate asa ti-a zis tie vecinul ca e din 2002, dar poate e din 1992, sau ... poate pur si simplu a prins o oferta buna, ca nah, se mai intampla sa mai apara e cateva ori pe an si din astea. Oricum, si eu sunt in cautare de scuter de minim 125cc cu maxim 400 de lei, dar nu cred sa gasesc prea devreme . Editat Februarie 28, 2009 de Un_vizitator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Februarie 28, 2009 Autor Share Postat Februarie 28, 2009 nu vorbi degeaba si nu ma fa pe mine mincinos . nici macar nu intelegi ceea ce citesti. eram cu el cand a cumparat scuterul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 pai ci ti mai chinui ... trage o fuga pana in italia si ii iei de acolo cu 200 de euro si vii inapoi si te incadrezi putin peste 20 de milioane. Ce atata chin si jale?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
power_logistic Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Ia vezi asta daca-ti convine la 450 de euro neinmatriculat adus din Italia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 5, 2009 Share Postat Mai 5, 2009 un slider,mbk,totul ok la el.are rca.400 euro http://www.bikeshop.ro/show.php?id=186090 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.cj Postat Mai 6, 2009 Share Postat Mai 6, 2009 un slider,mbk,totul ok la el.are rca.400 euro http://www.bikeshop.ro/show.php?id=186090 de 2 luni nu crezi ca si-a luat scuter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fanel Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 La si vandut de vro 3 ori! Oricum acum am citit si eu Omu vrea de 2000 lei si oamenii aici ii ziceau ca nu are ce sa isi cumpere cu 200 euro noi sa fim sanatosi ! la 8000 de yeni aveti ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate