MANNIX-600 Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 AHA!!! ok..mersi.. ..a ta din ce an e??? mai veche sau mai noua de 94..? ca parca simt io asa...ca a mea e cea mai ,,batrana'' p'aci...sunt curiooooos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iunie 12, 2011 Share Postat Iunie 12, 2011 si a mea e din 94' . in alta ordine de idei am eu ceva ceasuri ptr gsxf adica turometrul si indicatorul de benzina...daca te intereseaza da un semn.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 cum..semn...ce sunt magician??? zic! vreau..cat coasta? sau..zii pe pm ...ca sa nu ne ,,ia la ochi'' mozzi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Panterra Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 piese mai gasiti si pe la mine de pe vacuta *94 cdi »bobine inductie» releu semnale» etc . etc . SARPE@ zi_mi te rog cum iti merge acum motorul ‚ cum arata bujiile ‚ care sunt ultimele setari facute la pilot screw ‚ si plutitoarele la cat sunt ??? astept raspuns vreau sa o desfac iarasi. ITI LAS ID MEU DE MESS SA MAI COLABORAM DACA VREI • iustinian_1st • salutari la toata gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Apocalypse2007 Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 (editat) Dintre cei care dezmembreaza are cineva fise pentru bujii?...mentionez ca am nevoie de toate 4 pt un gsxf 600 din 2000. Daca aveti va rog dati-mi un pm cu pretul si cum pot sa intru in posesia lor. multumesc Editat Iunie 14, 2011 de Apocalypse2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vio999 Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 Dintre cei care dezmembreaza are cineva fise pentru bujii?...mentionez ca am nevoie de toate 4 pt un gsxf 600 din 2000. Daca aveti va rog dati-mi un pm cu pretul si cum pot sa intru in posesia lor. multumesc este 15 ron metrul de fisa noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 piese mai gasiti si pe la mine de pe vacuta *94 cdi »bobine inductie» releu semnale» etc . etc . SARPE@ zi_mi te rog cum iti merge acum motorul ‚ cum arata bujiile ‚ care sunt ultimele setari facute la pilot screw ‚ si plutitoarele la cat sunt ??? astept raspuns vreau sa o desfac iarasi. ITI LAS ID MEU DE MESS SA MAI COLABORAM DACA VREI • iustinian_1st • salutari la toata gasca adica ai dezmembrat una???sau..ce? ...treaba cu plutitoarele ma preocupa si pe mine...de la ele s'o ineca una-doua??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Panterra Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 adica ai dezmembrat una???sau..ce? ...treaba cu plutitoarele ma preocupa si pe mine...de la ele s'o ineca una-doua??? adica am una facuta pulbere la activ ...accident... am o gramadade piese in principi fataeste praf cadru praf restu spatele ok.. carene stop semnale spate. Am si motoru ok... pt piese intrebati, motorul nu-l dezmembrez.Cat despre plutitoare tind sacred ca trebuiesc ridicate mai sus putin fata de 14,6 ajustarea din manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 ..am printat, pana acum, cartile de reparatie ...scrie acolo..daca's mai sus plutitoarele , intra mai multa benz..consum mai mare... ..p'orma cica tre' reglate cu chestie d'aia de presiune.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Panterra Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 la mine daca plutitoarele sunt reglate 14,6 si acele de dojaj la stadiu initial la mijloc , bujiile au culoare alba mat ceva de genu depunerilor de calamina, deci amestec sarac...unde trebuie umblat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 mai scade nivelul pana la min dat de carte 13,6 sau 13,8 sau 14 mm si apoi umbla la suruburile de ralanti. lasa cuiul pontou fara nici o saiba sau ce mai pui tu acolo, lasa-l cum vine din fabrica! curata f bine carburatoarele. schimba cuiele pontou si tuburile emulsoare daca au semne de uzura. schimba o-ringurile prin carburatoare cu unele originale chiar daca costa 100 de euro. plutitoarele stau fixe in o-ringurile alea?! daca da e bn , daca nu e varza! altele asemenatoare nu prea gasesti. altceva ce pot sa iti zic. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Salut, are cineva un telescop stanga pentru un gsxf de 600 , busit sau bun? Nicu 0749872622 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Salut, are careva un telescop de gsxf 600 sau Bandit, bun sau busit? Nicu 0749872622 Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 iti trebuie partea de jos a telescopului? aveam eu pe acasa unele lovite, dar partea de jos in stare buna. din pacate acum nu sunt acasa, dar daca nu gasesti da un semn peste o luna-doua si te rezolv! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nae10 Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 iti trebuie partea de jos a telescopului? aveam eu pe acasa unele lovite, dar partea de jos in stare buna. din pacate acum nu sunt acasa, dar daca nu gasesti da un semn peste o luna-doua si te rezolv! bafta Merci, ideea e ca as vrea mai repede...dar asta e! in cazul in care nu gasesc , te voi contacta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigflames Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 Salutare la toti posesorii de GSX-F ma intereseaza sa cumpar o oglinda dreapta de gsxf din 2001 sau anii urmatori dar modelul original de frabrica...daca are cineva va rog sa imi dati un mesaj pe 0740062264 sau la tocoi_radu@yahoo.com chiar am nevoie de una ... mersi frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stress. Postat Iunie 17, 2011 Share Postat Iunie 17, 2011 mura'n gura, poate nu stie nimeni. ..incearca la tehnic, descarci cartile tehnice(eu asa facui, numa' tre' s'o printez, zilele astea... ) si zice acolo...e mai sigur..vezi ca sunt unite GSX600F, 750F, 1100F...in aceeasi carte... uite, un link: http://encyclopedia.thefreedictionary.com/Suzuki+gsx saaaaaau: http://manualedereparatie.ro/manual-reparatie-suzuki-600fgsx750fgsx1100f-katana1987-p-529.html?osCsid=fe2c56e02ef2a9da5d40b0bac51afbc0 ..mura'n gura..deci merci merci:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 19, 2011 Share Postat Iunie 19, 2011 (editat) De ce e topicul nostru pe a doua pagina ? Motocicleta asta merita un sticky post, acolo sus, pe prima pagina.. Pana una alta pun cateva poze de la plimbarea de sambata Si .. poate facem si noi o "gasca" de gixxefisti ? Cu frumusetea asta albastra cred ca m-am intalnit azi pe iuliu maniu ,imi place parbrizul vario . Editat Iunie 19, 2011 de claman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 imi vand alu-rackul. (perfect fit si pt GSX650) - SW-Motech Alu-Rack (Made in Germany) - material: dur-aluminiu - culoare neagra - arata bine si 'slick' - folosit - a stat pe mobra un an, dar practic n-am avut bagaj pe el decat de vreo 3-4 ori (are cateva semne de folosire, mici frecusuri si zgarieturi dar nu are vopseaua luata, se vad doar de f aproape) NOU este 100 iepuroi, eu il dau cu 200 RON poze cu aluracku' montat gasiti aici: /index.php?/topic/502866-yamaha-fz6n-sau-suzuki-bandit-600/page__view__findpost__p__2462747 diseara pun si poze proaspete cu el demontat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 - SW-Motech Alu-Rack (Made in Germany) daca ar merge si pe GS500, as cam vrea eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Schimbat si la mine releul problema. La Motorteam,m-au sunat ..programat,totul era pregatit cand am ajuns . Multumit deplin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 daca ar merge si pe GS500, as cam vrea eu nu stiu daca merge, pe situ' producatorului nu este trecut, dar am gasit chestia asta, care e diferite de ceea ce am eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 de vinzare GSX600F,an 1995,inmatriculata SB,17000km reali,tinuta doar in garaj,consumabile schimbate la zi. proprietar e un pensionar care a avut grija de ea,dar nu se mai poata da cu ea. pret:1900euro neg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 BINE. ..pune si la vanzari..poate acolo.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Panterra Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 baeti aveti idee daca pun o baterie de carburatoare de pe un gsx600 din 2004 pe motoru meu din 94 merge??????? sunt compatibile exista vreo diferenta am inteles ca cele din 2004 au pe carburatoare si o electrovalva .... A mai facut cinveva modificarea asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate