Sari la conținut

Service Pentru Comuniste


itc
 Share

Postări Recomandate

Fata de service-uri pentru masini, in afara de reprezentante, dai cu tunu' si nu gasesti un service in care sa te duci si tu, ca omu, si sa-si bata altii capu si deshtele cu cheia pentru amarata ta de comunista pe care ti-ai luat-o cu sacrificii mari. Am vazut vreo doua adrese da' pentru cate motoare sunt, cam putine.

Oare de ce nu baga nimeni bani intr-o afacere de genul asta?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar fi o afacere total neprofiatbila, pai daca omu abia a reusit sa stranga 5 milioane sa-si ia o comunista de unde sa mai aiba saracu bani de mana de lucru pentru service care este destul de scumpa. Mai bine se duce omu, i-si da comanda de piese la putinele firme care exista si le monteaza singur. Intradevar ar fi o idee buna a unor ateliere cu strunguri, freze si alezoare care sunt cel mai greu de gasit, atunci chiar s-ar face bani si pentru reparatii mai complicate,(alezarea cilindrilor, bucselor......etc) dar si cu fabricarea de diferite piese (comenzi din inox sau aluminiu, si alte accesorii) Daca atelierul ar mai contine si o baie de crom ar fi jos palaria.

Numai bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator dorutrucker

Eu am un vecin care a avut un atelier de asa ceva-uri ,facea ambielaje de toate felurile (motociclete,Trabant-uri,Wartburg-uri),cilindrii, facea chiar shi reparatzii capitale shi sa lasat ca a zis ca daca mai continua dadea faliment,shi facea chestia asta de ani de zile chiar din timpuri de mult apuse(comuniste).A ramas cu toate sculele shi dispozitivele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Intradevar ar fi o idee buna a unor ateliere cu strunguri, freze si alezoare care sunt cel mai greu de gasit, atunci chiar s-ar face bani si pentru reparatii mai complicate,(alezarea cilindrilor, bucselor......etc)

Pt. asa ceva in Bucuresti este Nea' Misu: 0722982532, iar la pret este destul de rezonabil.

ex: demontat-montat motor Jawa 350, alezat cilindrii, turnat pistoane, taiat segmenti = 2.000.000 (in vara 2003)

sau reparat ambielaj(cu rulmentii mei) 1.200.000

Eu zic ca este destul de onorabil...si cine are firma poate cere si factura pt. decont TVA.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

MAi baieti...sa stiti ca m-a m gandit si io la chestia asta serios...sa dau foc la diploma de la facultate si sa-mi fac service de motoare...macar as ajunge sa fac ceva ce-mi place, nu sa stau 8 ore pe zi la birou si sa ma dau cu capul de monitor.

Dar am ajuns la concluzia ca unul pentru comuniste nu renteaza, iar unul pentru japoneze inseamna o maaaaaaare investitie , bani pe care nu-i am. Scule moderne,"training" pentru mecanici, obtinerea statutului de "service autorizat" de la firmele mari, ca banu' gramada se ia pe revizii periodice...si montaj de piese cu garantie.

In continuare sunt dispus sa dau foc la diploma de economist si sa fac ceva intr-un domeniu care-mi place, dar...omu tre' sa si papa... :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...