Vince Black Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 hi all am deschis acest topic pt ca voi ce care sunteti veterani in ale motoarelor sa ne spuneti si noua cate ceva despre ce se pot face la mopeduri / scutere , in timpul iernii!~ curatza , scoate, schimba , regla ! ps eu am un piaggio ciao! de exemplu daca dau motorul jos de pe motoreta il desfac ,,, ce pot face la el? il curatz? cu ce? cum pot constata cat e de uzat, si daca e stricat ceva sau.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 il curatz? cu ce? Decarbusolv. Idem pt. toba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 eu o sa-l urc in casa shi vad ce-i fac. inca nu am idee pt ca e prima oara cand il desfac pe bucatzi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 DACA MERGE NU IL REPARA daca te plictisesti totusi poti sa cureti toba si carburatorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 DACA MERGE NU IL REPARA daca te plictisesti totusi poti sa cureti toba si carburatorul pai ideea ca l-am cam terminat in 10.000 km!!!! cred ca s-au dus fie segmentzii, fie ambreiajul centrifugal!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Ianuarie 1, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 1, 2006 si tot cu decarbosolv curatz pistonu si totu? si deunde stiu daca e uzat pistonu si segmentii? apropo: eu toata vara am umblat cu o toba care e goala pe dinauntru + mai are o gaura in tzeava si face super mishto@ si cand miam pus toba originala , pai fratzilor motoru de abia o ia din loc cu mine!~ de la ce poate fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Ianuarie 4, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 4, 2006 deci cum pun toba originala ,,,de pe loc abia o ia! de infundat nu e infundata toba! a fost curatata, totu! si daca pun inapoi toba goala, pai mere frate de rupe! deci ce pot sa fac? cce sa fie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 deci cum pun toba originala ,,,de pe loc abia o ia! de infundat nu e infundata toba! a fost curatata, totu! si daca pun inapoi toba goala, pai mere frate de rupe! deci ce pot sa fac? cce sa fie? Daca face super misto si merge bine cu toba veche + gaurita.. atunci de ce o mai schimbi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 Daca face super misto si merge bine cu toba veche + gaurita.. atunci de ce o mai schimbi ? Poluarea fonica iti sugereaza ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 de exemplu daca dau motorul jos de pe motoreta il desfac ,,, ce pot face la el? Nu e prea indicat sa te apuci singur sa il dezmembrezi, in special daca nu te pricepi. Eventual dai motorul jos de pe cadru si il duci unui mecanic experimentat si de incredere sa iti verifice setul , ambielajul, eventual sa schimbe segmentul/segmentii etc. Pe langa riscul de a strica ceva in timpul desfacerii sau de a pierde piese, s-ar putea sa nu iti mai aduci aminte cum sa il pui la loc sau pur si simplu ar putea sa te plictiseasca desfacutul, sa nu mai ai nici un chef sa il reconstruiesti; si stim cu totii cum ies lucrurile facute fara chef, pasiune ci doar din obligatie. Poluarea fonica iti sugereaza ceva ? Trecand cu vederea poluarea fonica, se face totusi mai bine auzit in trafic; cu toate ca toba modificata ar putea sa cauzeze probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Ianuarie 13, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2006 pai da prost nu is! io am chef sa l desfac! si ma pricep ce si cum se desface si montat inapoi! doar ca nu stiu cum arata segmenu dac e uzat si segmentu' ,see? si ce mi poate cauza toba asta? pai de aia vreau sa mi pun toba originala pt , a fost o vreme cand mam saturat de zgomot! deci de la ce poate fi? astept idei, sfaturi si toate cele! ms ms ms anticipat! byez all Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 Al meu e in "spital" pt cateva zgarieturi si un plastic rupt. Saptamana asta imi ajung piesele noi...Thank CASCO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Ianuarie 27, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2006 so?nime nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Ianuarie 28, 2006 Share Postat Ianuarie 28, 2006 pana la urma cum pot curata toba fara sa o tai?????????/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Ianuarie 28, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 28, 2006 pana la urma ce motor ai? pai ii dai foc!!!(numa sa nu fie toba sport!ca la alea nu ma pricep) iei un compresor ceva, si ill pui la capatul tevii care intra in moto! (deci dai jos toba!) !!(compresoru sau aspiratoru sa impinga aeru!!) si iei un parjolitor si te pui fain frumos si incalzesti treptat ,gradat,peste tot toba(cartushu/butoiashu)! si putin pe teava! pana ce vezi ca fumul care e impins de acel compresor/aspirator este unul albastru deschis! deci operatia dureaza 5-7minute!pana se inroseste butoiashu! apoi nu l mai incalzesti, dar lasi sa mearga aerul prin el vreo 2/3min sa se raceasca, astfel nu arde sistemul de esapament din inauntru! cam atat! succes PS : parjolitor = din ala cu care se parjoleste porcu' daca nu ai ,atunci o lampa de gaz sau asa ceva! deci ceva care sa scoata foc! dar la intrebarea mea tot nu mi a raspuns nimeni! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Drake Postat Ianuarie 31, 2006 Share Postat Ianuarie 31, 2006 PS : parjolitor = din ala cu care se parjoleste porcu' daca nu ai ,atunci o lampa de gaz sau asa ceva! deci ceva care sa scoata foc! Un chibrit e bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Februarie 3, 2006 Autor Share Postat Februarie 3, 2006 Drake .... nu e bun chibritu' !!! dar totusi nime nu stie raspunsu la intrebarea mea? de la ce poate fi faptu ca daca pun inapoi toba originala nu mai am nici un calutz ? dar cu toba asta goala toti calutii vin inapoi! so? ce i de facut? segmenti ?motoru' ? ce poate fi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vince Black Postat Martie 14, 2006 Autor Share Postat Martie 14, 2006 mna ce fac cu problema asta ? fac un nou topic in SERVICE ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Martie 14, 2006 Share Postat Martie 14, 2006 Vezi ca uneori, la tobele originale, suruburile sunt ascunse de diferite bucati de metal turnate dupa asamblare. Ia la ochi centimetru cu centimetru toba si vezi daca are zone 'suspecte'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate