cosmin_sn Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Saptamana viitoare facem o intalnire de miercui incolo oricand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 (editat) Daca nu aveti ce face azi eu va astept la mine maner stiu eu unde sa gasesti pt pasager...sper sa fie valabil .... semnal se gasestet pe luis...sa nu mai cauti atat de mult iti vine repede , si de intalnire azi la mine in fata blocului daca vreti cei noi sunteti invitati ps vreau sa vad si eu f 650-ul ala nou va astept pe toti for_ever_bachelor e id-ul meu si 0766.73.76.79 e telu meu pt detalii Editat Iunie 15, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balaur_u Postat Iunie 15, 2008 Share Postat Iunie 15, 2008 Daca nu aveti ce face azi eu va astept la mine maner stiu eu unde sa gasesti pt pasager...sper sa fie valabil .... semnal se gasestet pe luis...sa nu mai cauti atat de mult iti vine repede , si de intalnire azi la mine in fata blocului daca vreti cei noi sunteti invitati ps vreau sa vad si eu f 650-ul ala nou va astept pe toti for_ever_bachelor e id-ul meu si 0766.73.76.79 e telu meu pt detalii cand zici semnal, te referi la semnal fata? ca eu sincer n-am vazut asa ceva pe louis... poate mi-a scapat... Laurentiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 ... maner stiu eu unde sa gasesti pt pasager...sper sa fie valabil .... Salut. Am sunat astazi pe numarul de tel pe care l-ai lasat aici, dar... mi-a raspuns tonul de apel ... Crezi ca ma poti indruma in legatura cu manerul ala ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Am vazut un apel de la un vodafone .....dormeam scuze dar a fost o noapte lunga... manerul l-am gasit aici: http://piesemoto.ro/ro/shop/imgprod/maner%20gsxf.JPG e 60 de E cica nu stiu daca mai e pe stock sigur sau nu doar l-am gasit Editat Iunie 16, 2008 de CrashTestPilot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soarebv Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 Am vazut un apel de la un vodafone .....dormeam scuze dar a fost o noapte lunga...manerul l-am gasit aici: http://piesemoto.ro/ro/shop/imgprod/maner%20gsxf.JPG e 60 de E cica nu stiu daca mai e pe stock sigur sau nu doar l-am gasit Sanchiu man, cum ma asteptam, nijte scoruri de te doare la circumvolutiune ... 2 mil pentru fieru' ala indoit si cojit ... cum fac unii bani pe seama necazurilor altora ... Hallo allz...jtie careva ce toba scandalagioaica ( dar omologata ) se potriveste la baburiba asta ? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 CrashTestPilot sorry dar nu mai pot veni pt demontat am motorul pe butuci /index.php?showtopic=226338 bafta, knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 17, 2008 Share Postat Iunie 17, 2008 esti teafar? motorul ce a patit? nu-i nimic ca imi vin piesele pe joi atunci vad ce si cum imi mai trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 mici julituri pt mai multe detalii urmeaza linkul din postul anterior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balaur_u Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 (editat) mici julituri pt mai multe detalii urmeaza linkul din postul anterior Knox, m-ar interesa ce cod de culoare are motorul tau. Asta daca il vopsesti, si nu schimbi carena cu totul, pe cartea verde... Eu am vopsit carenele cu o alta nuanta de galben...si acum e girafa Numai bine, Laurentiu Editat Iunie 18, 2008 de balaur_u Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 Knox, m-ar interesa ce cod de culoare are motorul tau. Asta daca il vopsesti, si nu schimbi carena cu totul, pe cartea verde...Eu am vopsit carenele cu o alta nuanta de galben...si acum e girafa Numai bine, Laurentiu salut, intra pe http://www.colorrite.com/matrix-start.cfm si urmeaza wizardu ala.. selectezi motocicleta .. anu .. modelu si iti zice ala codul a mea e din 2001 si codu e Y9H Pearl Lively Yellow (Factory Variance Color) top 4947/base 1947 salutari, knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balaur_u Postat Iunie 18, 2008 Share Postat Iunie 18, 2008 salut,intra pe http://www.colorrite.com/matrix-start.cfm si urmeaza wizardu ala.. selectezi motocicleta .. anu .. modelu si iti zice ala codul a mea e din 2001 si codu e Y9H Pearl Lively Yellow (Factory Variance Color) top 4947/base 1947 salutari, knox Mersi, Laurentiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Mi-au venit piesele ura! ma duc sa le iau sper sa imi mearga motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Mi-au venit piesele ura!ma duc sa le iau sper sa imi mearga motorul de la cine-ai comandat si in cat timp au venit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 Sa ma fuck deja e a 2-a oara cand am probleme cu motor team suzuki mi-au gresit comanda si nu au dat-o abia acum dau iar comanda deci iar voi sta inca 2 saptamani pe bara .... knox tata ....ma ajuti si pe mine cu alea 2 piese mici ? pana ti-o faci tu si cand vin alea noi ti le dau tie noi noute! am nevoie de o tija si de un arc atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 O intalnire, ceva in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 any one care are motor si nu merge ? sau un gsx f dezmembrat stie cineva? am nevoie de niste piese mici de la ambreiaj fara care nu imi merge motorul!...cand vin alea noi ale mele max 10 zile le cedez celui care m-a ajutat le pun eu la loc personal ....... NEED HELLPPPP:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Iunie 19, 2008 Share Postat Iunie 19, 2008 iti dau daca le mai am numa sa imi zici care sunt .. pune poza de pe www.alphasports.com cu piesele sa vad si eu care sunt piesele inca nu am dus motoru in service .. cred ca il duc peste 2 sapt.. intai sa imi comand piesele asa ca pot sa ti le imprumut pt 2-3 sapt fara nici o pb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 20, 2008 Share Postat Iunie 20, 2008 sa traiesti tata ....azi dupa examen vin pe la tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Clasic Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 cam cum se aude GSX-F -ul meu cu toba sport.......ca era cineva interesat: http://www.youtube.com/watch?v=lR2N977GIeM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Iunie 21, 2008 Share Postat Iunie 21, 2008 sal...ma intereseaza si pe mine o semnalizare dreapta fata pt un gsxf(1998)...are cineva?...daca da,dati un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 imi vand suzuka gsx 600 f,din 94,cu 1300 eur fix..e sub pretul pietei,ca ma grabesc cu banutzii...motorul e segmentat acum 5000km,ambreiaje noi,baterie varta noua,plaute fata-spate noi,carburatoare d p una ca noua din austria,bi-xenon,in perfecta stare functionala si estetica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 24, 2008 Share Postat Iunie 24, 2008 vrei sa ne parasesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 nu neaparat pe voi,faza e ca am avut 3 masini honda si sunt peste multe altele,iar la motociclete au o groaza de inovatii si au un bun departament de cercetare daca o sa am fetitza,o sa o botez Honda..dar cu cine m-am vazut din baietii d p topicul gsx-7,sunt baieti de nota 20 nu parasesc pe nimeni,in principiu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Iunie 26, 2008 Share Postat Iunie 26, 2008 asa sa faci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate