ThunderByte Postat Mai 11, 2012 Share Postat Mai 11, 2012 cum sa faca intre linii? cum au ajuns acolo? parca era linia inalta si iti rupeai gatul, faci broscute cu atasul !? in alta ordine de idei linia aia inaltata mi se pare geniala, practic ai un express lane pentru motociclete, putini soferi mai intra pe acolo. Simplu fie intra din capat direct pe linii fie trec liniile cu picioarele pe langa motor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 11, 2012 Autor Share Postat Mai 11, 2012 hai dom'le, am zis ca o sa se aduca la nivel si asa o sa fie. si-n alte dati ultimul strat a fost pus mai tirziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lionx1987 Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Salut. Am si eu o intrebare scurta, sau mai bine zis o rugaminte. Ma bate (s-a lasat cu vanatai deja) gandul sa imi iau un Hornet 600 de prin 2000, si din pacate nu am avut ocazia sa ma urc pe vreo una pana acum, si as vrea sa pun fundul pe sa inainte sa ma apuc sa caut prin toata tara una de vanzare. Ma refer doar la urcat pe ea, sa o vad cat de inalta e si cat de bine mi se potriveste pt constitutia mea (sunt cam ...mititel). Daca exista vre-un proprietar de Hornet intre 98` si 2003 in Iasi dispusi sa ma lase sa o incalec un pic, as fi recunoscator. Si dau si o bere pt asta. Eh, pt asta si pt cateva pareri despre motorul in sine. Ms anticipat, sper sa gasesc un binevoitor. O zi frumoasa, la revedere. P.S.: Daca este dispus sa faci o tura scurta cu mine in spate, mai plusez cu o bere (suc, cafea, limonada ..etc) la oferta. Vin echipat, binevointa sa fie, de restul ma descurc eu. (Nu imi permit sa cer sa o conduc eu pt ca nu am inca carnetul ... si sincer, nici nu m-as risca cu motorul altuia. Deja am vorbit prea mult. Asfalt uscat domnilor (si domnisoarelor/doamnelor) si sa ne auzim cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Salut. Am si eu o intrebare scurta, sau mai bine zis o rugaminte. Ma bate (s-a lasat cu vanatai deja) gandul sa imi iau un Hornet 600 de prin 2000, si din pacate nu am avut ocazia sa ma urc pe vreo una pana acum, si as vrea sa pun fundul pe sa inainte sa ma apuc sa caut prin toata tara una de vanzare. Ma refer doar la urcat pe ea, sa o vad cat de inalta e si cat de bine mi se potriveste pt constitutia mea (sunt cam ...mititel). Daca exista vre-un proprietar de Hornet intre 98` si 2003 in Iasi dispusi sa ma lase sa o incalec un pic, as fi recunoscator. Si dau si o bere pt asta. Eh, pt asta si pt cateva pareri despre motorul in sine. Ms anticipat, sper sa gasesc un binevoitor. O zi frumoasa, la revedere. P.S.: Daca este dispus sa faci o tura scurta cu mine in spate, mai plusez cu o bere (suc, cafea, limonada ..etc) la oferta. Vin echipat, binevointa sa fie, de restul ma descurc eu. (Nu imi permit sa cer sa o conduc eu pt ca nu am inca carnetul ... si sincer, nici nu m-as risca cu motorul altuia. Deja am vorbit prea mult. Asfalt uscat domnilor (si domnisoarelor/doamnelor) si sa ne auzim cu bine. Ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Unde gasesc in Iasi un magazin/taraba/alimentara care se ocupa cu vanzare pieselor de scutere/atv-uri chinezesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Mai 17, 2012 Share Postat Mai 17, 2012 Unde gasesc in Iasi un magazin/taraba/alimentara care se ocupa cu vanzare pieselor de scutere/atv-uri chinezesti? In capat Pacurari, pe dreapta, dupa Petrom, sunt mai mereu expuse scutere chinezesti. Poti incerca acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Am trecut azi pe acolo, dar nu am vazut nimic. Era si destul de tarziu, gen un 5 dupa masa. Incerc si maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 18, 2012 Share Postat Mai 18, 2012 Am trecut azi pe acolo, dar nu am vazut nimic. Era si destul de tarziu, gen un 5 dupa masa. Incerc si maine. Înainte de Petrom este magazinul de scutere. Apropo, aprinde farul când mergi cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 M-am invartit si azi prin tot orasul si nu am vazut mai nimic. Multumesc oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deimos Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Știe cineva a cui este motocicleta Yamaha Fz6, neagră, B 16 XXE? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iasibiker Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 M-am invartit si azi prin tot orasul si nu am vazut mai nimic. Multumesc oricum. Magazin Minelli, situat in Iasi, Str. Strapungere Silvestru, nr 40, Bl Cl.9 , Parter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 M-am invartit si azi prin tot orasul si nu am vazut mai nimic. Multumesc oricum. pe la noi n-ai trecut ... ce anume iti trebuie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 (editat) Daca nu a gasit el magazinul din pacurari sigur nu gaseste nici speed zone-ul nici magazinul minelli La topicul cu "service iasi" sau cum ii zice sunt enumerate clar service-urile si locatiile lor, mai mura in gura de atat nu se putea "gen" Editat Mai 19, 2012 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deimos Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Știe cineva unde aș putea decoda un telefon Nokia C3 astăzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 Minelli il stiu, ieri era inchis cand am trecut pe acolo. Am nevoie de un releu din asta, erau prin magazinele cu ATV-uri la un pret gen 40 de ron. Sau alt releu cu 3 faze asemanator ca si dimensiune. Daca il gasesc in Iasi, il cumpar de aici, daca nu am sa comand de pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 Unde mai gasesc Biciclete SH in Iasi? Am fost deja in Pacurari la Simetria. Caut o biciclera Single Speed. Cadru mare, pneuri inguste, de sosea, preferabil ghidon drept. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Mai 21, 2012 Share Postat Mai 21, 2012 single speed nu prea cred ca ai sa gasesti decat daca ai noroc sa gasesti in talcioc un sputnik mai incearca aici http://forum.iasibike.org/viewforum.php?f=8&sid=4f45b63e31021adc6b49c4320fc93ddb okazii.ro mercador.ro tocmai.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 21, 2012 Autor Share Postat Mai 21, 2012 (editat) Unde mai gasesc Biciclete SH in Iasi? Am fost deja in Pacurari la Simetria. Caut o biciclera Single Speed. Cadru mare, pneuri inguste, de sosea, preferabil ghidon drept. eu mi-am luat Kildemoes-ul SH de pe un forum al biciclistilor ieseni. cred ca asta e: http://forum.iasibike.org/ nu mai stiu sigur, ca n-am intrat de cind am luat-o. am cerut niste recomandari si m-a contactat un baiat. bicla merge de rupe. nu e single speed ci cu viteze in butuc (8), Shimano Alfine. e vis in oras, schimbi si-n sarcina, cind vrei tu, si sistemul e f rapid. in rest, e fix cum vrei tu, fara amortizoare, roti subtiri, ghidon drept. recomand. Editat Mai 21, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocca Postat Mai 22, 2012 Share Postat Mai 22, 2012 este cineva printre motociclistii din Iasi sau poate aveti vreo cunostinta care se pricepe la montat faianta la preturi decente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uricaru_andrei Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Are careva sa-mi imprumute un combinezon de ploaie pana Luni? (ceva ieftin,cat de cat sa nu ma ploua ,care se poate lua peste ecihpamentul normal). Ma intereseaza moca, sau la schimb,prestez un serviciu foto ceva.... zicea cineva ca se gasesc pe la dedeman sau practiker niste pelerine ieftine si bune .de-o ploaia poate or fi ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 zicea cineva ca se gasesc pe la dedeman sau practiker niste pelerine ieftine si bune .de-o ploaia poate or fi ok rizi tu, rizi, da' cind omu' n-are de ales... Brasov 2009. ia uite ce bine ne sta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 (editat) le-am luat din Dedeman, nu mai stiu cit erau. sint salopete de gradinarit, foarte water proof, cauciucate, da' la o ploaie serioasa iti intra apa orice-ai face pe la git etc. Editat Mai 23, 2012 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Calin cat costa alea si de unde pot procura? cat de water proof sunt? Daca nu ai gasit ceva ok iti imprumut eu pe al meu ... doar imprumut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 23, 2012 Share Postat Mai 23, 2012 Am auzit azi una in service si am zis ca merita pusa pe forum - Cum se deosebesc "motociclistii" de motociclistii adevarati in fundatie? - Cu magnetul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 23, 2012 Autor Share Postat Mai 23, 2012 Am auzit azi una in service si am zis ca merita pusa pe forum - Cum se deosebesc "motociclistii" de motociclistii adevarati in fundatie? - Cu magnetul. nu stiu daca merge, titanul nu e feromagnetic da' care-s adevaratii, aia care se lipesc sau restul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate