yakwza Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Ba pe u te mananca in c** cu limitarea aia ce dracu nu intelegi?? 1 limitarea e in creierul tau mic 2 pentru inceput poti sa iti ei un moto cu mai putini cp 3 Ce zici de un monster Succesuri maxime Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Martie 14, 2009 Autor Share Postat Martie 14, 2009 un motor misto ... mi-ar place .. am vazut ca toti zic ca primul motor sa fie naked .. pentru ca il mai trantesti nitel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 16 ani si ceva?Si ce te freaca grija deja frate?Pe bune acu,dacca ti-l luai in 2 luni da,no problem...inteleg ca te mananaca palma sa ai motor,dar nu ai ce face,tre sa stai pe tusa...asa ca revino cu topicu cam la anul pe aceasi vreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Martie 14, 2009 Autor Share Postat Martie 14, 2009 chestia e ca in vara o sa-l iau ... .. in vara asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Fa scoala de A1 si ia-ti un 125 de care te bucuri cel putin pana la 18 ani; termina cu ideile tale stupide de tinut la naftalina and shit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Martie 15, 2009 Autor Share Postat Martie 15, 2009 am A1 ... se baga taxa ... si daca se tot duce un prieten ... imi ia si mie ceva de 600 sau de 500 si de asta intreb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 eu nu te inteleg; preferi sa astepti 2 ani decat sa-ti cumperi ceva de 125 cu care se te tot plimbi in acest timp, sa mergi legal in primii 2 ani (kw) , sa acumulezi experienta??!?!?!? pe urma vinzi 125-ul de care daca ai grija poti sa obtii un pret foarte apropiat cu cel de achizitie si iti iei 600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motociclistcom Postat Martie 15, 2009 Autor Share Postat Martie 15, 2009 mai .. dar ontopic va preau .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Motociclistule, tu ai citit regulamentul? Ce scrie acolo? Nu ai ce cauta pe un motor de 600 atunci cand o sa implinesti 18 ani. Bine, ai ce cauta, insa o sa te gasim repede la rubrica ACCIDENTE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freelancer Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 mergi doar cu prima treapta de viteza dar e pacat de motor ca-l rupi limitarea nu mi se pare ok , chiar si cu limitare la 100 tot poate ai chef de depasit pe linie continua.....deci mai tare te-ar incurca lipsa de gaz asa ca mai chinuie-te cu ce poti pana faci varsta, iei carnetul, apoi spune un doamne ajuta, priveste cu respect motorul si o sa vezi ca e ok daca limitezi asa drastic motorul, nu m-ar mira sa-ti intre limitarea mult dorita cand ai nevoie de gaz sa eviti ceva situatie neplacuta... eu mi-am dat seama ca 80% din situatii le salvezi in primul rand din gaz, apoi manevre de evitare si abia apoi frana e o parere nu un sfat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusspuneceva Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 Pentru restul, case is closed...omu vreau de 600 sau 1000 carenat, are 18 ani si vitezana da mai bine la gagici si la preteni. Degeaba ii spunem noi, patiti sau nepatiti...dar stiti voi cum e...pana nu se da cu capul nu invata, ceea ce trebuie sa speram este sa nu o faca lata si atat. Mai incolo o sa vada pe parcurs cum este cand ii va veni mintea la cap. agree !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
auto_geo Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 la 18 ani vreau sa-mi iau o motocicleta de 600 cmc ... pentru primii ani as vrea sa-i limitez viteza ... se poate ? dar acceleratie ? as sa am o viteza de maxim 100km/h am eu 2 yamaha tzr de 125cmc, '99, 11kw, vmax. 80km/h, se poate conduce cu a1. se poate delimita la 30cp. tu ia-ti o vitezana de 600 si facem schimb, pana faci 18 ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate