remu1 Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 Un concept revolutionar care inlocuieste vechile camere de aer , in special creat pentru motocicletele off-road . O serie de sfere dintr-un material rezistent , umflate fiecare in parte , se introduc in cauciuc in locul camerei de aer . In caz de intepare a cauciucului se sparge una sau mai multe sfere dar cauciucul nu va fi dezumflat complet . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
univet Postat Decembrie 21, 2005 Share Postat Decembrie 21, 2005 Asta in loc de Mousse? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 22, 2005 Admin Share Postat Decembrie 22, 2005 Si cum reglezi presiunea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 probabil ca sunt ca baloanele; or sa se intinda in asa fel incit sa ocupe, din aerul lor, si spatiul bilei sparte. clar nu o sa mai fie aceeasi presiune in roata dar nu se duce toata presiunea odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 Am si eu o intrebare:Daca se sparg 2-3 bile consecutive nu se merge in "hopuri"? Montare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 Si cum reglezi presiunea? good point pana una-alta mousse-ul e sfant la enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 Si cum reglezi presiunea? Cica se regleaza cu jucaria asta+ un compresor http://www.cyclebuy.com/shopping/tireballs...s/regulator.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Decembrie 22, 2005 Share Postat Decembrie 22, 2005 m-am uitat la instructiunile de montaj 1. mi se pare ca 30-40 de bile pe fiecare roata e un pic cam 'obositor' 2. nu cred ca inlocuiesc aerul din roata. sunt acolo din 2 motive: sa imbunatateasca comportamentul rotii si sa-i pastreze rotii forma in caz de gaurire ( tot pe aer merge roata doar ca nu se va mai turti in caz de pana) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 27, 2005 Autor Share Postat Decembrie 27, 2005 Si ? Va coafeaza sau nu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate