mircealeschian Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 eu chiar acu am sunat-o pe mama sa vad daca nu-si vinde apartamentu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 (editat) o tura frumoasa care se desfasoara chiar in aceste momente este a celor doi olandezi de pe siteul reismotor.nl, in afara de faptul ca tura e un pic neobisnuita mai este si relatata in imagini de o calitate extraordinara pentru a vedea imaginile la o calitate mai buna intrati pe iutub si alegeti HD PS. cred ca orice astfel de calator se bazeaza foarte mult pe 'Budget Travel' Editat Martie 23, 2009 de p.c. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 o tura frumoasa care se desfasoara chiar in aceste momente este a celor doi olandezi de pe siteul reismotor.nl, in afara de faptul ca tura e un pic neobisnuita mai este si relatata in imagini de o calitate extraordinara Prima data sosele uscate, un enduro-tourer... Ca dupa aceea aproape sa ma ia cu friguri de la atata gheata si zapada. Socul cel mai mare l-am avut cand am vazut ansamblul spate atat de tipic pt. Yamaha R1 - stopul si cele doua tobe laterale. Dupa cum aratau topcase-ul si bagajele laterale + numerele de Olanda m-am gandit ca e acelasi individ care a facut si turul lumii pe R1. Putin search pe Google si m-am lamurit. El era . Soundtrack la fel de interesant ca si imagile prezentate. Interesanta tura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Aprilie 1, 2009 Share Postat Aprilie 1, 2009 cu simsonu asta prin africa in 2009 se poate considera "non-conform" ??? slowwaydown.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Aprilie 8, 2009 Share Postat Aprilie 8, 2009 One Crazy Ride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 inca un interviu cu Tiffany Coates, pe mine ma dat gata femeia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 2, 2009 Share Postat Mai 2, 2009 foarte tari aia prin alaska. oare ce echipament aveau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Mai 20, 2009 Share Postat Mai 20, 2009 partireper.it Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
scabron Postat Mai 22, 2009 Share Postat Mai 22, 2009 (editat) nu stiu daca se incadreaza numaidecat la enduro treaba asta sau daca multi dintre voi o sa fiti de acord cu abordarea, dar povestea e superba: Detroit to San Diego, Zen and the art of motorcycle negligence Editat Mai 22, 2009 de scabron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 7, 2009 Share Postat Iunie 7, 2009 tura astora se poate numi chiar invazie , sa mearga 51 de motociclisti 18000 de km impreuna mie nu imi vine sa cred daca erau romani oare ce se intampla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 partireper.it cata distractie pe baiatu' cu TransAlp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 tura astora se poate numi chiar invazie , sa mearga 51 de motociclisti 18000 de km impreuna mie nu imi vine sa cred daca erau romani oare ce se intampla un link nou sau numele filmului?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 un link nou sau numele filmului?? nu ti-am inteles intrebarea, dar banuiesc ca te va ajuta linkul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 nu ti-am inteles intrebarea, dar banuiesc ca te va ajuta linkul asta nu merge linkul de pe youtube cu cei 51 de calareti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 nu merge linkul de pe youtube cu cei 51 de calareti linkul merge foarte bine dar poti incerca si , din pacate se pare ca va fi difuzat pe tv in gr incepand cu 13.06 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Iulie 5, 2009 Share Postat Iulie 5, 2009 daca intereseaza pe cineva tura unor kuweitieni care vor sa ajunga in china pot citi blogul lor aici si un film postat acum 2 saptamani - oameni inca sunt in tura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 Escapada prin Africa Din pacate e fragmentat filmul, dar merge si asa, la cateva click-uri distanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iulie 9, 2009 Share Postat Iulie 9, 2009 mama ce se chiune cu mobrele astea grele. pe acolo as fi luat un tenere sau un 640 adventure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 italianul cu Transalpul e tare rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_D Postat Septembrie 11, 2009 Share Postat Septembrie 11, 2009 (editat) Am citit topicul asta cu o deosibita placere. De unele plimbari stiam, altele le-am vazut pentru prima data. Va las si eu cateva si va doresc sa vi se implineasca visul. XT 500 si XT 600 Moto Guzzi (vedeti ca are mai multe filme pe youtube) RTW in '56 Editat Septembrie 11, 2009 de Andrei_D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 (editat) Descopeream, postat de Cristi-mic, un topic despre tura prin Romania, pe IJ, a unui cuplu francez: http://www.danube-rebels.ro/viewtopic.php?f=2&t=279 Uitati-va si pe site-ul lor. Este cat se poate de tare. Niste oameni "tru". Mesaj completat Poate una dintre cele mai sincere reclame facute Romaniei. Imi plac mai mult si decat KarpattenWilli, si asta cred ca spune destule. Editat Noiembrie 14, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 (editat) sa nu uitam de Mihai Barbu si http://mongolia.ro a lui.. Editat Noiembrie 14, 2009 de Louis Cyphre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Noiembrie 14, 2009 Share Postat Noiembrie 14, 2009 sa nu uitam de Mihai Barbu si http://mongolia.ro a lui.. Foarte frumoasa tura... si de asemeni, povestire... tot timpul o citesc la fel de captivat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Noiembrie 30, 2009 Share Postat Noiembrie 30, 2009 Mai adaug Mesaj completat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Decembrie 12, 2009 Share Postat Decembrie 12, 2009 ...felicitari raul pt topicul asta!...felicitari tuturor celor care au reusit intr-un fel sau altul sa faca turul lumii cit si celor aflati in plin proces de invirteala!.. ...stiu ca e posibil sa fiu off topic cu intrebarea mea dar ma intereseaza mult despre cineva care a mai fost si stie mersul treburilor pe acolo...vreau sa merg in tunisia-algeria-maroc cu motorul si nu am idee despre sistemul de vize si asigurari ce trebuiesc pt a vizita aceste tari!.. ...orice informatie este bine venita atit aici pe topicul asta cit si pe PM!... ...multumesc anticipat!...florian(arad).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate