mirci Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 ...dar am facut rost din alta parte de banuti ... Din Âşpăgi?!??! Cu cât mai merg carnetele la ArgeÂş? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 23, 2009 Autor Share Postat Martie 23, 2009 (editat) Din Âşpăgi?!??! Cu cât mai merg carnetele la ArgeÂş? de regula cat dai ca sa nu ti se ia permisul ? )) nu ... nu din spagi . munca o fac din placere , nu din necesitatea de a-mi asigura venitul Editat Martie 23, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Martie 25, 2009 Share Postat Martie 25, 2009 (editat) Nu dau nimic ca sa nu mi se ia permisul, pentru că 1. nu am permis 2. nu opresc la semnalele organelor abilitate Editat Martie 25, 2009 de mirci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 unde i-au fugit carenele ?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Pe unde mai umbli? Cand o punem de o plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzzz Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Nenea..nenea .....Cat baga? Adidas...nu mai pune intrebari dinastea...sa faci asa cand oi suna tu sa iesim si nu iesim da?)Ca acum te las fara oglinda=))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 25, 2009 Autor Share Postat Aprilie 25, 2009 (editat) maine iesim la plimbare ?...carenele au zburat de la vant ... acu le-am pus la loc Editat Aprilie 25, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 26, 2009 Autor Share Postat Aprilie 26, 2009 frumoasa si bestia ..partea a 2-a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 (editat) frumoasa si bestia ..partea a 2-a Deja asta-i nesimtire Editat Aprilie 27, 2009 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suhoiviper Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Nenea, nenea dar de ce aia rosie/alba nu mai are oglinzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 Nenea, nenea dar de ce aia rosie/alba nu mai are oglinzi? oricum erau aftermarket si le-am vandut ca nu-mi placea cum veneau ... si oricum ma strecor mai bine printre masini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate