Nocturnus Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 Ma poate ajuta si pe mine careva cu un relu de semnalizare si un cablu de shoc. Am un GS din 1993. Nr. de tel : 0723055380 Doru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 La reprezentanta Suzuki daca ai 2 maini stangi sau nu te deranjeaza sa arunci $$, daca nu e cazul pune orice releu pe 12 v de dacie/ij/jawa samd si cablul de soc fa-l dintr-unul de bicicleta folosind camasa veche, nu sunt forte mari pe soc asa ca nu-s probleme, la capatul liber ii poti trage un bumb de cositor pe care il pilesti usor in ce forma vrei. si spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus Postat Decembrie 19, 2005 Autor Share Postat Decembrie 19, 2005 La reprezentanta Suzuki daca ai 2 maini stangi sau nu te deranjeaza sa arunci $$, daca nu e cazul pune orice releu pe 12 v de dacie/ij/jawa samd si cablul de soc fa-l dintr-unul de bicicleta folosind camasa veche, nu sunt forte mari pe soc asa ca nu-s probleme, la capatul liber ii poti trage un bumb de cositor pe care il pilesti usor in ce forma vrei. si spor Of, am incercat cu releu de Dacie. Problema e ca asta al lui avea 2 craci, iar celelate au mai multi si nua mers sub nici o combinatie. Am laut de la cineva unul de GS care avea 3 craci si nic ala nu a mers. La Suzuky la reprezentanta e o vaca, care imi spune sa-i dau codul, care de fapt ar trebui sa-l stie ea. Oricum mercy si bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
demostene Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 www.louis.de / Produkte von A-Z / Anbauteile / Beleuchtung & Elektrik De la Produktgruppe selectezi ultima chestie (zubehor fur electrik) Ai diverse relee de semnalizare intre 10 si 30 euro. Dupa poza si cu google translate te vei prinde care iti trb tie. Vb cu cineva care aduce de la louis (motomania, universalmotor, etc) si bafta si asfalt uscat. End of problem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 19, 2005 Share Postat Decembrie 19, 2005 Of, am incercat cu releu de Dacie. Problema e ca asta al lui avea 2 craci, iar celelate au mai multi si nua mers sub nici o combinatie. Am laut de la cineva unul de GS care avea 3 craci si nic ala nu a mers. La Suzuky la reprezentanta e o vaca, care imi spune sa-i dau codul, care de fapt ar trebui sa-l stie ea. Oricum mercy si bafta trebuie sa mearga si cu ala de dacia,, poate nu ai montat tu corect. din firele alea 2 unul trebuia sa fie + cu contactul pus (aparatul iti arata 12 v intre el si masa). CElalalt e un fir care se plimba cu ajutorul comutatorului de semnal la perechile de becuri (o sa obsevi ca daca vii la el cu un fir de + si dai semnal becurile de pe o parte respectiv cealalta se vor aprinde fara sa clipeasca.) Daca legi releul de dacie tre sa faci in felul urmator: firul de + il legi la + 12v, firul cere vine de la becuri il legi la pinul aferent marcat pe releu, si mai ai un pin de masa, faci un fir scurt si il legi la masa la prinderea care o faci pe cadru. Al4-leaa pin de pe releu e pt becul luminos care clipeste pe bord al dacia, pe asta nu il folosesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus Postat Decembrie 20, 2005 Autor Share Postat Decembrie 20, 2005 trebuie sa mearga si cu ala de dacia,, poate nu ai montat tu corect. din firele alea 2 unul trebuia sa fie + cu contactul pus (aparatul iti arata 12 v intre el si masa). CElalalt e un fir care se plimba cu ajutorul comutatorului de semnal la perechile de becuri (o sa obsevi ca daca vii la el cu un fir de + si dai semnal becurile de pe o parte respectiv cealalta se vor aprinde fara sa clipeasca.) Daca legi releul de dacie tre sa faci in felul urmator: firul de + il legi la + 12v, firul cere vine de la becuri il legi la pinul aferent marcat pe releu, si mai ai un pin de masa, faci un fir scurt si il legi la masa la prinderea care o faci pe cadru. Al4-leaa pin de pe releu e pt becul luminos care clipeste pe bord al dacia, pe asta nu il folosesti. Multam mult !!!!! trebuie sa mearga si cu ala de dacia,, poate nu ai montat tu corect. din firele alea 2 unul trebuia sa fie + cu contactul pus (aparatul iti arata 12 v intre el si masa). CElalalt e un fir care se plimba cu ajutorul comutatorului de semnal la perechile de becuri (o sa obsevi ca daca vii la el cu un fir de + si dai semnal becurile de pe o parte respectiv cealalta se vor aprinde fara sa clipeasca.) Daca legi releul de dacie tre sa faci in felul urmator: firul de + il legi la + 12v, firul cere vine de la becuri il legi la pinul aferent marcat pe releu, si mai ai un pin de masa, faci un fir scurt si il legi la masa la prinderea care o faci pe cadru. Al4-leaa pin de pe releu e pt becul luminos care clipeste pe bord al dacia, pe asta nu il folosesti. Merci mult !!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate