s-kidu' Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 in seara asta, la o intersectie semaforizata, verde pt pietoni,un bou cu un golf 3 sau 4 spulbera o gagica de pe trecere si o arunca la vreo 10 m. nu am fost atent daca a intrat pe rosu sau pe galben....asta nu stiu. gagica a incercat sa se ridice dar nu a reusit,probabil fractura la picior, sange pe asfalt, in rest nu mai stiu. acu stau si ma gandesc ca si ca pieton ar trebui sa porti casca naspa soferi unii.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 MDEAH! POTI SA MORI SHI STAND LINISTIT PE BUDA! LA UN CUTREMUR, ITI CADE IN CAP BAZINUL CU APA, CA NU A FOST PRINS BINE! VIATZA E CEVA .... MAI BINE NUMA MAI KINUI... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 (editat) MOTOBRAND ia-ti bazin d-ala care sta in spatele tau..nu deasupra ta s-kidu' bine ca ai fost doar martor saraca tipa...o cauta moartea p-acasa si nu o gasea cam asa ne cauta pe totzi cand ne vine vremea Editat Ianuarie 10, 2006 de Ha0Tika Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 Luati in considerare pietonul din stanga http://video.google.com/videoplay?docid=74...8390&q=accident Tipu cu PT CRUSER-ul care vine din josul ecranului cred ca a trecut pe verde pt ca pt ca ala de pe trecere avea verde Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 dureros ce oameni !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 groaznic.....oare a scapat pietonul??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 10, 2006 Share Postat Ianuarie 10, 2006 Eu nu cred zic eu ca a una a fost lovit in plin, doi a cazut masina pe el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rontz Postat Ianuarie 11, 2006 Share Postat Ianuarie 11, 2006 si nu cred ca avea verde ala de venea din josul imaginii, ca restul masinilor opreau... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 11, 2006 Share Postat Ianuarie 11, 2006 si nu cred ca avea verde ala de venea din josul imaginii, ca restul masinilor opreau... M-am gandit si eu la asta.Mai este posibilitatea sa treaca pietonul pe rosu,cel ce venea din dreapta sa aiba verde si cel din josul imaginii sa aiba rosu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Ianuarie 11, 2006 Share Postat Ianuarie 11, 2006 Dap... o faza asemanatoare... o masina a luat un baiat de 18-20 de ani pe bot ca nu a reusit sa opreasca la trecere. Omul a incercat sa se ridice, a tipat tare de tot si a cazut inapoi. Se pare ca a incasat o fractura de bazin. Nu mai comentez... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Ianuarie 11, 2006 Share Postat Ianuarie 11, 2006 Nasol,si in mine era sa dea unu saptamana asta,dupa ce ii arat ii arat ca ii verde,la care el deschide usa si ma injura si imi zice sa ma uit pe unde merg.Din pacate nu a coborat din masina sa sara la mine,ci a plecat mai departe.Numarul l-am retinut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 11, 2006 Share Postat Ianuarie 11, 2006 Vreo reclamatie ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 12, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2006 de scapat nu cred ca a scapat pietonul.... cred ca trecut pe rosu si el si pt cruiserul ........da nu stiu ce sa zic no comment Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
phyton Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Azi dimineata 3 masini erau sa loveasca o babutza care trecea pe verde pe trecerea de pietoni. Toate 3 au trecut pe rosu. :| Chiar imi esti simpatic !! Am ras cu lacrimi...deja al doilea topic din 2006 adus in cotidian !! esti tare man ...vrei sa faci "patratele" pe forum ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 amice mirci02, esti idiot. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Ok mirci, inteleg ca ai probleme. expune'ti'le. A, iar patratelele pe abdomen sunt cool! Sa ne anunti cand o sa ai si circumvolutiuni pe creer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 eu totusi zic ca pietonul a scapat ... nu m-am putut abtine. Urmatorul post va fi in 2008 ... cine stie ce forumist il reinvie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seraph Postat Octombrie 30, 2007 Share Postat Octombrie 30, 2007 Azi ...veneam tiptil , cand de colo rasare mandra o zerbra "glop , glop , glop" si cum ma uitai eu putin la fundul unei tipe zebra se face una cu asflatul .Eu dai dupa tipa , tipa dai dupa zebra , dai dupa tipa ,. dai dupa zebra eu si mai aproape pana am ajuns dincolo cand am luat-o fiecare pe drumul lui (era defapt un singur drum ....)...tipa nu a patit nimica si nu era pe rosu....trebuia (doar am fost martor)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate