axi Postat Aprilie 5, 2009 Share Postat Aprilie 5, 2009 Vreau sa va salut pe toti de aici .. SALUT !! asa .. eu sunt nou .. incepator .. moto cam mare pt mine .. kawa zx7r .. dar ma invat incet incet .. stati sa vad de unde pot atasa o poza .. aa.. da.. sper sa fii mers .. mai multe .. vorbim mai incolo .. bun venit printr-e noi... Doua sfaturi am pentrutine: 1. ai grija in circulatie k conservarii sunt ff periculosi.. 2. daca dai de o ceareta nu te bagaa., iar dak cineva se ridica mai sus de cat altii ....fate k nu il veszi..se simte si tace.. TAKE CARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diizzy Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 multumesc de primire de vazut .. nu sunt de vazut k e "batranel" .. o sa vezi .. dar sper sa ma invete incet incet .. sunt din aiud .. dar 90% din timpul meu sunt in alba cu lucru si altele .. si cum zicea si colegul rares .. ff curand sper sa fie gata pentru a iesi .. sper sa ne vedem pe strazi si sa nu radeti de mine am vazut prin alba destul de multe motociclete .. dar aici vad putini oameni .. pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Aprilie 11, 2009 Share Postat Aprilie 11, 2009 (editat) .........o luna pana la permis...........sper, ma primiti si pe mine ? a fost SV 650 S...da' acum S vine de la streetfighter ( e mai aproape de asta ) Editat Aprilie 11, 2009 de calin_cz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diizzy Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 eu nu am mai vazut asa motor .. esigur .. nici nu am vazut prea multe .. poti sa faci 1-2 poze te rog ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Aprilie 17, 2009 Share Postat Aprilie 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diizzy Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 super tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Aprilie 18, 2009 Share Postat Aprilie 18, 2009 super tare saru'mana pentru aprecieri.............da' mai am aproape o luna pana la permis. il plimba tata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mircea46doc Postat Mai 28, 2009 Share Postat Mai 28, 2009 Ridic si eu mana,cam tarziu dar numai la inceputul lui iulie vin si eu in tara. Sper sa ne adunam odata si sa ne aruncam la o tura in mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Memo_alba Postat Mai 29, 2009 Share Postat Mai 29, 2009 Memo............. Perezent...!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maidanezuu Postat Iunie 4, 2009 Share Postat Iunie 4, 2009 am ajuns...e drept mai greu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul89 Postat Decembrie 13, 2009 Share Postat Decembrie 13, 2009 scuzati ca scriu aici dar am o intrebare , in Alba se poate da A1 la 16 ani ? am vorbit cu una si tot spune ca nu poate sa dea pentru carnet A1 doar de la 18 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovax_r6 Postat Decembrie 14, 2009 Share Postat Decembrie 14, 2009 scuzati ca scriu aici dar am o intrebare , in Alba se poate da A1 la 16 ani ? am vorbit cu una si tot spune ca nu poate sa dea pentru carnet A1 doar de la 18 ani dupa noua lege de la 1 ianuarie nu se mai da iara acuma e pre tarziu sa faci a1 fiind sfarsitu anului si nu iti poate baga orele de scolarizare avand in vedere ca e doar o data pe saptamana scolarizarea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
albanezu Postat Decembrie 24, 2009 Share Postat Decembrie 24, 2009 painkill3r-ul schimba mobra . ce e mai curios este faptul ca mai nou asculta muzica indiana si manele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 asta imi esti tu? ..... cate motoare zici ca vinzi? ... las ca te aranjez eu muma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nick 85 Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 painkill3r-ul schimba mobra . ce e mai curios este faptul ca mai nou asculta muzica indiana si manele Petre! asta este motor pentru tine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Painkill3r Postat Decembrie 25, 2009 Share Postat Decembrie 25, 2009 chestia asta o numesti tu motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maidanezuu Postat Februarie 3, 2010 Share Postat Februarie 3, 2010 ma inscriu si eu..da nu am motor. Sa ma trajneasca daca nu fug bine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diizzy Postat Februarie 19, 2010 Share Postat Februarie 19, 2010 s-a facut cald afara sau mi se pare ? .. oare tine ? vreau sa scot odata waka de la hibernat .. la voi cum e ? a iesit careva la o tura ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dim Postat Februarie 20, 2010 Share Postat Februarie 20, 2010 Eu am iesit weekendu trecut, am fugit pana la Cricau si inapoi (evident). Azi m-au fentat norii ca mai ieseam, dar ies eu maine daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ada Teo Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 nu ai specificat ce "vitezani" cei care merg cu viteza?sau cei care detin un speed si il conduc pt a , clar ca ar fi vorba de motocilete, daca pt asta e web-situl ) nu e vb de alergat cum au spus altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Octombrie 5, 2010 Share Postat Octombrie 5, 2010 ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livius666 Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Trebuie neparat sa facem un inventar.... toti vitezanii din alba .. sa lasati o semnatura aici.... (doar cei cu pemis)... restul sa se abtina....................... Hop si Io dar mai incet ca ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Decembrie 8, 2010 Share Postat Decembrie 8, 2010 Hop si Io dar mai incet ca ... Las ca e bine si mai incet Liviule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 12, 2010 Share Postat Decembrie 12, 2010 dintre vitezisti ar fi careva interesat la o iesire pe circuit la unguri sau la slovaci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Decembrie 13, 2010 Share Postat Decembrie 13, 2010 dintre vitezisti ar fi careva interesat la o iesire pe circuit la unguri sau la slovaci? faci tu "cinste" cu iesirea pe circuit? .... atunci prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate