CobraArt Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 Sper ca este buna ideea mea...vreau sa ne strangem mai multi la arc, asta intr-o sambata,duminica dupa ce sa incalzeste afara Eu am pus anuntul din timp sa stabilim o data fixa, cine vrea sa vina,si unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
egobrain Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 Da ma mere. Dar sper sa nu devina o intalnire a pustilor figuranti cu scutere si prea "cool" sa poarte casca, ca sa ne facem de ras. Eu unul vin , dar daca se transforma in ce am scris mai sus am intins-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 2, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2006 Da ma mere. Dar sper sa nu devina o intalnire a pustilor figuranti cu scutere si prea "cool" sa poarte casca, ca sa ne facem de ras. Eu unul vin , dar daca se transforma in ce am scris mai sus am intins-o. Nu bre, ne strangem noi de pe forum si poate mai aduc si eu niste motociclisti cu motoare de 125 care nu sunt pe forum. Deci din partea mea vin 2 1. Aprilia rs 125 2.Inca o Honda CBR 125R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spirydusa Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 mi s-a comunicat ca pot veni si ca pasagera.....deci voi stabiliti ora si data and...see you there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 2, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 2, 2006 mi s-a comunicat ca pot veni si ca pasagera.....deci voi stabiliti ora si data and...see you there La mine in spate este asigurat locul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 i'm in...zic sa stabilim data oricum ceva spre sfarsitu lui februarie,inceputul lui martie..asta dak o sa fie frumos afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 Vin si eu daca am motoru facut si sa scap de rodaj.Mai bine pe la sf lu martie sa nu ne grabim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tesz Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 Eu vin cu cea mai mare placere. cred ca o sa fie prima mea iesire mai mare . dar cum se zicea mai sus motoare nu scutere si sa plecam grupati din ploiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Ianuarie 3, 2006 Share Postat Ianuarie 3, 2006 daca are loc prin mai-iunie...vin shi eu ca pasager pe un cbr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 3, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2006 In principiu suntem multicei...sa mai lasam sa vedem cine mai vrea sa vin,si dupa aia stabilim o data,si locul precis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 3, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 3, 2006 dar cum se zicea mai sus motoare nu scutere Poate sa vina cine vrea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POW Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 I`m in cred ca o sa vin dar vin cu cineva p motoru meu sau al lui ca eu inca nu am carnet deci voi stabiliti data si ora si mai vedem bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 Vin si eu dar mai spre martie asa ... ca acuma nu prea are rost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei_Op Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 salutare!! cobra...ideea e buna dar era mai buna acum vreo 2 luni, oricum mai bine mai tarziu decat niciodata....as veni si eu (ti-am explicat care e situatia mea) pana atunci mai este timp ....inceputu e la arc, urmatoru pas cine stie ori la un gratar pe la snagov cu amatori din regiune/toata tara sau o plimbarik pe transfagarasan (cand o sa am motor adevarat ) noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 5, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2006 Eu zic pe la sfarsitu lui Aprilie, inceputul lui Mai acum depinde daca vremea tine cu noi Acum voi ce spuneti e bine asa, nu este? Apropo mai vine si cineva cu motoare mai mari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 Eu zic pe la sfarsitu lui Aprilia, inceputul lui Mai acum depinde daca vremea tine cu noi Acum voi ce spuneti e bine asa, nu este? Apropo mai vine si cineva cu motoare mai mari? Cam tarziu... s-ar putea sa vin si eu.. dar eu sunt limitat ca sunt mai cu pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 6, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2006 Cam tarziu... s-ar putea sa vin si eu.. dar eu sunt limitat ca sunt mai cu pedala Tarziu nu este Daca o punem mai devreme zic eu ca o sa fie cam frig Acum depinde cand se incalzeste vremea Ps:nu conteaza ce motor ai omule ce conteaza este sa ne simtim noi bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 Poate imi gasesc si eu motoras pana atunci ... hmm si carnetul ar mai fi Apropo ... stie cineva cand se pot face inscrieri la scolile moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hihi Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 Poate imi gasesc si eu motoras pana atunci ... hmm si carnetul ar mai fi Apropo ... stie cineva cand se pot face inscrieri la scolile moto ? Cand se mai incalzeste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 6, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2006 In principiu in Aprilie sau daca nu cel mai tarziu in Mai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 vin si eu numai sa hotarati si voi reverse sper ca ma iei si pe mine daaaaaaaaaaa??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 7, 2006 Share Postat Ianuarie 7, 2006 mi-a placut aia cu "sfarsitu lu APRILIA inceputu lu mai " )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Ianuarie 7, 2006 Share Postat Ianuarie 7, 2006 da haideti azi maine pe mine nu ma deranjeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 8, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2006 Ce spuneti de Mai pe 27? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Ianuarie 8, 2006 Share Postat Ianuarie 8, 2006 Ce spuneti de Mai pe 27? E ziua ta si faci cinste sau..? In principiu da,presupun ca pica intr`un weekend ceva ,count me in.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate