Sari la conținut

Off-topic

gn77b
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu exista, pina nu bei din banii mei nu e-n ordine.

De asta am zis pe seara/noapte asta ... defept credeam ca bei si tu, dar se pare ca-s singurul pe care il apuca chefu de o bere la ore tarzii ...

P.S. Stii ala cu VFR-ul de 400 care iti supara vecinii? isi cauta toba ca si pe el cica il doare capu. Zi-le vecinilor sa puna mana de la mana sa ii ia omului o toba mai domestica :wink:

Editat de ThunderByte
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De asta am zis pe seara/noapte asta ... defept credeam ca bei si tu, dar se pare ca-s singurul pe care il apuca chefu de o bere la ore tarzii ...

P.S. Stii ala cu VFR-ul de 400 care iti supara vecinii? isi cauta toba ca si pe el cica il doare capu. Zi-le vecinilor sa puna mana de la mana sa ii ia omului o toba mai domestica :wink:

da wai, mi-ai zis. sau si tu te-ai apucat de baut si cam uiti? :P omu' e lejereanu in ultima vreme, nu mai da limitare la ora 22.

nush ce mi-am amintit, da' ma-ntreb... oare cui i-a trebuit husa mea de pe motor?

Link spre comentariu

da wai, mi-ai zis. sau si tu te-ai apucat de baut si cam uiti? :P omu' e lejereanu in ultima vreme, nu mai da limitare la ora 22.

nush ce mi-am amintit, da' ma-ntreb... oare cui i-a trebuit husa mea de pe motor?

Vezi poate mai erai dator cu o bere cuiva și s-a omenit singur.

Link spre comentariu

Cine stie ... cu ploile astea, or fi vazut boschetarii ca e waterproof si si-au insusit-o ... eu de vre-o 3 zile tin motorul la service :D

sa stii ca nu esti primul care lanseaza aceasta ipoteza.

man,zi-mi unde stai, ca si eu am nevoie de o husa si in caz ca-ti iei ca sa stiu.....

oh wait, stai ca stiu unde stai ......

deci.....cand iti iei husa din nou?

am trecut pe cloaking device. vezi sa nu te-mpiedici :P

Editat de CalinD
Link spre comentariu

sa stii ca nu esti primul care lanseaza aceasta ipoteza.

am trecut pe cloaking device. vezi sa nu te-mpiedici :P

Si odata cu asta s-a dus si rezistenta la apa astfel incat banditu tau e acum ud :))

Link spre comentariu

not makin' any sense, dude. u drunk or smth?

Nu-s beat, doar mi-am dat cu părerea. Să ști că m-am gândit și eu la varianta cu boschetarii.

Link spre comentariu

da' ca idee, daca apare brusc si prin absurd pe un motor o husa neagra cu albastru, cu o silueta de motocicleta si inscris "Louis, the fun company" foarte buna de felul ei, si parca nu chiar noua... well, probabil ar fi doar o coincidenta.

Link spre comentariu

http://www.louis.de/_3038e2c2a46373806cd6a2bf3ae43c036e/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=560&wgr=350&list_total=15&anzeige=0&artnr_gr=10008346

cam asta era.

am avut un Oxford de vreo ~100 RON. nu e pont, dupa o vreme a inceput sa treaca apa. apoi o panarama de 50 RON din Carrefour, trecea apa ca prin sita. dupa care asta furata, care a fost cea mai buna, abia gaseam o picatura pe motor dupa ploaie.

Link spre comentariu

http://www.louis.de/_3038e2c2a46373806cd6a2bf3ae43c036e/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=560&wgr=350&list_total=15&anzeige=0&artnr_gr=10008346

cam asta era.

am avut un Oxford de vreo ~100 RON. nu e pont, dupa o vreme a inceput sa treaca apa. apoi o panarama de 50 RON din Carrefour, trecea apa ca prin sita. dupa care asta furata, care a fost cea mai buna, abia gaseam o picatura pe motor dupa ploaie.

Ești vânat Căline. Caută pe la oamenii străzii și poate o găsești făcută acoperiș de baracă.

Link spre comentariu

cam asta era.

Tocmai am comandat una identica pentru un amic ... cauta-ma pe privat sa iti zic de unde sa iti ridici husa noua :crack:

Ești vânat Căline. Caută pe la oamenii străzii și poate o găsești făcută acoperiș de baracă.

Cele dinainte am inteles ca le-a schimbat de "bune" ce erau, deci nu-i chiar asa vanat ...

Editat de ThunderByte
Link spre comentariu

Tocmai am comandat una identica pentru un amic ... cauta-ma pe privat sa iti zic de unde sa iti ridici husa noua :crack:

Cele dinainte am inteles ca le-a schimbat de "bune" ce erau, deci nu-i chiar asa vanat ...

De-acum începe vânătoarea.

Link spre comentariu

ca sa vezi soarta primei huse verifica primul post din acest topic. am cirpit-o cu o bucata dintr-o umbrela dar tot si-a dat duhu' (trecea apa).

stii cum e cu glumele gen? nu subestima ironia soartei, poate i-o fura si respectivului si intru la bucluc :bounce: daca n-ar fi, nu s-ar povesti.

Link spre comentariu