catas_him Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 normal dimineata sunt de rand, dar mii putin frica pt c-am ramas putin marcat de niste intamplari neprevazute. :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 normal dimineata sunt de rand, dar mii putin frica pt c-am ramas putin marcat de niste intamplari neprevazute. si totusi ea de ce plange ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 :lol: ai ideie mai exact unde a fost? ) http://www.timesnewroman.ro/monden/8763-camion-cu-vodca-rasturnat-la-vaslui-medicii-au-salvat-marfa-promit-ca-vor-reveni-dupa-sofer si totusi ea de ce plange ? m-ai bagat in ceata. nu stiu ce sa-ti raspund. probabil i se plangea iubutului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 (editat) ai ideie mai exact unde a fost? ) http://www.timesnewroman.ro/monden/8763-camion-cu-vodca-rasturnat-la-vaslui-medicii-au-salvat-marfa-promit-ca-vor-reveni-dupa-sofer Nu am nici o idee, mi se pare o stire de tot rasu, oricum eu nu citesc ziarele, nu vreau sa ma dezinformez.. Uite una mai tare ca a ta:http://www.timesnewroman.ro/politic/4796-impartirea-romaniei-pe-regiuni-va-lasa-judetul-vaslui-pe-dinafara Editat Februarie 11, 2013 de catas_him Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 eh, tu esti salvat. o arzi prin iasi. ai grija sa ai pasaportul "lavabil" ca altfel nu stiu ce o sa fie cu tine. imi fac griji deja. nu cred ca maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 eh, tu esti salvat. o arzi prin iasi. ai grija sa ai pasaportul "lavabil" ca altfel nu stiu ce o sa fie cu tine. imi fac griji deja. nu cred ca maine Eu in Iasi am foarte multi "dusmani", ma simt tot timpul urmarit. .Trebuie sa ma deghizez ca sa ma pot plimba, prin tramvaie, trolee, maxi-taxi.Orice mijloc de transport in afara de motoreta pentru mine nu este sigur.,"prietenii stiu de ce". Nu am mai ars gazul pe la Iasi, oricum de loc sunt din Husi si lucrez in Vaslui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Eu in Iasi am foarte multi "dusmani", ma simt tot timpul urmarit. .Trebuie sa ma deghizez ca sa ma pot plimba, prin tramvaie, trolee, maxi-taxi.Orice mijloc de transport in afara de motoreta pentru mine nu este sigur.,"prietenii stiu de ce". Nu am mai ars gazul pe la Iasi, oricum de loc sunt din Husi si lucrez in Vaslui. te-au gasit ma, chiar si cand te-ai deghizat. se zvoneste ca celalat ar fi Aditza, ingerul tau pazitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 te-au gasit Am alta categorie de preferinte, ultima oara m-am costumat de Craciun. Intotdeauna sa ai grija ce iti doresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 Am alta categorie de preferinte, ultima oara m-am costumat de Craciun. Intotdeauna sa ai grija ce iti doresti. de aia mi-au zis dusmanii tai (imaginari) ca te-ai vopsit blond(a) si porti sosete negre lungi dar cine-i tipul inmbracat in mos craciun? si nenea de pune palaria in cui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 de aia mi-au zis dusmanii tai (imaginari) ca te-ai vopsit blond(a) si porti sosete negre lungi dar cine-i tipul inmbracat in mos craciun? si nenea de pune palaria in cui. Eu eram Mosu, dusmanii mei incerca sa te induca in eroare.Te sfatuiesc sa suni tot timpul inainte de a ajunge acasa. In cazul in care ai probleme in relatie, iti dau tot eu solutiile. Te poti deghiza sau sa speri ca ea poate face imposibilul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Nu vreau sa ma inspir dupa tine ca in poza 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 si totusi de ce se fac atatea glume pe seama Vasluiului ? ca nu am inteles ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 si totusi de ce se fac atatea glume pe seama Vasluiului ? ca nu am inteles ... Cică ar fi the land of rachiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Cică ar fi the land of rachiu aa pai ar putea face ceva in folosul judetului, export spre zonele mai putin productive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Mai degraba spre zone unde oamenii sunt mai putin dotati intelectual si care se plictisesc, nu stiu sa gandeasca mai departe de invidie si de orgoliu puturos. S-a inventat biserica pentru unii oameni care au nevoie de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catas_him Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 aa pai ar putea face ceva in folosul judetului, export spre zonele mai putin productive Lasa ca nici cu voi nu mi-e rusine. http://www.bzi.ro/doi-adolescenti-ieseni-s-au-injunghiat-dupa-ce-s-au-imbatat-344657 Cică ar fi the land of rachiu Asa faci tu km, cand nu te dai pe forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Irinel Stiulete Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Botosani, Vaslui,Iasi,Suceava.....same sh|t.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 prosti gasesti peste tot in lume, stati linistiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 aa pai ar putea face ceva in folosul judetului, export spre zonele mai putin productive inca nu au reusit sa ajunga la o productie atat de mare, incat sa exporte. cel mai mult se exporta intre gospodarii si localnici. Lasa ca nici cu voi nu mi-e rusine. http://www.bzi.ro/doi-adolescenti-ieseni-s-au-injunghiat-dupa-ce-s-au-imbatat-344657 Asa faci tu km, cand nu te dai pe forum? acolo eram eu cand am plecat in inconjurul lumii. deci tu ma urmaresti. wof wof Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Se poate veni cu o replica mai inteligenta, hai ca se poate? Tacerea e de aur. De aruncat cuvinte e usor, ca la autobaza. Nu ca as fi eu inteligent dar vad ca multi incearca dar nu reusesc mare lucru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 Se poate veni cu o replica mai inteligenta, hai ca se poate? Tacerea e de aur. De aruncat cuvinte e usor, ca la autobaza. Nu ca as fi eu inteligent dar vad ca multi incearca dar nu reusesc mare lucru. nu stiam eu de ce esti tu asa suparat. cand ma uit la profilul tau, hop Vaslui. C'mon men, ii topic de offtopic. uite asta ma face vacar, si-mi dovedeste prin poze. eu recunosc si ii zic ca sunt cowboy, adica mai pe americana. apoi eu ii zic ca e gheu si el nu recunoaste. dar recunoaste ca e din Vaslui si imi zice ca are dusmani care il urmaresc. eu i-am confirmat ca are, pt ca am pus poze cu el si ingerul lui pazitor. deci te astept pe tine cu replica "inteligenta" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinguh Postat Februarie 12, 2013 Share Postat Februarie 12, 2013 (editat) Raspunsul tau nu este decat o relatare a unui snur de contradictii si de bazaconii expuse de cowboi si culmea pe gustul cititorului de cotidian. Nu ai facut nimic. Stiam deja despre ce e vorba. Nu am nimic cu tine, am ceva cu natia asta, cu cei care intra in tipar. Tipar care e greu de inteles daca esti deja plasat. De asta e si offtopic. Nici nu vreau sa imi arat inteligenta ca nu sunt. Am iq mediu dar nu sunt toparlan, si scriu asta ca stau degeaba si astept sf de program. Editat Februarie 12, 2013 de kinguh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 14, 2013 Share Postat Februarie 14, 2013 http://www.timesnewroman.ro/life-death/8793-romantic-incurabil-un-vasluian-si-a-uimit-sotia-de-valentines-day-nu-a-batut-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LCA Postat Februarie 19, 2013 Share Postat Februarie 19, 2013 Raspunsul tau nu este decat o relatare a unui snur de contradictii si de bazaconii expuse de cowboi si culmea pe gustul cititorului de cotidian. Nu ai facut nimic. Stiam deja despre ce e vorba. Nu am nimic cu tine, am ceva cu natia asta, cu cei care intra in tipar. Tipar care e greu de inteles daca esti deja plasat. De asta e si offtopic. Nici nu vreau sa imi arat inteligenta ca nu sunt. Am iq mediu dar nu sunt toparlan, si scriu asta ca stau degeaba si astept sf de program. raducu esti bine? ) stai ca ajung indata in iasi,iti dau eu horum hondist ce esti )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate